Ερμής στον Αιγόκερω: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε!

Τι να μη κάνεις στον Ερμή στον Αιγόκερω...

Ερμής στον Αιγόκερω: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε!

Ο Ερμής στον Αιγόκερω θέλει ειδικό χειρισμό. Εάν γνωρίζετε άτομο που να έχει εκεί τον Ερμή του, φροντίστε να αποφύγετε ορισμένες συμπεριφορές. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να βρεθείτε σε μαύρη λίστα ή κατακεραυνωμένοι!

1. Μην κάνετε χοντρές πλάκες σ' αυτόν τον Ερμή. Δε σηκώνει αστεία άκομψα ή κραυγαλέα. Το χιούμορ του είναι δύσκολο, μερικές φορές και μαύρο, αλλά ποτέ φτηνό ή προσβλητικό.

2. Δε τον βομβαρδίζουμε με ένα πακτωλό πληροφοριών! Ο Ερμής αυτός, θα τα βάλει όλα σε τάξη, αφού πρώτα εξετάσει την αξία των όσων του λέει κανείς. Ξέρει να ξεχωρίζει το άχρηστο από το χρήσιμο και φυσικά, πώς να το αξιοποιήσει!

3. Μην αμφισβητήσεις την αυθεντία του λόγου του ή την εξουσία που ενδεχομένως μπορεί να κατέχει! Μιλάει πάντα με ύφος αυστηρό, αρέσκεται στον αέρα υπεροχής που αποπνέει και φυσικά, δεν καλοδέχεται όσους τον παίρνουν ελαφρά ή τον αγνοούν!

4. Επίτρεψέ του να είναι πάντα σκεπτικός και φορτωμένος με αμφιβολίες! Στο κάτω κάτω, για να χωνέψει μια ιδέα, ή μια πληροφορία, θέλει πρώτα να την εξετάσει καλά. Αν μη τι άλλο, δεν θα την κάνει κτήμα του και δεν θα την μεταλαμπαδεύσει, εάν στα σίγουρα δεν είναι σωστή ή χρήσιμη!

5. Λιγομίλητος και μετρημένος στα λόγια, δε σου δίνει την εντύπωση του επικοινωνιακού τύπου, αλλά σε ξεπληρώνει με την ποιότητα των λόγων του! Άκουσε την γνώμη του, μην την υιοθετήσεις αν σου πηγαίνει, αλλά σίγουρα θα τη βρεις μεστή και πρακτική!

..................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved