Γιατρέ μου έχω Άρη στους Ιχθύες. Πείτε μου, θα ζήσω?

Ο Άρης στους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα και βλήματα, απλά αγνοώντας τα

Γιατρέ μου έχω Άρη στους Ιχθύες. Πείτε μου, θα ζήσω?

Καταρχάς, να σας καθησυχάσω και να σας πω ότι ναι, θα ζήσετε! Με αρκετή δόση δράματος μάλλον, το οποίο πρέπει να χορηγείτε στον εαυτό σας καθημερινώς, θα ζήσετε μάλιστα και αρκετά ευτυχισμένα!

Ο Άρης στους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα και βλήματα, απλά αγνοώντας τα. Είναι εκπαιδευμένος να προσπερνά τις πραγματικές, υπαρκτές συνθήκες στις οποίες είναι συνηθισμένος να ζει ο υπόλοιπος κόσμος (μα τι μπαναλιτέ!) και να δημιουργεί με μαεστρία τον δικό του ονειρόκοσμο, φτιαγμένο από αγάπη, αδελφοσύνη και αθωότητα. Εκεί ζει, εκεί θα ζει κι εκεί θα τον βρείτε αν ποτέ χρειαστεί να τον ψάξετε.

Να σας θυμίσω επίσης, όταν αγωνίζεστε για κάτι, ότι καλό θα ήταν, να ξέρετε τι είναι αυτό. Μια τάση προς το γενικό και το αόριστο την έχετε, αλλά είναι κρίμα να σκορπάτε την χάρη σας δεξιά κι αριστερά, χωρίς να ξέρετε το γιατί. Επίσης συστήνω να γνωστοποιείτε τον θυμό σας, τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους γύρω σας, οι οποίοι πάσχουν από την ατυχία, να μην είναι μέντιουμ και να μην διαβάζουν βουλωμένα γράμματα. Το ξέρω ότι έτσι μειώνεται το δραματικό στοιχείο στη ζωή σας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι φτιαγμένος ο ποταπός τούτος κόσμος!

Με σεβασμό στις ευαισθησίες που έχετε, θα πρότεινα να εντοπίζετε και να συνδέεστε με πιο γήινα από εσάς άτομα, ώστε να έχετε μια σταθερά στη ζωή σας. Είναι απόλυτα θεμιτό να είστε ρομαντικοί κι ευαίσθητοι, αλλά το ότι το καύσιμο της ζωής σας είναι το συναίσθημα, σας καθιστά κομματάκι ευάλωτους στις καθημερινές, πρακτικές απαιτήσεις της ζωής ετούτης. Δε λέω, μπορείτε να πιάσετε στον αέρα το υψηλό νόημα που κρύβεται μέσα σε ένα φιλοσοφικό βιβλίο, αλλά αυτό δε θα αντικαταστήσει ποτέ το γεγονός ότι το σπίτι χρειάζεται σκούπισμα, ο σκύλος ξεψείριασμα και το αυτοκίνητο λάδι.

Μιας και με την πειθαρχία δεν τα πάτε καλά και οι περιορισμοί σας φέρνουν ίλιγγο, θα πρότεινα απλά, να αυξήστε τις δόσεις αισιοδοξίας, συνδυαστικά με τις δόσεις σταθερότητας συναισθημάτων και όλα θα πάνε καλά. Καλά για εσάς, καλά για εμάς, καλά να είμαστε να θυμόμαστε ότι αυτός ο Άρης, που και που, πρέπει να προσγειώνεται! Στη ΓΗ! Όχι στον ΆΡΗ! Στη ΓΗ λέω!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved