Ερμής με κορώνα!

Λιοντάρι και επικοινωνία.

Ερμής με κορώνα!

Είμαι ο Ερμής και στέφθηκα βασιλιάς-λιοντάρι!

Θέλεις να μου τραβήξεις το ενδιαφέρον? Μη μου μιλάς για μικρά, ποταπά, αδιάφορα πράγματα. Δείξε μου κάτι μεγαλειώδες, κάτι με χρώμα, ήχο, αίγλη, λάμψη. Δεν αγαπώ τίποτα κοινότυπο, τίποτα μικρό, τίποτα απλό.

Είμαι ο άρχοντας, και δεν θα αφήσω κανέναν να μου πει πως και τι να σκέφτομαι!
Αν διαφωνείς, να το κάνεις γαργάρα. Μη τολμήσεις να μου θίξεις τις ιδέες, θα αναγκαστώ να σε διαγράψω. Και ναι, σωστά το μάντεψες, μιλάω πάντα με το κύρος του... του... λέοντα! (Γιατί? Απαιτείται και καμία άλλη επικύρωση σε όσα λέω? Σας παρακαλώ πολύ... Μην με κάνετε να καγχάσω!).

Θα σας περιγράψω με τον χαρακτηριστικό μου στόμφο τα γεγονότα, θα σας κάνω να με αγαπήσετε με τον εγκάρδιο τρόπο που χειρίζομαι τις λέξεις, θα σας πείσω χωρίς επιχειρήματα, μόνο με το κύρος μου και εννοείται πως δε θα με ζαλίσετε με τις λεπτομέρειες! Εγώ αγαπητοί μου, δεν λερώνω τα χέρια μου με αυτές! Θα σας δώσω την γενική εικόνα, αλλά οι λεπτομέρειες, δεν με αφορούν!

Σκέφτομαι ότι ίσως να είμαι απόλυτος και επίμονος μερικές φορές, αλλά και πάλι, δεν με αδικώ. Γιατί να το κάνω άλλωστε? Θα ήταν πράξη εχθρική προς εμένα, και κάτι τέτοιο, δε θα το επέτρεπα ποτέ!

Έχω όλα τα φόντα να σας κερδίσω την προσοχή (αρκεί να έχετε κερδίσει ΗΔΗ εσείς τη δική μου), να σας διασκεδάσω και να περάσουμε καλά. Αλλά σας παρακαλώ, μην ξεχνάτε να με σέβεστε και να μου αποδίδετε τις τιμές που μου αξίζουν, ε?!

......

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved