Ερμής στο Σκορπιό: το θρίλερ ξεκινάει

Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι...

Ερμής στο Σκορπιό: το θρίλερ ξεκινάει

Ο Ζυγός μας τελείωσε, το ίδιο και οι αβρότητες. Τώρα θα τα πούμε όλα... μέσα από τα δόντια...

Κάντε πέρα, έρχεται ο πιο βασανιστικός, σαδιστής, μαζόχας και ανυπόφορος Ερμής! Ο Ερμής φοράει τη Σκορπίσια στολή του, κι ετοιμαστείτε να βγάλετε τη λέξη με το τσιγκέλι.

Έξυπνος και με διαπεραστική ματιά, κραδαίνεται ακόμα τα ανείπωτα, διαβάζει τους ανθρώπους με χαρακτηριστική ευκολία και ο ίδιος παραμένει γρίφος. Ξέρει τι σκέφτεσαι, ξέρει τι σκέφτεται, μάντεψε τι σκέφτεται και μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι τούτο στο άπειρο. Μπορεί να κρατήσει μυστικά, ναι, κρατάει όμως και τα πάντα μυστικά! Δε θα μάθεις τίποτα για εκείνον, που εκείνος δε θέλει να μάθεις.

Από την άλλη, έχει μια έμφυτη περιέργεια για όλα: δεν μπορεί να μην ανακαλύψει τι υπάρχει, τι κρύβεται, τι είναι γύρω του. Καλός ντετέκτιβ, άριστος ερευνητής, μείνετε ψύχραιμοι όταν δήθεν τυχαία, έρθει από πάνω σας και αρχίσει να σας κοιτάει παράξενα. Περνάει τη φάση της εξερεύνησης για να καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα.

Βέβαια, τα συμπεράσματα του Σκορπίσιου Ερμή, είναι μάλλον κάτι σαν... καταδίκη! Διότι, όταν του καρφωθεί μια ιδέα στο μυαλό, σου εύχομαι... καλή τύχη, γιατί δε θα του αλλάξεις γνώμη, όσο κι αν τον ικετεύσεις. Άπαξ και το αποφάσισε, μόνος του θα αλλάξει γνώμη, αν αλλάξει, όποτε αλλάξει (σ' αυτήν ή την άλλη ζωή!).

Σκορπιέ! Μη βασανίζεις τον Ερμή! Έχει ψυχούλα κι αυτός!

....................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved