Λέων: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Λέων για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Λέων: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Λαμπερέ και περήφανε Λέοντα, η ζωή είναι ένα δώρο που αξίζει να τη ζήσεις στο μέγιστο! Προσωπικά για εσένα παρατίθενται 7 κλειδιά που θα σου επιτρέψουν να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Κλειδί 1: Να είσαι φιλόδοξος – Έτσι θα φανεί η λαμπρότητά σου

Χωρίς φιλοδοξία τίποτα δεν αρχίζει!

Με κυβερνήτη σου τον λαμπερό Ήλιο, έχεις γεννηθεί με μεγάλα ταλέντα και πολλές δυνατότητες που αν εκφράσεις σε περιμένει ένα λαμπρό πεπρωμένο. Έτσι, μην στέκεσαι στο να αγαπάς απλά αυτό που είσαι, δίνε πολλή μεγάλη σημασία σε αυτό που μπορείς να γίνεις. Να θυμάσαι πάντα «φιλοδοξία και αγάπη είναι τα φτερά των πιο σπουδαίων έργων».

Κλειδί 2: Να αφοσιώνεσαι με πάθος σε ό,τι κάνεις και θα γνωρίσεις την επιτυχία

Το να κερδίζεις δεν είναι το παν, αλλά το να θες να κερδίζεις είναι!

Το σύμπαν σε έχει προικίσει με θαυμαστή τύχη και σε προορίζει για μεγάλα πράγματα όμως δεν είναι το γεγονός ότι θα είσαι τυχερός και ευνοημένος από τις συγκυρίες που θα συμβάλλει καθοριστικά στο να γνωρίσεις την επιτυχία. Είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις μια υπέροχη φιλοδοξία. Έτσι, η ποιότητα της ζωής σου θα είναι ευθέως ανάλογη με την αποφασιστικότητά σου να είσαι ο καλύτερος σε ό,τι φιλοδοξείς να πετύχεις. Είτε είναι μια πετυχημένη καριέρα είτε ένας περήφανος έρωτας ή ένα ευτυχισμένο παιδί είτε οτιδήποτε άλλο.

Κλειδί 3: Να είσαι δημιουργικός! Ο θρίαμβος της ζωής σου θα εκφραστεί με τη δημιουργία

Το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δυο φορές!

Το σύμβολο του Λέοντα συμβολίζει τη δημιουργική ενέργεια που σαν φωτιά καίει μέσα σου. Έκφραζέ τη παντού, στην εργασία, τις σχέσεις, τη ζωή σου και θα γνωρίσεις την ευτυχία. Να θυμάσαι «Δεν υπάρχει αληθινή ηδονή, εκτός από εκείνη που δίνει η δημιουργικότητα. Είτε φτιάχνει κανείς μολύβια, είτε μπότες, είτε ψωμί, είτε παιδιά. Χωρίς δημιουργία δεν υπάρχει αληθινή ευχαρίστηση.». Και το καλύτερο όσο περισσότερο χρησιμοποιείς τη δημιουργικότητά σου τόσο περισσότερη θα έχεις.

Κλειδί 4: Μην βαλτώνεις στην αυταρέσκειά σου. Να ρισκάρεις, να τολμάς να κάνεις βήματα μπροστά

Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη!

Η φιλοδοξία, η αποφασιστικότητα και η δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να πετύχεις μεγάλα πράγματα. Τίποτα όμως δεν μπορεί να προσγειωθεί τόσο απότομα όσο η επιτυχία και αυτό γιατί όσο πιο ψηλά φτάνεις, τόσο πιο εύκολο είναι να πάψεις να γίνεσαι καλύτερος. Αν πέσεις στην παγίδα ότι τα κάνεις όλα εκπληκτικά, αφού απέκτησες φήμη, χρήμα, σιγουριά, υπεροχή, χωρίς να συνεχίζεις να κάνεις πράγματα για κάτι καλύτερο τότε θα βρεθείς σε βαλτωμένα νερά. Να τολμάς νέα πράγματα έτσι ούτε ο ανταγωνισμός θα σε φάει λάχανο ούτε οι συνεχώς εξελισσόμενες συνθήκες θα σε αποδεκατίσουν. Αντίθετα θα συνεχίζεις να υπερέχεις.

Κλειδί 5: Να είσαι αισιόδοξος! Η αισιοδοξία θα πολλαπλασιάζει τη δύναμή σου

Να έχεις θετική στάση στη ζωή!

Μπορεί να έχεις γεννηθεί με τα τρία Τ της επιτυχίας: τόλμη, ταλέντο, τύχη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή δεν επιφυλάσσει και για σένα δυσκολίες. Θα πρέπει να αποδειχθείς όπως το λιοντάρι της ζούγκλας, που συμβολίζει το ζώδιο σου, ένας μεγάλος και δυνατός αντίπαλος απέναντι στις αντιξοότητες, τα εμπόδια, τις κακές συγκυρίες, τις ήττες και τις απογοητεύσεις. Η συνήθεια να βλέπεις την ευκαιρία ακόμη και στη δυσκολία όχι μόνο είναι απόδειξη της σπουδαίας θέλησης σου για ζωή αλλά θα σε βοηθήσει την περίοδο της σκληραγώγησης σου να μην γίνεται πιο κακός αλλά πιο δυνατός!

Κλειδί 6: Δημιούργησε δυνατούς δεσμούς με τους άλλους

Στον ουρανό δεν υπάρχουν δυο ήλιοι ούτε στη γη δυο κυρίαρχοι!

Έλεγε ο Μέγας Αλέξανδρος και κάπως έτσι συχνά έτσι λειτουργείς και στις σχέσεις σου καθώς έχεις ανάγκη να κρατάς τα ηνία. Τώρα, αν αυτό θα το κάνεις με επιδειξιμανία, τυραννία και αλαζονεία ή με μεγαλοψυχία, γενναιοδωρία και αγάπη αυτό εξαρτάται από εσένα. Και είναι αυτή η επιλογή σου που θα κρίνει και την ποιότητα των σχέσεων σου και τη δική σου ευτυχία μέσα σε αυτές. Καθότι, όπως έλεγε και ο Επίκτητος «Ζευς κολαστής των άγαν υπερφρόνων».

Κλειδί 7: Είσαι γεννημένος ηγέτης! Να θυμάσαι πάντα το καρμικό σου χρέος!

Είσαι το φως του σύμπαντος στη γη!

Η ύπαρξή σου στη γη αποτελεί εικόνα του κυβερνήτη σου του Ήλιου, του κέντρου του ηλιακού μας συστήματος, που λάμπει και φωτίζει το Ηλιακό Σύστημα. Όπως, ο Ήλιος ακτινοβολεί φως και ζεστασιά έτσι και εσύ βρίσκεσαι εδώ για να φωτίζεις τους άλλους με χαρά, ζωντάνια, αισιοδοξία και δύναμη. Δεν χρειάζεται να έχεις τον τίτλο του ηγέτη ή του βασιλιά ή να είσαι κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος για να δίνεις φως, να εμπνέεις, να ανυψώνεις τους άλλους. Χρέος σου είναι να κάνεις το παιδί, το φίλο, το σύντροφο, τον συνεργάτη, το συνάδελφο, τον καθένα να αισθάνονται ότι μπορούν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, πιο φωτεινοί, πιο χαρούμενοι. Μην ακολουθήσεις τον δρόμο της έπαρσης ή της αλαζονείας. Τίμησε το δρόμο της μοίρας σου, του φωτισμένου ανθρώπου που καταλαβαίνει το νόημα και το σκοπό της ζωής του. Πάντα να θυμάσαι ότι είσαι εδώ για να είσαι φωτεινός και λαμπερός!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Λέων από το Α έως το Ω

ΛΕΩΝ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved