Κρόνος στο Σκορπιό, ε? Αυτό σε πείραξε...

Το ότι θα έπρεπε να έχω κάνει θητεία στα Ο.Υ.Κ. για να επιβιώσω τον Απρίλιο, ούτε που το είχα φανταστεί!

Κρόνος στο Σκορπιό, ε? Αυτό σε πείραξε...

Ο Κρόνος στο Σκορπιό, εξακολουθεί και να βρίσκεται εκεί και να είναι ανάδρομος. Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες, έχουν όλοι φτύσει τον κόρφο τους και φοράνε μπλε χάντρα για να μην τους πιάσει το κακό το μάτι.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος δεν είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Τα κακά νέα είναι ότι ο Κρόνος δεν είναι το μοναδικό μας πρόβλημα.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη, τον Απρίλιο, θα ανοίξει ο ουρανός και θα βρέξει βατράχια! Δυο εκλείψεις, δυο σταυροί, Κρόνος, Πλούτωνας και Άρης στην ανάδρομη καρακοσμάρα τους και κατά τ' άλλα εμείς θα πάρουμε δίπλωμα επιβίωσης...

Έτσι όπως το βλέπω, ο Κρόνος είναι το μικρότερο από τα προβλήματά μας. Δε θέλω να σας ανησυχήσω. Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα: Θα κρατάμε το κεφάλι ψηλά, αλλά θα το σκύβουμε όταν ακούμε καμιά έκρηξη, θα αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με θάρρος, αλλά δε θα προτάξουμε και το στήθος μας στο πεδίο βολής, κοινώς, ας κρατηθούμε από τα χεράκια όλοι μαζί, κι ας οδηγήσουμε ο ένας τον άλλο με ασφάλεια έξω από το ναρκοπέδιο του Απριλίου. Το ότι θα έπρεπε να έχω κάνει θητεία στα Ο.Υ.Κ. για να επιβιώσω τον Απρίλιο, ούτε που το είχα φανταστεί!

Νομίζω ότι αυτό το μήνα, περισσότερο από ποτέ, θα χρειαστούμε ψυχραιμία, κουράγιο, υπομονή κι όση βοήθεια μπορούμε να πάρουμε. Να θυμηθούμε επίσης να πάρουμε και το χιούμορ μας μαζί, μήπως και μας βοηθήσει σε τίποτα.

Μαθήματα επιβίωσης λοιπόν τον Απρίλιο, ευγενική χορηγία πλανητών, σταυρών, εκλείψεων και Σια...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved