Πώς ψηφίζουν τα ζώδια σε ένα δημοψήφισμα

Ποια η διάθεση των 12 ζωδίων μπροστά σε ένα δίλλημα, όπως το δημοψήφισμα; Τι στάση κρατούν και πώς λειτουργούν μπροστά στην κάλπη;

Πώς ψηφίζουν τα ζώδια σε ένα δημοψήφισμα

Ποια είναι έτοιμα να φέρουν... τον κόσμο τούμπα και ποια ακολουθούν, απλά, τα γεγονότα;


ΚΡΙΟΣ

Ψηφίζει παρορμητικά και ενθουσιάζεται με την ιδέα. Ξέρουν όλοι την πρόθεσή του και έχει αποφανθεί από το πρώτο δευτερόλεπτο χωρίς καν να το σκεφτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με βάση την ασφάλεια και τη σιγουριά του. Διαλέγει αυτό που του εξασφαλίζει την ηρεμία του γιατί ποτέ δεν είναι καιρός για ρίσκα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάλογα με τις επικοινωνιακές τακτικές που έχουν τα ερωτήματα που τίθενται. Αν τα βρει πολύ ενδιαφέροντα, ψηφίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν όχι, προτιμά να λέει ανέκδοτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατόπιν οικογενειακού συμβουλίου και πρόθεσης να κατοχυρώσει τα κεκτημένα του. Η μνήμη του δεν τον απατά ποτέ, πόσο μάλλον η ψήφος του.

ΛΕΩΝ

Αν και τα διλλήματα του δημιουργούν αποστροφή θα ενεργήσει ανάλογα με τη διάθεση του περιβάλλοντός του. Τι κοινωνικό γόητρο θα είχε, αν δεν λάμβανε υπ όψιν τις επιθυμίες των μπάτλερ του;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από ατέλειωτους υπολογισμούς των υπέρ και των κατά και αφού έχει αναλύσει εις βάθος όλες τις παραμέτρους. Φτάνει μεθοδικά στο αποτέλεσμα και δεν μετανιώνει ποτέ.

ΖΥΓΟΣ

Αν μπορούσε να μη λάβει μέρος θα ήταν ιδανικό. Αυτό το μαχαίρι στο λαιμό αντιτίθεται στην διπλωματία του. Ωστόσο θα κάνει τα πάντα, για να καταλήξει στη λάθος επιλογή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να εκδικηθεί αυτούς που του τη δίνουν στα νεύρα. Με άκρα μυστικότητα θα αποφασίσει να βγάλει τα απωθημένα του και θα το ρίξει δαγκωτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με βάση το συμφέρον του και όσο πιο αδέσμευτο είναι αυτό, τόσο πιο πολύ πωρώνεται. Συνήθως βέβαια λείπει σε ταξίδι αλλά έτερον εκάτερον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψηφίζει συνειδητά, ψύχραιμα και αποφασιστικά. Άσε που το θεωρεί και αναγκαίο γιατί αισθάνεται πως η γνώμη του μετράει και του δίνεται και η ευκαιρία να επιβληθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα διαλέξει την πιο ριζοσπαστική θέση, αφού πρώτα κηρύξει τις απόψεις του σε όποιον βρει μπροστά του. Η ανατροπή δε, παραμένει πάντα η επιλογή του.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κάνει ότι του πει η διαίσθησή του. Θα ψηφίσει αυτό που φαντάζεται σαν καλύτερο και θα κρατήσει το καλύτερο για να το ψηφίσει μια άλλη φορά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved