Αφροδίτη ζυγώνει!

Έλα γλυκιά μου!

Αφροδίτη ζυγώνει!

Ας μιλήσουμε λίγο για την ομορφιά που μας περιβάλλει, ή που θα έπρεπε να μας περιβάλλει. Ας εκφραστούμε με γλώσσα ήπια, κι ας κανακέψουμε τους φίλους μας. Ας δείξουμε τους καλούς μας τρόπους, κι ας φέρουμε ειρήνη στον κόσμο. Ας δεχτούμε απλά, ότι η Αφροδίτη διασχίζει τον καλότροπο Ζυγό!

Μη την αποπάρεις, μην της μιλήσεις άσχημα, θα την πληγώσεις και δεν αξίζει. Αντί να σου βάλει τις φωνές, θα μαζευτεί στην γωνιά της, μα και στην καρδιά της. Αν σε θέλει πολύ, θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει τα πράγματα, δίνοντας εκ νέου μια δίκαιη ευκαιρία. Άρπαξέ την! Δεύτερη δε θα υπάρξει!

Γοητευτική, όμορφη, έχοντας αυτογνωσία της καλής της φύσης, είναι επόμενο ότι η Αφροδίτη αυτή έλκει περισσότερους μνηστήρες από όσους πραγματικά μπορεί και η ίδια να διαχειριστεί! Ως αποτέλεσμα, θα πέσει παρορμητικά, σε χέρια που μάλλον ξένα θα αποδειχτούν στο τέλος, αφού η υπομονή και η διάκριση δεν συγκαταλέγονται στα υψηλά προτερήματα της!

Η μαλθακή της φύση, μπορεί να της επιτρέψει μέχρι και να αλλάξει, για να μπορέσει να κάνει ευτυχισμένο τον άνθρωπο που έχει επιλέξει. Κάπου εκεί, χάνει και τον εαυτό της, αφού σχεδόν έχει υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά του συντρόφου της. Μια απόσταση δε θα έβλαπτε, αλλά ο Ζυγός, ούτε να το ακούσει!

Δε διστάζει επίσης να πει μικρά ανώδυνα ψεματάκια, αρκεί να διατηρήσει την αρμονία στις διαπροσωπικές της σχέσεις. Μέρος της γοητείας της κι αυτό, μιας γοητείας που θέλει μεν να σου φέρεται δίκαια, δε θέλει επ΄ουδενί όμως να φορτώσει τα ροζ φτερά της με βαριές κουβέντες.

Πεταλούδα όμορφη είναι και πετάει ανέμελη. Μοιάζει εύθραυστη και είναι, όχι όμως ότι θα κάτσει να την πιάσεις έυκολα...

........................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved