Ζώδια και τυχερά παιχνίδια: Πώς θα αντιδρούσαν αν… έπιαναν την καλή;

Ποια θα ήταν η αντίδραση των ζωδίων, αν κέρδιζαν πολλά χρήματα;

Ζώδια και τυχερά παιχνίδια: Πώς θα αντιδρούσαν αν… έπιαναν την καλή;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έκαναν οι 12 του ζωδιακού αν έπιαναν ξαφνικά την καλή;

ΚΡΙΟΣ

Θα σπεύσει να αγοράσει τη μηχανή ή το αυτοκίνητο που έχει τα περισσότερα άλογα και δεν θα βλέπει την ώρα να αλωνίσει τους δρόμους πατώντας γκάζι στην αδρεναλίνη του. Πάντα με ανοιχτό παράθυρο και ύφος νομπελίστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μα φυσικά θα καταθέσει το μεγαλύτερο ποσό στην τράπεζα και θα πάει στο κοντινότερο delicatessen για να γεμίσει τα ντουλάπια του με τις πιο gourmet γεύσεις. Μετά θα πορεύεται μόνο με τους τόκους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ψάξει για το τελευταίο μοντέλο κινητού, laptop ή τηλεόρασης που θα του δώσει τη μέγιστη ποιότητα επικοινωνίας, καθώς και κάθε εξελιγμένο προϊόν, που θα μπορεί να τον ενημερώνει άμεσα και εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τρέξει σε μεσίτες και διακοσμητές, θα αγοράσει και θα μετακομίσει στο σπίτι των ονείρων του, ή θα μεταμορφώσει το ήδη υπάρχον, μοιράζοντας και ένα ποσό στην οικογένεια. Έπειτα θα ανάψει τα σπάνια πούρα του και απολαύσει την πανάκριβη σαμπάνια του.

ΛΕΩΝ

Μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και ένα μέρος να τη χωράει, θα είναι η πιο μικρή υπερβολή του. Επίσης θα αγοράσει αντικείμενα από αντίκες και πίνακες, μέχρι ακριβά ρούχα και φυσικά θα κάνει το τραπέζι σε φίλους σε χλιδάτο εστιατόριο για να το γιορτάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δωρίσει ένα σεβαστό ποσό σε φιλοζωικές και φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ θα προμηθευτεί το καλύτερο σιδερωτήριο, ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα και είδη που διευκολύνουν την εμμονή του με την λεπτομέρεια και την καθαριότητα.

ΖΥΓΟΣ

Θα κλείσει ραντεβού στον διαιτολόγο, θα αδειάσει τα ράφια των καλλυντικών, θα επισκεφτεί ένα ινστιτούτο αισθητικής και θα καταθέσει ένα αστρονομικό ποσό σε εταιρίες με βιταμίνες ευεξίας. Γιατί το κάλλος θέλει χρήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αγοράσει ομόλογα και μετοχές και θα επενδύσει τα χρήματά του με τον πιο άριστο και υποδειγματικό τρόπο. Δεν θα χάσει καμία δημοπρασία και θα αποκτήσει ό,τι επιθυμεί η ακόρεστη όρεξή του αλλά και τα . λάγνα γούστα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πάρει τηλέφωνο τον ταξιδιωτικό του πράκτορα και θα παραγγείλει εισιτήρια για Μπαλί πρώτη θέση. Παράλληλα θα δώσει εντολή να του βρουν ένα κατάλληλο οίκημα για να ανοίξει ένα γυμναστήριο. Γιατί ο Τοξότης είναι αιώνια Τοξότης, δεν τον αλλάζουν τα λεφτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρηματοδοτήσει ένα δημόσιο έργο στο χωριό του με σκοπό τη προβολή του. Στην ανάγκη θα πληρώσει και την πλάκα που θα αναγράφεται το όνομά του, ενώ το επιχειρηματικό του πνεύμα θα βρει επιτέλους τρόπο να εκφραστεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πάει κατευθείαν σε ένα κατάστημα με μουσικά όργανα, θα αγοράσει αυτό που πάντα ονειρεύονταν και θα αρχίσει ταχύρυθμα μαθήματα με ιδιαίτερη έμφαση στη θεωρία. Επίσης θα αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση επενδύοντας στις πιο εκκεντρικές επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κινήσει διαδικασίες για να αγοράσει το σκάφος των ονείρων του με καμπίνες για να φιλοξενεί όσο περισσότερους μπορεί, ικανοποιώντας τη λατρεία του για τη θάλασσα αλλά και την αθεράπευτα ρομαντική περιπλάνησή του.

Διάβασε επίσης:

Ποια η σχέση των ζωδίων με τα χρήματα;

Που κρύβει άραγε το κάθε ζώδιο τα χρήματά του;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved