Το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ζωδιακής οικογένειας!

Η ζωδιακή οικογένεια μαζεύεται για το χριστουγεννιάτικο πάρτι. Εσείς ποιόν ρόλο θα έχετε;

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι της ζωδιακής οικογένειας!

Χριστούγεννα. Οικογένεια. Τραπέζι. Ο Bing Crosby με το "White Christmas" παίζει στο background με τα φωτάκια και τα κεριά του δωματίου να ρίχνουν σκιές, ενώ οι άνθρωποι γεμάτοι ευθυμία δίνουν ευχές ο ένας στον άλλο. Ζευγάρια ανταλλάσουν φιλιά δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ μπαμπάδες χορεύουν με τις κόρες τους.

Μήπως κάποια από τις παραπάνω εικόνες, σας έφερε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας;

Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις σκέψεις σας έδωσε ένα ζεστό συναίσθημα, τότε σίγουρα θέλετε αυτό το Χριστουγεννιάτικο γεγονός να το ζήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Όμως έχετε αναρωτηθεί στη μεγάλη οικογένεια του Ζωδιακού πώς κατανέμονται οι ρόλοι; Έχετε σκεφτεί ποιο ζώδιο θα ταίριαζε στον παππού ή στην μητέρα, αναλόγως με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα Χριστούγεννα; Μπορείτε να το δείτε σαν παιχνίδι και να τολμήσετε και εσείς να παραθέσετε τη γνώμη σας ή την ιδέα σας γι' αυτό το μεγάλο οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο πάρτι του ζωδιακού.


Ο Εξάδελφος: ΚΡΙΟΣ

Θα είναι αυτός που πρέπει να κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια ή θα έχει ένα ξέσπασμα ιδιοσυγκρασίας. Θα τον δείτε να υψώνει συνέχεια το ποτήρι του γεμάτος ενθουσιασμό έτοιμος για επευφημίες αλλά και σαματά! Υγεία!


Η Γιαγιά: ΤΑΥΡΟΣ

Θα είναι αυτή που βρίσκεται μέσα στην κουζίνα για το μαγείρεμα των τροφίμων και το ψήσιμο των μπισκότων, που δίνει απολαυστικό άρωμα στην εορταστική μέρα. Επίσης, είναι εκείνη που θα δώσει τα πιο ντελικάτα και πρακτικά δώρα σε όλους.


Δίδυμα ξαδέλφια: ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα φτάσουν αργά σε όλες τις περιπτώσεις και θα μιλάνε για τους λίγους μήνες που περιτριγυρίζουν από δουλειά σε δουλειά, για τα λίγα χρόνια στο πανεπιστήμιο, για τη μερική διαμονή τους από πόλη σε πόλη ή για μια στιγμιαία ιδέα τους. Πφφφ πολύ φασαρία!


Η Μητέρα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η παιδαγωγός, το κέντρο της οικογένειας, αυτή που οι άνθρωποι πηγαίνουν να πουν τα προβλήματά τους, γνωστή για την άνευ όρων αγάπη, τη σοφία, την έκτη αίσθηση και το μητρικό ένστικτο. Είναι εκείνη που θα σε κυνηγά μ' ένα πιάτο φαΐ και θα σου λέει: « Δοκίμασες από αυτό; Όχι;;;;; Πάρε να φας από τα χεράκια μου αυτό το τέλειο τυροπιτάκι, το υπέροχο γλυκό, τη γλυκιά πουτίγκα... Κέικ πήρες;»


Ο Θείος: ΛΕΩΝ

Είναι πάντα κορδωμένος και περήφανος για τη γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ δείχνει τις φωτογραφίες από το σπίτι του, το σκάφος του και το εξοχικό του. Είναι εκείνος που εχει φέρει το ακριβότερο, μεγαλύτερο δώρο και το επισημαίνει συνέχεια. «Ναι εγώ το έφερα! Είναι το καλύτερο στην αγορά!». Θα τον βρούμε να κάθεται στην κορυφή του τραπεζιού.


Ο Θείος: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ο ανύπαντρος θείος, με το μαλλάκι κολλημένο και την χωρίστρα στο πλάι, που κάθεται κάπως αποκομμένος από την οικογένεια. Βρίσκει συνέχεια λόγους για παρατηρήσεις: «Γιατί έχει τόσο αλάτι το φαγητό; Η πετσέτα στο μπάνιο δεν είναι καθαρή. Ποιος θα καθαρίσει όλο αυτό το χάος μετά; Μήπως έχετε οινόπνευμα για τα χέρια;»

kentrikiwasDada


Η Κόρη: ΖΥΓΟΣ

Είναι η πριγκίπισσα του μπαμπά, η όμορφη έφηβη που έχει ένα σωρό φίλους. Η ζωή τής φαίνεται τέλεια. Πολλά αγόρια την περιτρυγυρίζουν και είναι η ωραία του σχολείου, του φροντιστηρίου, του μπαλέτου, της σχολής Καλών Τεχνών. Συνήθως βρίσκεται στο δωμάτιο της και δείχνει στα ξαδέλφια τα ρούχα ή τα καλλυντικά της.


Η Θεία: ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η θεία που πάντα είχατε μια υποψία ότι ήταν μια μάγισσα, καθώς ξέρει κάθε βότανο, ξόρκι και μαγικό που υπάρχει. Μιλά συνέχεια για τη θρησκεία, τη ζωή, το θάνατο και τη μετενσάρκωση. Κανείς δεν ξέρει πολλά πράγματα γι' αυτήν. Θα τη βρούμε στο διπλανό δωμάτιο να ξεματιάζει.


Ο Αδελφός: ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι εκείνος που στις γιορτές καταφτάνει στο σπίτι ανέμελος και γεμάτος ενθουσιασμό, για τον χρόνο που πέρασε με μια φυλή ιθαγενών κάπου στον Αμαζόνιο, απλά για να μάθει για τον πολιτισμό τους. Είναι επίσης αυτός που φέρνει μαζί το σκύλο του και οργανώνει τα παιχνίδια για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Θα κάνει παρέα με τον Κριό ξάδελφο και θα βάζει στοίχημα για το ποιος θα νικήσει. Ακόμη ξέρει ότι ανέκδοτο κυκλοφορεί. Αγαπημένη φράση: «Αααα το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;»


Ο Πατέρας: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι το στήριγμα της οικογένειας, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας που ασχολείται με τα οικονομικά, την πίστη και την πειθαρχία στο σπίτι. Προφανώς θα είναι κάπου χωμένος στο γραφείο του για κάτι που έχει προκύψει στην δουλειά τελευταία στιγμή ή θα καπνίζει το ακριβό, ποιοτικό πούρο του σε μια γωνία και θα κάθεται σκεπτικός.


Η Θεία: ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η παράξενη, εκκεντρική θεία που μιλά για τις παγκόσμιες συνωμοσίες και τον σχεδιασμό για την κατανομή του γήινου πληθυσμού. Έχει πρωτότυπο στυλ και, παρά την ηλικία της, είναι αρκετά extreme.

Ο Παππούς: ΙΧΘΥΣ

Είναι ο γλυκός κύριος με τα ονειροπόλα μάτια που ζεσταίνει τους πάντες με τη σοφία του, την άνευ όρων υποστήριξη, τα αυτιά του που δεν κρίνουν κανέναν και το καταπληκτικό insight. Θα τον βρούμε δίπλα στο τζάκι να λέει παραμύθια στα εγγόνια.


Περιμένω να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να μου πείτε το δικό σας ρόλο, ανάλογα με το ζώδιο σας! Τολμήστε!

Διαβάστε επίσης:

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του κάθε ζωδίου!

Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved