Ζώδια: Ποιο είναι το πιο ανυπόφορο χαρακτηριστικό τους;

Διάβασε ποιο είναι το ανυπόφορο στοιχείο σου που οι άλλοι δεν αντέχουν με τίποτα

Ζώδια: Ποιο είναι το πιο ανυπόφορο χαρακτηριστικό τους;

Μήπως είσαι Κριός και ακούς συνέχεια ότι έχεις το προτέρημα της αποφασιστικότητας και της γενναιότητας; Ή μήπως Ζυγός, που τον παραμυθιάζουν ότι αποφασίζει πάντα σοφά και ακριβοδίκαια; Λοιπόν, σε γελάσανε και πλανάσαι μέσα σε οικτρή πλάνη. Όλοι σου λένε τα θετικά και λίγοι θα σου πουν –και ακόμα περισσότερο θα σου εξηγήσουν– ποια είναι η χειρότερη πλευρά σου, αυτή που κατά κοινή ομολογία δεν αντέχει κανένας.

Ήρθε λοιπόν, η στιγμή της αποκάλυψης. Διάβασε πιο κάτω ποιο είναι το αδύναμο σημείο σου ανάλογα με το ζώδιο που ανήκεις, αυτό που οι άλλοι δεν αντέχουν με τίποτα. Και μη βιαστείς να πεις «κακίες». Μπορεί και να έχει κάποια δόση αλήθειας.

ΚΡΙΟΣ

Ακολουθείς την παρόρμηση, κινείσαι βιαστικά και θέλεις τα πράγματα να γίνουν «τώρα». Ένα πράγμα ξεχνάς: Δεν είσαι μόνος/η σου. Όλοι γύρω σου δεν το 'χουν τάμα να ακολουθούν τη δική σου παρόρμηση. Και βάρδα μην αποτύχεις σ' ότι κάνεις γιατί ο θυμός σου θα πέσει πάνω σ' αυτόν που από την ΑΡΧΗ δε σου τα είπε σωστά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτά τα δύο πορτάκια δεξιά κι αριστερά στο πρόσωπό σου, λέγονται παρωπίδες και η χρησιμότητά τους είναι να βοηθούν εσένα να μην... παρεκκλίνεις της πορείας σου, αλλά και να προκαλούν εγκεφαλικά στους άλλους για το πόσο... Βούδας μπορείς να είσαι. Εσύ το ονομάζεις σταθερότητα, οι άλλοι πείσμα. Σκέφτηκες ποτέ ότι η μονολιθική συμπεριφορά σου μπορεί να έχει πρακτικά πλεονεκτήματα για σένα, αλλά να είναι ανυπόφορη για τον περίγυρο; Η ανάγκη σου για υλική ασφάλεια φταίει. Μόνο που καταντάει μονομέρεια. Άσε που δεν είναι σίγουρο ότι η στάση σου αποδίδει πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι μεγάλο μπέρδεμα. Οι διαρκείς εναλλαγές στο λόγο και τη συμπεριφορά σου πράγματι τροφοδοτούν πολλές πηγαίες ανάγκες σου. Όμως, αναρωτήθηκες ποτέ πόσο γρήγορα στροφάρουν τα μυαλά των άλλων γύρω σου; Αν προλαβαίνουν να αφομοιώσουν και τελικά να αναγνωρίσουν ποιο από τα χίλια σου πρόσωπα μιλάει; Μήπως κι εσύ δεν ξέρεις κάθε φορά; Λίγο focus, βρε παιδί μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι τρυφερό, στοργικό και φιλόξενο άτομο, αλλά πάντα κινείσαι «εντός και επί τα αυτά», επειδή φοβάσαι να ξανοιχτείς έστω και λίγο σε άγνωστα νερά. Οι συνήθεις ατάκες σου είναι κάπως έτσι «Που να τρέχουμε τώρα; Ελάτε σπίτι, θα σας κάνω και το τραπέζι» ή «Στις διακοπές μας πηγαίναμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ σε μια μικρή παραλία, πανέμορφη σου λέω». Κι όταν σε πιάνει το παράπονο επειδή σε πλήγωσαν, σε ξεβόλεψαν ή σε εκμεταλλεύτηκαν και βουρκώνεις, δακρύζεις ή γκρινιάζεις, ε τότε μπορείς να μετατραπείς σε ένα πραγματικά ανυπόφορο πλάσμα!

ΛΕΩΝ

Αν δεν το έχεις καταλάβει, είναι πολύ κουραστική αυτή η μεγαλομανία σου που επιβάλει σε όσους σε συναναστρέφονται να λένε πάντα «Ναι αρχηγέ. Δίκιο έχεις». Επίσης, θα πρέπει να αντιληφθείς, ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εκφράζονται δημοκρατικά τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Γιατί, αν συμφωνούν πάντα μαζί σου, να είσαι σίγουρος/η ότι το κάνουν μόνο και μόνο για να μη σε πληγώσουν και όχι απαραίτητα επειδή συμφωνούν. Κενό γράμμα δηλαδή το «ναι» τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα καλά κι όλα ωραία. Ξέρουμε ότι εσύ θα φροντίσεις για την τάξη, την ακρίβεια και κάθε τι που απαιτεί λογική και οργάνωση. Πάρε όμως μια ανάσα και σκέψου λίγο. Μήπως η υπερβολική σου ενασχόληση με τις χιλιάδες λεπτομέρειες σε κάνει και χάνεις πολύτιμες στιγμές; Και το κυριότερο: Μήπως γίνεσαι λίγο βαρετός/ή; Θα έπρεπε μάλλον να έχεις καταλάβει ότι οι υπόλοιποι δεν συγκινούνται και τόσο από τη σχολαστικότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ναι, είσαι αναποφάσιστος/η και όλοι προσπαθούν να δείξουν κατανόηση γι' αυτό. Μόνο που μπορεί να χρειαστείς και χρόνια να διαλέξεις κάθε φορά ποιό είναι σωστό για σένα αλλά θα ικανοποιεί και τους άλλους – και αντιστρόφως. Έχεις ακούσει ποτέ για τις συνοπτικές διαδικασίες; Θα έπρεπε. Μη σου πω ότι θα έπρεπε να υπήρχαν και συνοπτικές... ζυγαριές, ειδικά φτιαγμένες για κάτι τύπους σαν και σένα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξέρεις και εσύ ότι το κύριο χαρακτηριστικό σου που εγείρει τις μεγαλύτερες ενστάσεις είναι η εκδικητική σου φύση. Έχεις τόση δύναμη, θέληση και εσωτερικό πλούτο, που είναι κρίμα να εκδηλώνεσαι μικρόψυχα απέναντι μάλιστα σε πρόσωπα και καταστάσεις που υποτίθεται ότι έχουν... πεθάνει για σένα. Οι έννοιες της μεγαλοψυχίας και της συγχώρεσης είναι μάλλον αυτές όπου θα έπρεπε να εντρυφήσεις. Κι αν το θες αλλιώς, σκέψου πόσο ηδονική θα είναι μια «εκδίκηση» που δεν ανταποδίδεις στον άλλον ούτε τα λόγια ούτε τις πράξεις που περιμένει και φοβάται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσφέρεις χαρά, γέλιο και περιπέτεια στη ζωή των συνανθρώπων σου, χωρίς να καταβάλεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτσι σου βγαίνει, γιατί κι εσύ αυτά είναι που θέλεις στη ζωή σου. Μόνο που οι διαρκείς ταξιδιωτικές περιηγήσεις του μυαλού και του σώματός σου δείχνουν να μην οδηγούν κάπου, κι αυτό είναι το... τρωτό σου σημείο. Πολύ φιλοσοφία, πολύ περιπλάνηση, πολλές θεωρίες, αλλά από πρακτικό πνεύμα χωλαίνεις κάπως...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι το υπόδειγμα, το ζωντανό παράδειγμα, ο ιδανικός εκπρόσωπος και τοποτηρητής του... νόμου και της τάξης! Ξέρεις να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους με τον ορθολογισμό και τα «πρέπει» σου και να επαναφέρεις όσους ξεστρατίζουν από τα καθήκοντα και τις ευθύνες τους. Να μην πούμε για τη διαρκή σου ενασχόληση με τα επαγγελματικά. Πόσο συναρπαστικό, αληθινό ή ενδιαφέρον πιστεύεις ότι είναι όλο αυτό; Αμάν άνθρωπέ μου. Get a life, επιτέλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι το άτομο που θέλει να αμφισβητήσει και να ανατρέψει τη μακάρια βεβαιότητά μας ότι ζούμε μια φυσιολογική ζωή και μπράβο σου! Τα λόγια σου είναι θαυμαστά, καθώς αναπτύσσεις τις υπέροχες θεωρίες σου και μας αναλύεις τη «λογική του παραλόγου», την οποία παρεμπιπτόντως βρίσκουμε πολύ πρωτοποριακή, αλλά εντελώς... ανεφάρμοστη! Μα πόσο συχνά το παθαίνουμε αυτό μαζί σου! Ξέρεις να μας συναρπάζεις με τη σκέψη σου, αλλά συνήθως θεωρείς ασήμαντο ή περιττό να μας πεις πως θα εφαρμόσουμε τις ιδέες σου στην πράξη. Hello, εδώ πλανήτης Γη!

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι το ιδανικό άτομο για όποιον θέλει να ονειροπολήσει, να δραπετεύσει, να αφεθεί και να χαθεί σε δαιδαλώδεις πνευματικές και συναισθηματικές διαδρομές, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και προορισμό. Αλίμονο όμως, αν προσπαθήσει κάποιος να καταλάβει πού το πας τελικά. Όλες οι παραπάνω συμπεριφορές και ακόμα περισσότερες, θα τον αποπροσανατολίσουν και δεν θα ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Καλές είναι οι ποσειδώνιες βόλτες μαζί σου, αλλά μη στενοχωριέσαι αν μετά οι άλλοι δεν σε... καταλαβαίνουν!

**Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved