Ζώδια και νεύρα: Πού και πώς εκτονώνονται όταν γίνονται έξαλλα;

Πού καταφεύγουν τα 12 ζώδια για να εκτονωθούν και να απεγκλωβιστούν από τα προβλήματα;

Ζώδια και νεύρα: Πού και πώς εκτονώνονται όταν γίνονται έξαλλα;

ΚΡΙΟΣ

Σε ένα σάκο του μποξ ή στο κοντινότερο γυμναστήριο. Η κούραση είναι ο μόνος τρόπος εκτόνωσης για την περισσευούμενη ενέργειά του λειτουργώντας πάντα ανάποδα για να έρθει στα ίσια

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ένα τραπέζι με γαστρονομικές προτάσεις υψηλού επιπέδου ή σε ένα αρωματοπωλείο με προκλητικές μυρωδιές, γιατί το πείσμα του εκτονώνεται αμέσως από τα δέλεαρ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ένα βιβλίο, που το θέμα του θα είναι επιλεγμένο να δίνει ιδέες και λύσεις στα εκάστοτε προβλήματα της ζωής του, ή στην τηλεόραση, για να μπορεί να αντλεί τα επόμενα θέματα συζήτησης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο σπίτι, αραχτοί στον καναπέ τους, τακτοποιώντας τις συλλογές και τις αναμνήσεις τους, πεπεισμένοι πως το παρελθόν υπήρξε πάντα καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Στο καζίνο, σε αίθουσες εκδηλώσεων ή εμπορικά κέντρα για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, διότι αυτός δεν είναι ένας τυχαίος που υποκύπτει σε δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη βόλτα με τον σκύλο του και στη μανιώδη καθαριότητα των προσωπικών του χώρων, εξακριβώνοντας παράλληλα πόση ακριβώς λεπτομέρεια χρειάζεται η ζωή για να γίνει βαρετή.

ΖΥΓΟΣ

Εκτός από τον καθρέφτη του και την προσωπική του εμφάνιση, σε πάσης φύσεως καλλιτεχνικές ασχολίες, που θα τον κάνουν να νιώσει για άλλη μια φορά σαν παγώνι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο sex shop ή στις μεταφυσικές αναζητήσεις, εκτονώνοντας το πάθος που τον φορτίζει συχνότατα. Είναι πάντα της λογικής του να ικανοποιεί άμεσα οτιδήποτε εγείρει τις ιδεοληψίες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ένα ταξίδι, όσο το δυνατόν πιο μακρινό για να μπορέσει μέσα από την απόσταση να έρθει κοντά με το νέο αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο χρηματιστήριο και στο σκάκι για να μπορέσει να συγκεντρωθεί ώστε να βγάλει χρήματα και να αποκτήσει στρατηγική. Γιατί τι άλλο (αναρωτιέται), έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ζωή;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη μουσική, που τη χρησιμοποιεί για να προσγειωθεί στο «αντιλαμβάνομαι κάτι ουσιαστικά και όχι θεωρητικά», βοηθώντας τον εαυτό του και τους άλλους να αισθάνονται παρόντες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε πολλά παγωμένα ποτήρια κρασί ή σε ατέλειωτες βόλτες, πραγματικές ή φανταστικές, μέχρι να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να ξαναγυρίσει, γιατί η παραμυθένια εκτόνωση πήρε τέλος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved