Ο Καρκίνος κάνει σπορ!

...ή έτσι μας λέει...

Ο Καρκίνος κάνει σπορ!

Με χορηγό τη Σελήνη, με πάθος για το καλό φαγητό αλλά και την... τεμπελιά, ο Καρκίνος δε θα τρέξει πρώτος να πιάσει τη ρακέτα ή να φορέσει τα αθλητικά παπούτσια για το τρέξιμο.

Μη τους παρεξηγούμε: δεν είναι ότι οι Καρκίνοι δεν ξέρουν από τρέξιμο, αφού με χαρά θα αναλάβουν τα τρεξίματα, μιας ολόκληρης οικογένειας, αλλά να, αν δεν έχουν καλό λόγο, πολύ απλά, δεν τρέχουν!

Αν όμως πρέπει να τους σπρώξουμε στην άθληση, θα τους σπρώξουμε σε ομαδικά σπορ που να δημιουργούν την αίσθηση της οικογένειας. Για παράδειγμα, το θαλάσσιο polo. Για να μην σας πω ότι θα τους έβαζα στη θέση του τερματοφύλακα κατευθείαν!

Όχι ότι ο Καρκίνος θα γογγύσει, αν κάνει ένα ξέφρενο πρόγραμμα αεροβικής. Αλλά να είστε σίγουροι, πως, ο μόνος λόγος που μπήκε στον κόπο να το κάνει, είναι το ξέσπασμα που του προσφέρει η ένταση της στιγμής!

Κυκλοθυμικοί και όποιον πάρει ο Χάρος, οι Καρκίνοι, θα μπορούσαν άνετα να τινάξουν από πάνω τους κάθε βάρος και πίεση με μια τόσο δυνατή άσκηση!

Οι Καρκίνοι δεν αγαπούν τον ανταγωνισμό, αλλά αν ήμουν στη θέση σας, δεν θα τους πήγαινα πολύ κόντρα. Ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να σας τη ''βγουν'' γιατί απλά, τους νευριάσατε.

Μα είναι να παίζει κανείς με τη Σελήνη? ...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved