Όταν ο Καρκίνος θέλει χάρη: Πώς «τουμπάρει» τους άλλους 11 όταν «τα βρίσκει σκούρα»;

Ένας Καρκίνος καλοπιάνει τα υπόλοιπα ζώδια...

Όταν ο Καρκίνος θέλει χάρη: Πώς «τουμπάρει» τους άλλους 11 όταν «τα βρίσκει σκούρα»;

Τι λέει ένας Καρκίνος στους υπόλοιπους για να τους κολακέψει, να τους καλοπιάσει, να τους πείσει και να τους προτρέψει να τον βοηθήσουν; Aς δούμε πώς απευθύνεται σε όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων.


ΚΡΙΟΣ

Έχουμε την ίδια παρόρμηση αλλά εσύ είσαι τάχιστος, πάντα πρόθυμος και αν χρειαστεί τρίζεις και τα δόντια άνετα. Που να τολμήσω εγώ να αναλάβω τις πρωτοβουλίες σου. Γι' αυτό σου λέω ανάλαβε να μιλήσεις στον από πάνω, που δεν με αφήνει να κοιμηθώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σου αρέσει και σένα να αράζεις στον αναπαυτικό καναπέ, να μην σε ενοχλεί κανείς παρά μόνο για να σου σερβίρει το φαγητό, που σου έχει σπάσει τη μύτη. Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω όταν σε ξεβολεύουν. Γι αυτό, εξήγησε στη γυναίκα μου μήπως και ησυχάσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να πείσεις και γάιδαρο να σταθεί στα δύο πόδια, το χιούμορ σου, η ευφράδειά σου, οι ελιγμοί σου, είναι τόσο εντυπωσιακοί. Μακάρι να είχα τόση άνεση στην έκφραση σαν και σένα. Μπορείς να με βοηθήσεις να συντάξω αυτό το κείμενο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κράτα με να σε κρατώ να μην πέσουμε και οι δυο. Διάλεξε σε ποιον θα απευθυνθείς και κοίτα να μη συμπέσουμε γιατί δεν σε αντέχω μετά με το μελόδραμα και τη γκρίνια, να προσπαθείς να με πείσεις να αλλάξω προτίμηση. Άντε γιατί θα μας πάρουν χαμπάρι.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Καρκίνοι;

ΛΕΩΝ

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου. Ακόμα και στο σύμβολο πάσχω από μειονεξία απέναντί σου. Εγώ ένα καβουράκι μπρος πίσω και εσύ ένα λιοντάρι που διατάζει αποφασιστικά. Αμ η γενναιοδωρία σου, η μεγαλοψυχία σου, μεγάλα προτερήματα; Θα μου δανείσεις εκείνο το βάζο στο σαλόνι σου για την αποψινή μου συγκέντρωση;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θαυμάζω τη συγκέντρωσή σου στη λεπτομέρεια, την τάξη και την οργάνωσή σου, αλλά και το γεγονός πως είσαι πάντα έτοιμος και ικανός να δώσεις λύση στα προβλήματα των άλλων. Σε παρακαλώ, ρίξε μια ματιά στην παράγραφο της εφορίας για το Ε9, που εγώ δεν την καταλαβαίνω.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή κομψότητά σου δεν έχει τελειωμό σε όλα τα επίπεδα. Η δίκαιη και αντικειμενική σου κρίση, η διπλωματία σου, η αρμονία που σκορπίζεις γύρω σου, το χαμόγελό σου, η ευγένειά σου. Αν μπορούσες να μεσολαβήσεις στον τσακωμό μας με την Άννα, θα σου ήμουν ευγνώμων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου, εσύ που νιώθεις τις ανασφάλειές μου και διεισδύεις στα έγκατα της ψυχής, που ξέρεις την αξία του χρήματος και του σεξ όσο κανείς άλλος, σύστησέ μου έναν καλό ψυχολόγο ή αν μπορείς ψυχανάλυσέ με εσύ, που κατανοείς τόσο πολύ, κάθε μορφής κρίση.

Διάβασε επίσης: Πώς θα ρίξεις έναν Καρκίνο;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντάξει μου αρέσει η ζεστασιά του σπιτιού μου και η περιπέτεια δεν είναι της φύσης μου, αλλά οι εμπειρίες, οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, οι απόψεις σου για τις χαρές της ζωής, αυτό το bon viveur που αναδύεις, με κάνουν να σου ζητήσω να με πάρεις μαζί σου σε ένα ταξίδι και ας είναι και ως τη Θήβα. Δεν βαριέσαι, η διαδρομή μετράει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μακάρι να είχα μια στάλα από την ψυχραιμία σου, που προσπαθώ να αντλήσω από σένα, συμπληρωματικέ μου φίλε. Ο τρόπος που διεκδικείς τις καταστάσεις, που βάζεις στόχους και η απαρέγκλιτη στάση σου, με συνεπαίρνουν. Αν μπορούσες να πεις μια καλή κουβέντα για εκείνη την πρόσληψη. Με το κύρος που έχεις θα με εξυπηρετούσες σίγουρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίρνω το θάρρος να σε ρωτήσω κάτι ευθέως γιατί δεν μπορείς τα πολλά λόγια, άσε που δεν έχουμε σχεδόν τίποτα κοινό, αλλά η οξύτητα του νου σου, η διανοητική σου διαύγεια και οι πρωτοποριακές σου ιδέες με εξιτάρουν. Θα με καθοδηγήσεις πνευματικά συμβάλλοντας στην καλλιέργειά μου; Η εγκεφαλικότητά σου διεγείρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ που με καταλαβαίνεις περισσότερο από όλους, που ρεμβάζεις μέσα στα όνειρά σου, που είσαι ρομαντικός, ευαίσθητος και ξεγλιστράς σαν χέλι στα δύσκολα, μπορείς να με μάθεις πώς να λέω ψέματα που να φαίνονται σαν αλήθειες και να με αποθεώνουν και από πάνω;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved