Αφροδίτη έλα στον Κριό!

Μια και να καίει...

Αφροδίτη έλα στον Κριό!

Η Αφροδίτη, αφού ευχαρίστησε τον γαλήνιο και αιθέριο Ιχθύ για την φιλοξενία, μπήκε επιτέλους στο σπίτι της φωτιάς, ή αλλιώς, στον Κριό!

-Είσαι πολύ γλυκιά! Τι κάνεις την Κυριακή κατά τις 8-9? Ξέρω μια πολύ ωραία εκκλησία, μπορούμε να παντρευτούμε αν θέλεις! Αν πάλι δεν θέλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα! Θα σε σύρω από τα μαλλιά!

Κάπως έτσι σκέφτεται και πράττει η παρορμητική Αφροδίτη στον ενθουσιώδη Κριό: Λέει αυτά που σκέφτεται, δεν σκέφτεται αυτά που λέει. Κύκλος χαρωπός, για όσους μονάχα έχουν το στομάχι και την υπομονή να τους κρατούν το χέρι όταν αυτή η Αφροδίτη πάρει φόρα, φόρα κατηφόρα.

Ειλικρίνεια παιδιού χαρακτηρίζει τις αισθηματικές συναλλαγές τους αν όμως αντέξετε τις εξάρσεις και την τραμπάλα που παίζουν με το κρεσέντο και το μπάσο των συναισθημάτων τους.

Σαν αποφασίσουν ότι ερωτεύθηκαν, λίγα μπορεί να κάνει και το θύμα να σωθεί! Η Αφροδίτη αυτή, θα τρέξει να διεκδικήσει με θάρρος και τόλμη την καρδιά αυτού που ποθεί!

Συμβουλή: όσο ενθουσιώδεις και ντόμπροι είναι, άλλο τόσο δεν σηκώνει το πετσί τους την κοροϊδία και την χειραγώγηση. Προσέξτε και μην παίξετε με την καρδιά τους. Υπάρχει κίνδυνος, η Αφροδίτη αυτή, να σας μπει στο μάτι με το.... κέρατο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved