Τι μπορεί να αγχώσει περισσότερο κάθε ζώδιο;

Δες τι προκαλεί νευρικότητα στα ζώδια

Τι μπορεί να αγχώσει περισσότερο κάθε ζώδιο;

Υπάρχουν αρκετά πράγματα στην καθημερινότητά μας που μας ενοχλούν, μας νευριάζουν ή μας χαλάνε. Υπάρχουν όμως και κάποια που μπορούν να μας δημιουργήσουν αρκετό άγχος και μόνο με τη σκέψη τους «αρρωσταίνουμε».

Διάβασε παρακάτω τι μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα στο κάθε ζώδιο.

Κριός - Αναμονή
Κάτι που απαιτεί υπομονή είναι εφιάλτης για τον Κριό. Οι μακριές ουρές, το να βάλουν την κλήση του σε αναμονή ή το να περιμένει τα αποτελέσματα εξετάσεων (όλων των ειδών) μπορούν να τον κάνουν να φρικάρει!

Ταύρος – Μετακόμιση
Το να μαζεύεις τα υπάρχοντά σου και να πηγαίνεις να μείνεις κάπου αλλού, για όλους μας είναι αγχωτικό, αλλά για τον Ταύρο που λατρεύει τη σταθερότητα είναι.. εφιαλτικό. Μην εκπλαγείς, αν τον δεις να ιδρώνει, να βαριανασαίνει ή να έχει το μάτι της απόγνωσης μπροστά στο φορτηγό της μεταφορικής.

Δίδυμοι - Αυστηρό πρόγραμμα
Ως ελεύθερο πνεύμα, ο Δίδυμος απεχθάνεται να δεσμεύεται, κυρίως για αυστηρά χρονοδιαγράμματα και πλάνα, καθώς έχει τους δικούς του ρυθμούς. Μπορεί να τριγυρνά από δω και από κει και σε μια νύχτα να τα ολοκληρώσει. Το να καθοριστεί από κάποιον το πόσο ή πώς θα δουλέψει, εκλαμβάνεται ως περιορισμός της ανεξαρτησίας του, οπότε το άγχος είναι βέβαιο.

Καρκίνος – Χωρισμός
Για τον καθένα ένας χωρισμός από αγαπημένο πρόσωπο είναι σκληρός, αλλά ο ευαίσθητος Καρκίνος νιώθει σαν να χάνει ένα κομμάτι από το σώμα του, οπότε όχι μόνο δεν του είναι εύκολο να συνηθίσει την ιδέα, αλλά βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Λέων - Το να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως θέλει
Ο ισχυρός και γεμάτος σιγουριά Λέων μπορεί να χειριστεί σχεδόν οτιδήποτε, εκτός από αυτό που δεν έχει την κατάληξη που επιθυμεί. Αν κάτι δεν πάει όπως το θέλει και του χαλάει όλο το σχέδιο που είχε στο μυαλό του, τότε προετοιμάσου για το μέγα δράμα.

Παρθένος – Να υπάρχει γύρω του χάος
Το να συγκατοικεί με κάποιον τσαπατσούλη ή ακατάστατο, που ανακατεύει και τα δικά του πράγματα ή να μείνει σε ένα κατάλυμα βρώμικο, που δεν πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής, μπορεί να τους προκαλέσει νευρικό κλονισμό.

Ζυγός – Διαμάχη
Μια έντονη διαμάχη, ενίοτε και καβγάς, μπορεί να είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητικά ή ευκαιρία για ξεκαθάρισμα για κάποιους ανθρώπους, για τον φιλειρηνικό Ζυγό κάθε είδους σύγκρουση είναι μια ψυχική δοκιμασία και η προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει η γαλήνη, είναι εξοντωτική για το νευρικό του σύστημα.

Σκορπιός – Απιστία
Είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να διαχειριστεί μια εξαπάτηση, είτε φιλική, είτε επαγγελματική, είτε -πολύ περισσότερο- ερωτική. Για τον αξιόπιστο Σκορπιό είναι η χειρότερη μορφή προδοσίας, μια μαχαιριά κατευθείαν στην καρδιά. Η απάτη του προκαλεί εσωτερική οργή και εμμονές και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνια για να συνέλθει από το σοκ.

Τοξότης - Περιορισμός
Ο Τοξότης αγαπά την αλλαγή και την επέκταση. Λατρεύει την περιπέτεια, το να βιώνει νέες εμπειρίες και τις φρέσκιες ιδέες. Τη στιγμή που αρχίζει να αισθάνεται στάσιμος σε κάθε τομέα της ζωής τους, ερωτικό, εργασιακό ή να παραμένει «καρφωμένος» στην ίδια πόλη, νιώθει παγιδευμένος και μπορεί να πάθει πανικό.

Αιγόκερως – Απόλυση
Όλοι χρειαζόμαστε την οικονομική μας εξασφάλιση και φυσικά μας ενδιαφέρει να προοδεύουμε στη δουλειά μας, για έναν κλασικό Αιγόκερω όμως είναι κομμάτι της ίδιας του της ζωής, οπότε ο φόβος και μόνο ότι πιθανόν να απολυθεί, αντί να πάρει προαγωγή και αύξηση, μπορεί να τον κάνει ράκος!

Υδροχόος – Γραφειοκρατία
Τη σιχαίνεται, την απεχθάνεται, την μισεί και κάθε φορά που αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με δημόσιες υπηρεσίες και γραφεία τον πιάνει υπερβολικό άγχος και νευρικότητα, ακόμα και στη σκέψη ότι θα χρειαστεί υπογραφές και σφραγίδες ή θα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνει ορόφους και να ψάχνει προϊστάμενους και διευθυντές.

Ιχθύες – Βιασύνη
Ο Ιχθύς κινείται στους δικούς του ρυθμούς σε αντίθεση με τους ρυθμούς των υπολοίπων. Το να αναγκαστεί να δράσει άμεσα, να πάρει μια οριστική απόφαση ή πρωτοβουλίες ή να τρέξει να προλάβει μια προθεσμία, είναι ο χειρότερος εφιάλτης του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved