Από τι πάσχει το κάθε ζώδιο και πώς θα διαχειριστεί το πρόβλημά του

Κάθε ζώδιο ταλαιπωρείται -συνήθως- χρόνια από ένα διαφορετικό όργανο. Ναι, κάποιες περιοχές του σώματός μας είναι ευαίσθητες ανάλογα με το κάθε ζώδιο. Ποιες είναι αυτές;

Από τι πάσχει το κάθε ζώδιο και πώς θα διαχειριστεί το πρόβλημά του

Διάβασε παρακάτω και θα δεις πως θα ταυτιστείς! Προλαβαίνουμε, πάντως, να σου πούμε πως υπάρχει λύση για οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί. Θα τη βρεις στο τέλος του κειμένου!

Κριός
Ο Κριός μπορεί να είναι επιρρεπής σε πονοκεφάλους και ειδικά σε ημικρανίες.

Ταύρος
Το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με το λαιμό και θεωρείται ότι είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε μολύνσεις του λαιμού.

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι κυβερνούν τους πνεύμονες και το αναπνευστικό σύστημα, γενικότερα.

Καρκίνος
Το σύστημα των εντέρων και του στομάχου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην περίπτωση των Καρκίνων.

Λέων
Ο Λέοντας, στο ανθρώπινο σώμα, είναι επιρρεπής σε καρδιακές παθήσεις και προβλήματα που συναντώνται στη σπονδυλική στήλη, που θεωρείται η «καρδιά» του νευρικού συστήματος.

Παρθένος
Η Παρθένος αντλεί την ενέργειά της από το πεπτικό σύστημα, εκεί δηλαδή όπου οι τροφές διασπώνται.

Ζυγός
Ο Ζυγός ισορροπεί μεταξύ των νεφρών και των προβλημάτων στην ουροδόχο κύστη.

Σκορπιός
Η ένταση του Σκορπιού ταιριάζει απόλυτα με τις σωματικές λειτουργίες των αναπαραγωγικών οργάνων και του συστήματος απέκκρισης.

Τοξότης
Ο Δίας, ως ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα αλλά και κυβερνήτης του Τοξότη, είναι βασικός εκπρόσωπος του ήπατος, δηλαδή του μεγαλύτερου οργάνου του ανθρωπίνου σώματος.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως αντιστοιχεί σωματικά στη σκελετική δομή.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι αγαπούν τη δικτύωση και την οικοδόμηση μιας κοινότητας. Στο σώμα δε, αυτό μεταφράζεται με το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα.

Ιχθύες
Το ψάρι συνδέεται παραδοσιακά με τα πόδια. Ωστόσο, ο Ιχθύς συνδέεται και με το λεμφικό σύστημα, το οποίο ευθύνεται για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

packshot4

Υπάρχει λύση; Κι όμως, υπάρχει! Διότι, όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου, διά πάσαν νόσον μπορείς να θωρακίσεις τον οργανισμό σου και να προλάβεις οποιαδήποτε ταλαιπωρία εντελώς φυσικά. Πώς; Με Ιπποφαές από τη Superfoods. Το συγκεκριμένο Ιπποφαές περιέχει όλες τις βιταμίνες: A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, για αντοχή και ενέργεια. Πλήθος μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως Νάτριο, Κάλιο, Χλώριο, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Σελήνιο, Χρώμιο που ομαλοποιούν τις λειτουργίες του οργανισμού. Όλα τα λιπαρά οξέα: Ω3, Ω6, Ω7, Ω9, για συστηματική τόνωση και θωράκιση πολλών συστημάτων του οργανισμού, όπως το καρδιαγγειακό και το ανοσοποιητικό, αλλά και πάνω από 15 ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως Λυκοπένιο, Ζεαξανθίνη, Καροτένιο και πολλά φλαβονοειδή. Μία κάψουλα τη μέρα και θα νιώσεις την ενέργεια να σε κυριεύει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved