Έτσι πρέπει να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο ιδανικός τρόπος ζωής των 12 ζωδίων

Έτσι πρέπει να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Μια ζωή γεμάτη δράση, περιπέτεια, πάθος, γέλιο, με ασφάλεια και προστασία; Πώς θα έπρεπε να ζεις την κάθε σου μέρα για να είσαι ευτυχισμένος;
Διάβασε παρακάτω τι προστάζει το ζώδιό σου και προσπάθησε να το κάνεις πράξη. Μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι ωραία, όταν τη ζεις όπως θέλεις εσύ!

Κριός
Χρειάζεσαι δράση και έξαψη στη ζωή σου. Δεν μπορείς να ζεις συμβατικά και βαρετά με μια συνηθισμένη δουλειά γραφείου 9 με 5 και κυριακάτικες βόλτες στο πάρκο με γονείς και γιαγιάδες. Βρες κάτι που θα κάνει την κάθε μέρα σου συναρπαστική και θα τροφοδοτεί το ενδιαφέρον σου. Να σε κρατάει δραστήριο, μαχητικό και να εκτοξεύει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, διαφορετικά θα έχεις πολλά ξεσπάσματα.

Ταύρος
Να ζεις τη ζωή σου με βάση τους δικούς ρυθμούς και κανόνες. Δε μπορείς να βιάζεσαι ή να πιέζεσαι σε χρόνους παράδοσης, ούτε να τρέχεις από δω και από κει, ακολουθώντας τον/την σύζυγο ή σύντροφο σε συνεχείς περιπέτειες και αναζητήσεις. Θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή κι αυτό ίσως δε στο προσφέρει μια μεγαλούπολη. Η επαφή με τη φύση και την εξοχή σε γαληνεύει.

Δίδυμοι
Η ζωή σου πρέπει να είναι γεμάτη ανεμελιά και γέλιο, παρέα με ανθρώπους που μπορείς να συνεννοηθείς και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Επειδή εύκολα πέφτεις ψυχολογικά, φρόντισε να το καταπολεμάς και να έχεις δίπλα σου άτομα που σε ανεβάζουν, αποσπούν την προσοχή σου, οξύνουν την περιέργειά σου και στρέφουν αλλού το πολυάσχολο μυαλό σου, αντί να απομονώνεσαι όταν σε πιάνουν οι μαύρες σου.

Καρκίνος
Είσαι ένας ήρωας της καθημερινότητας γιατί όσο κι αν γκρινιάζεις και παραπονιέσαι, καταφέρνεις να ξεπερνάς τα εμπόδια που εμφανίζονται και να γίνεσαι ισχυρότερος/η κάθε φορά. Χρειάζεσαι την αίσθηση της ασφάλειας στη ζωή σου το δικό σου λιμάνι, που θα μπορείς να ηρεμείς και να φορτίζεσαι με ενέργεια, είτε αυτό είναι ο δικός σου αποκλειστικός χώρος/σπίτι είτε ο άνθρωπός σου.

Λέων
Πρέπει στη ζωή σου να προσπαθείς να κάνεις κάτι παραπάνω, να βρεις τον εαυτό σου, ποιος/α είσαι και τι μπορείς να γίνεις. Μπορεί να δείχνεις εγωιστής ή αλαζόνας αλλά αυτό που θέλεις είναι η αποδοχή και για να την κερδίσεις πρέπει να πετύχεις κάτι μεγάλο. Κυρίως όμως αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο είναι η αυτοεπιβεβαίωση. Να ρισκάρεις, να δοκιμάζεις τα όριά σου και μην αρκείσαι σε ό,τι έχεις ή σου προσφέρεται.

Παρθένος
Στη ζωή σου για να είσαι ικανοποιημένος/η, χρειάζεσαι δραστηριότητες. Δουλεύεις πολλές ώρες γιατί θέλεις να παράγεις έργο κι αυτό σε κάνει να νιώθεις χρήσιμος. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο μια πλευρά. Βάλε στο πρόγραμμά σου, ασχολίες και χόμπι που σου αρέσουν, αλλά διαφορετικά μεταξύ τους για να υπάρχει εναλλαγή και να μην τα βλέπεις σαν εργασία ούτε να είσαι αναγκασμένος/η ντε και σώνει να τα κάνεις.

Ζυγός
Έχεις ανάγκη να υπάρχει συντροφικότητα στη ζωή σου. Δεν μπορείς να είσαι μόνος/η κι όσο κι αν περνάς καλά, πάντα θα νιώθεις ένα κενό γι’ αυτό συχνά κάνεις σχέσεις αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν κρατούν πολύ. Προσπάθησε να γεμίσεις δημιουργικά το χρόνο σου, κοινωνικοποιήσου, έλα σε επαφή με αρκετούς και διαφορετικούς ανθρώπους και μη βιάζεσαι να μπεις σε μια κατάσταση, για να ξεφύγεις από τη μοναξιά σου.

Σκορπιός
Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν γιατί στην ουσία θεωρείς ότι αν δουν την αρνητική σου πλευρά, θα σε απορρίψουν και θα καταλήξεις πληγωμένος/η. Αν όμως έβγαζες αυτό σου το κομμάτι σε μια ανάλογη εργασία, την τέχνη ή τον αθλητισμό, τότε τα πράγματα θα ήταν σαφώς πιο εύκολα για σένα. Συν το ότι για να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη στη ζωή σου, πρέπει να την δώσεις κιόλας και για να γίνει αυτό οφείλεις να κάνεις τη σωστή διάκριση...

Τοξότης
Χρειάζεσαι περιπέτεια και ελευθερία. Ο σκοπός σου στη ζωή είναι να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέα πράγματα, να μαθαίνεις, να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες και κυρίως να μην περιορίζεσαι ούτε από μια δουλειά, ούτε από μια σχέση. Πολλές φορές παρασύρεσαι και ακολουθείς τα πρότυπα άλλων, όμως μετά ασφυκτιάς γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι φτιαγμένος/η για μια μίζερη, ρουτινιάρικη καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Στη ζωή σου χρειάζεσαι μέτρο ανάμεσα στις δουλειές και τις υποχρεώσεις και τον προσωπικό σου χρόνο. Σου είναι πιο εύκολο να δουλεύεις ώρες, παρά να έρχεσαι σε ουσιαστική επαφή με ανθρώπους και να απολαμβάνεις τη ζωή σου, όμως το έχεις ανάγκη. Βάλε ένα ωράριο στον εαυτό σου, μην το σπας για κανένα λόγο και ξεκίνα να ασχολείσαι με άσχετα πράγματα και άτομα που σε χαλαρώνουν. Αρχικά θα είναι δύσκολο να μην σηκώσεις το τηλέφωνο ή να μην απαντήσεις στο mail αλλά αν επιμείνεις, θα τα καταφέρεις.

Υδροχόος
Έχεις ανάγκη στη ζωή σου το απρόβλεπτο. Δεν μπορείς να ζήσεις συμβατικά, θεωρώντας τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, την εργασία ή την όποια κατάσταση δεδομένη γιατί θα χάσεις το ενδιαφέρον σου. Η έκπληξη για σένα είναι το αλατοπίπερο. Διάλεξε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό, μια δουλειά που σε κρατά συνεχώς σε εγρήγορση, εξελίσσεται και σου δημιουργεί καινούργιες συγκινήσεις, όπως επίσης ένα είδος σχέσης ξεχωριστό κι ασυνήθιστο.

Ιχθύες
Οποιαδήποτε μορφή τέχνης δεν πρέπει να λείπει από τη ζωή σου. Ψάξε να βρεις και να εξασκήσεις τα όποια ταλέντα σου γιατί μέσα από την καλλιτεχνία θα δεις τα όνειρά σου να ζωντανεύουν και θα δημιουργήσεις ένα όμορφο, φανταστικό κόσμο, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Εκτός αυτού θα είναι μια υγιής φυγή από κάθε πρόβλημα ή δυσάρεστη κατάσταση που αντιμετωπίζεις και έτσι θα είναι πιο εύκολο για σένα να τα διαχειριστείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved