Τα αφροδισιακά των ζωδίων, B΄ μέρος

Σαγηνέψτε με αφροδισιακά τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- των ζωδίων…

Τα αφροδισιακά των ζωδίων, B΄ μέρος

Η λέξη «αφροδισιακός» προέρχεται από την Αφροδίτη, θεά του έρωτα των αρχαίων Ελλήνων. Τα αφροδισιακά χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ως θεραπεία στις διάφορες σεξουαλικές ανησυχίες, συμπεριλαμβανόμενων των φόβων για ανεπαρκείς επιδόσεις καθώς κι από την ανάγκη να αυξηθεί η γονιμότητα. Η αναπαραγωγή ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα και η χρησιμοποίηση αφροδισιακών θα αποτελεί πάντα μια πρακτική για την ερωτική «δραστικότητα» των γυναικών και των ανδρών.

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον σύντροφό σας σε ...μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους. Μπορούν να ασκήσουν μια ισχυρή επίδραση -ακόμη και ως αλοιφές- και έτσι να κερδίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την δράση τους.

Άλλωστε είναι ένας νόστιμος τρόπος για να εγκλωβίσετε τα βέλη του Έρωτα… Ας αρχίσει λοιπόν η αποπλάνηση!

ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα: Μια γυναίκα πολύπλευρη, γοητευτική και σίγουρη για την σεξουαλικότητα της. Γόησσα που αρέσκεται να έχει στα πόδια της πάνω από μια ντουζίνα αρσενικά, ώστε να έχει ανά πάσα στιγμή την ευχέρεια της επιλογής. Και όποιος πραγματικά εκτιμήσει την ομορφιά της και την θαυμάσει, θα μπορεί να γευτεί τις χάρες της. Μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται έναν (τουλάχιστον...) άντρα για να της τονώνει το εγώ, γιατί διακατέχεται από ένας είδος ναρκισσισμού και κατά κύριο λόγο ο εαυτός της είναι το κέντρο.

Άλλωστε η ίδια θαυμάζει την ομορφιά σε όλες τις εκδηλώσεις της, στους ανθρώπους, στην τέχνη, στα ρούχα, στο περιβάλλον της και προπάντων στην εικόνα της, γι’ αυτό πολλές φορές οι Ζυγίνες, όταν δεν εγκαταλείπουν τον εαυτό τους, θεωρούνται υπόδειγμα κομψότητας και γοητείας.Έχοντας αυτά κατά νου ο υποψήφιος σύντροφος της θα πρέπει να την χειριστεί το ίδιο λεπτά και ραφιναρισμένα. Να την πλησιάσει με «μετρημένες» κινήσεις. Άλλωστε ποιος ο λόγος να βιάζεται? Για εκείνη ο έρωτας είναι τέχνη. Και παρεμπιπτόντως μια καλή εισαγωγή από ερωτόλογα η απαγγελία ενός ποιήματος είναι το κατάλληλο δόλωμα για μια πετυχημένη συνεύρεση μαζί της.

Σαν παιδί της Αφροδίτης θα ξετρελαθεί με τις φράουλες. Η φράουλα υπήρξε σύμβολο της Αφροδίτης, της Θεάς του Έρωτα επειδή είχε σχήμα καρδιάς και κόκκινο χρώμα. Είναι εξαιρετικό αφροδισιακό λόγω του ψευδαργύρου, που αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και σπέρματος στον άντρα και κάνει τη γυναίκα πιο πρόθυμη για σεξ.

Ταΐστε την φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα ή δοκιμάστε ένα λάγνο μασάζ στην γυμνή πλάτη της με λάδι από αιθέριο έλαιο φράουλας και δείτε τον ενθουσιασμό της να παίρνει φωτιά!

Άνδρας: Χωρίς αμφιβολία είναι ο τύπος που ξέρει πάρα πολλούς τρόπους να δελεάσει μια γυναίκα. Με μια μικρή λεπτομέρεια όμως: Όταν είναι έτοιμος δεν είναι σίγουρος αν την θέλει η όχι, αφού πάντα στο μυαλό του υπάρχει μια σχετική ...πολυκοσμία!. Η αιτία της αναποφασιστικότητας του είναι ότι ζυγίζει το καθετί, γιατί πολύ απλά πρέπει να είναι έλειο.

Αυτή η διστακτικότητα του όμως μπορεί να είναι αρκετά ερεθιστική εισαγωγή στην τέχνη της αποπλάνησης του. Ξέρει πώς να χαϊδέψει το κορμί μιας γυναίκας. Είναι επινοητικός, στοργικός και υπομονετικός και οτιδήποτε ευχαριστεί εσάς ευχαριστεί κι εκείνον.

Αν δεν είστε ανυπόμονες θα σας οδηγήσει σ’ έναν κόσμο εξερεύνησης των αισθήσεων επίμονα, αργά και με περισσότερη διάρκεια απ’ ότι μια γυναίκα ζητά.

Δώστε στον λάτρη της Τέχνης μέλι, για να... ζωγραφίσει με δεξιοτεχνία ορισμένα μέρη του κορμιού σας η και ολόκληρο το σώμα σας και θα έχετε πολύ ερεθιστικά αποτελέσματα. Αλλά και μια πλούσια εφαρμογή στο δικό του σώμα θα είχε εξαίσια αποτελέσματα, αφού η θηλυκή φύση του άνδρα Ζυγού είναι πάντα ενεργή. Το μέλι ήταν γνωστό από την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και με δύο κουταλιές το πρωί και το βράδυ αποτελεί άριστη τονωτική και σεξουαλική τροφή. Είναι εύπεπτο και επομένως μια εξαιρετική πηγή άμεσης ενέργειας. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα.
Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως μια ενδιαφέρουσα «επικάλυψη» σε στοματικές σεξουαλικές πρακτικές και ως μέσο για την επίτευξη καλύτερης τριβής στον έρωτα, σε εκείνες τις στιγμές που η γυναίκα ή και ο άνδρας μπορεί να χρειάζονται είτε μεγαλύτερη λίπανση, είτε μια γλυκύτερη γεύση..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα: Μια ...τρομερή γυναίκα με απίστευτο βάθος κρυφής ή φανερής φιληδονίας. Δεν είναι εύκολο κανείς να ξεχωρίσει τον πραγματικό της χαρακτήρα και μπορεί να τον κρατήσει παντοτινά μυστικό. Πάραυτα μπορεί να είστε σίγουρος για το ότι είναι πολύ συναισθηματική, πολύ ευαίσθητη και τρομερά πιστή σε αυτόν που αγαπά και να σκεφτείτε αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί της, γιατί αλλιώς αν αρχίσετε τα ψυχολογικά «παιχνιδάκια» υπάρχει πιθανότητα να σας συντρίψει.

Λειτουργεί ερωτικά από ένστικτο και έχει τόσο πάθος που θα σας καταπλήξει. Όταν μια Σκορπίνα αφυπνιστεί σεξουαλικά, εγείρεται ένα σημαντικό θέμα… στο πως θα σβήσει το ηφαίστειο! Ζητά περισσότερα από όσα πρέπει να της δώσετε και έχει τον τρόπο να σας κάνει να της δώσετε περισσότερα.

Είναι περίεργη, ερευνητική και της αρέσει να πειραματίζεται, ενώ απολαμβάνει τον έρωτα με τόση ένταση που πλησιάζει την έκσταση. Και για να «φτιαχτεί» περισσότερο δεν χρειάζονται παρά οι ρίζες του μανδραγόρα, ενός φυτού που συνδέεται με μια πλούσια εσωτερική παράδοση.

Η διχαλωτή ρίζα του παρομοιάζονταν με ανθρώπινο σώμα και πίστευαν ότι είχε δυνάμεις από τα σκοτεινά πνεύματα της γης. Για να ξεριζώσουν το μανδραγόρα έπρεπε να το κάνουν μόνο μεσάνυχτα και μετά από απαραίτητες προσευχές και τελετουργίες. Κάποιος ζωγράφιζε τρεις κύκλους γύρω από το φυτό με ένα μυτερό κλαδί ιτιάς και μετά έδεναν ένα μαύρο σκύλο στο φυτό με ένα σπάγκο. Ανθρώπινα χέρια δεν έπρεπε να έρθουν σε επαφή με το φυτό. Πιστεύονταν πως όταν ο μανδραγόρας έβγαινε από το έδαφος έβγαζε μια στριγκλιά που σκότωνε ή τρέλαινε όποιον δεν είχε προφυλαγμένα τα αυτιά του εκείνη την ώρα. Όταν το φυτό είχε πια αποκοπεί από την γη μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ευεργετικούς σκοπούς. Ακόμα από την εποχή της βίβλου στην Γένεση υπάρχουν αναφορές για την χρήση του Μανδραγόρα σαν αφροδισιακό και σαν βοτάνι για τεκνοποιία. Η Ραχήλ απελπισμένη που δεν έκανε παιδιά με τον Ιακώβ κατέφυγε στον μανδραγόρα για να γεννήσει τον Ιωσήφ.

Άνδρας: Υπάρχει ένας νόμος που κάθε Σκορπιός ακολουθεί πιστά... το πάθος. Και εν ονόματι του, παλεύει για την κυριαρχία, για τον πλήρη έλεγχο πάνω στην λίμπιντο τα αισθήματα και -όχι σπάνια- στην σύντροφο του. Τα δυνατά ιδιότροπα πάθη του, οι μυστηριώδεις διαθέσεις του και η τεράστια αυτοσυγκέντρωση τον κάνουν ένα ζώο με απεριόριστη, σχεδόν «τυφλή», σεξουαλικότητα.

Η γυναίκα που θα σταθεί ερωτικά απέναντί του η πρέπει να βλέπει πολύ μπροστά ή να μην ...φοβάται. Γιατί πολύ απλά είναι ένα έρμαιο των επιθυμιών του και γι’ αυτόν δεν υπάρχουν φραγμοί και σεμνοτυφίες και φυσικά η λέξη λεπτότητα έχει καταργηθεί από το λεξιλόγιο του. Διαθέτει ζωηρή φαντασία, ανεξέλεγκτη σεξουαλική ορμή και είναι τρομερά επίμονος ώστε να κάνει το ζευγάρωμα σας μια εμπειρία αξέχαστη.

Για να ενισχύσετε τις πιο αισθησιακές του πλευρές σερβίρετε σε ένα μπολ με δροσερό νερό, φρέσκα μαύρα σύκα και φάτε με τα δάχτυλα. Ταυτόχρονα, ταΐστε τον και φιλήστε τον. Ο συνειρμός του ανοιχτού σύκου και του αιδοίου είναι άμεσος. Γι' αυτό παραδοσιακά θεωρείται διεγερτικό, και μάλιστα στην Ελλάδα πραγματοποιούσαν μια συνουσιακή τελετουργία κατά την οποία το σύκο είχε τιμητική θέση. Η κίνηση μιας γυναίκας να ανοίξει ένα σύκο και να το φάει μπροστά στον εραστή της είναι μια αισθησιακή πράξη. Τα σύκα επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα αμινοξέων και πιστεύεται πως αυξάνουν τη libido και μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική αντοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα: Σκανταλιάρικο θηλυκό, γεμάτο εγκάρδιο χιούμορ και ενθουσιασμό. Θα μπορούσε να είναι η ιδανική σύντροφος για μια ζωή που την ζεις μέρα με την ήμερα, αν δεν ήταν τόσο ...επιπόλαια και λάτρης της ελευθερίας.

Το σεξουαλικό πεδίο της έχει ανάγκη από διασκέδαση και ευθυμία αλλά μην σας μπαίνει στο μυαλό ότι ερεθίζεται τόσο πολύ με τους πειραματισμούς. Περισσότερο έχει την τάση να πειράζει τον εραστή της σε σημείο να χάνει τον έλεγχο του, ενώ σε περίπτωση που δεν της δώσει αυτό που θέλει είναι ικανή να συνεχίσει μόνη της. Έτσι απλά.

Η βασική της δυσκολία είναι ότι δεν μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά σε μια εμπειρία και παρότι απολαμβάνει το σεξ, αρέσκεται στο να ...πηδά από την μια περιπέτεια στην άλλη, εκφράζοντας έτσι και την παιδικότητα της.

Οι πολλαπλοί, έστω και ατελείς οργασμοί που μπορεί να έχει μια Τοξοτίνα, μπορεί να βοηθηθούν με ένα από τα αρχαιότερα αφροδισιακά, το γλυκάνισο, που κυβερνάται από τον Δια. Το γλυκάνισο περιέχει μια ουσία, την ανηθόλη, σε ποσοστό περίπου 80% και οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως η χρήση του στο μαγείρεμα και το πιπίλισμα των σπόρων του αυξάνει την ερωτική επιθυμία.

Πιστεύεται ότι η ανηθόλη, δίνει στο σώμα μια ξεχωριστή μυρωδιά και εμφανίζει ήπια οιστρογόνα δράση. Επίσης λειτουργεί και ως θεραπευτικό κατά της ανικανότητα και της σεξουαλικής απομάκρυνσης.
Μπορούμε να το καταναλώσουμε είτε με αλκοόλ, είτε με διάφορους χυμούς και φρούτα.

Άνδρας: Είναι ένας αισθηματίας που μπλέκει το ρομάντζο με το χιούμορ αλλά ...αποφεύγει να δεσμεύεται. Είναι εύθυμος, πνευματώδης, γοητευτικός και βλέπει την κάθε ημέρα σαν μια νέα ευκαιρία για να μάθει καινούργια πρόσωπα, να κάνει νέες επαφές, να ζήσει νέες εμπειρίες.

Γι’ αυτό να θυμάστε πως παρότι είναι ένας ειλικρινής άνδρας και μπορεί να αφιερώσει αρκετό χρόνο για να σας εξερευνήσει και να σας βοηθήσει να αναπτυχτείτε μην τον θεωρήσετε ποτέ δεδομένο. Ακόμη και παντρεμένος, κατά βάθος παραμένει ένας εργένης έτοιμος πάντα για νέες περιπέτειες.

Η ιδιότητα του «εξερευνητή» πάντως τον ακολουθεί και στην κρεβατοκάμαρα του –η οποιοδήποτε μέρος μπορεί κάποιος να φανταστεί- και θα είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσει μια στάση η κάποιο κόλπο. Είναι αρκετά ορμητικός, έχοντας όμως συνήθως ένα μικρό... ελάττωμα. Κάνει έρωτα μια φορά και δίνει περισσότερη έμφαση στα προκαταρκτικά, στο φλερτ, στο κυνήγι. Εδώ η ποιότητα αντικαθιστά την ποσότητα (κάτι είναι κι αυτό!)
Δώστε στον Καζανόβα κύριο Τοξότη κεράσια και μην αφοπλιστείτε, αν το ζωηρό και διασκεδαστικό του μυαλό σκεφτεί να σας προσφέρει μια εξίσου γαργαλιστική σκηνή όπως στις «9 ½ Εβδομάδες». Τα κεράσια είναι πλούσια σε φυτοστερόλες, και έρευνες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη επαρκών ποσοτήτων φυτοστερολών, οδηγεί στη μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης στο αίμα.

Η χοληστερόλη είναι μια ουσία που φράζει τις αρτηρίες και κατ’ επέκταση συμβάλλει στη μείωση της στυτικής ικανότητας των αντρών. Εάν αναλογιστούμε ότι το πέος στη στύση του, χρειάζεται δεκαπλάσια ποσότητα αίματος, αντιλαμβανόμαστε την καταλυτική σημασία που παίζουν τα κεράσια στην σεξουαλική δραστηριότητα, αφού βοηθούν τον οργανισμό να διατηρεί τη χοληστερόλη σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα: Μπορεί να της έχουν δώσει διάφορους τίτλους για την επιφυλακτικότητα της και για τα πειθαρχημένα πάθη της αλλά δύσκολα μια γυναίκα σαν αυτή ξεχνιέται. Σαφώς και δεν πετάει στα σύννεφα και είναι απόλυτα προσγειωμένη, εντούτοις ξέρει να τα παίζει όλα για όλα και όσες αποθαρρύνσεις, απογοητεύσεις και διαψεύσεις κι αν δοκιμάσει, αυτή η διάθεση θα εξακολουθεί να υπάρχει.

Χρειάζεται απλά έναν σύντροφο που θα την αγαπά και θα την θέλει και παρότι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα που θα κάνει την ζωή της ακόμη και μέσα σε ένα δεσμό, είναι ικανή να μεταμορφωθεί σε μια φλογερή σύντροφο που θα κάνει τα πάντα για τον σύντροφο της.

Είναι ένα σπίρτο που χρειάζεται φωτιά να σας τυλίξει στις φλόγες του ερωτικού πάθους της. Και δεν θα είναι απλά μια φλόγα αλλά μια πυρκαγιά που βρυχάται. Ο τυχερός μαζί της θα γευτεί μια γυναίκα με πολλή διάθεση για έρωτα, που της αρέσει να κυριαρχεί και με τεράστια αντοχή στο σεξ. Εσείς θα κρίνετε αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί της κι αν είστε αρκετά δυναμικός εραστής για να την αντιμετωπίσετε στον άγριο αγώνα για την κατάκτηση του οργασμού.

Αν βγείτε νοκ –αουτ θα μπορούσατε να της προσφέρετε την λύση του λαδιού για να συνεχίσει ...μόνη της. Επίσης η προσθήκη ελαιολάδου -μιας αξιόπιστης και δοκιμασμένης στον χρόνο τροφής- στο φαγητό της συντονίζεται με την Κρόνια φύση της. Το ελαιόλαδο, χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει, φαίνεται ότι έχει θετική επίδραση στην αύξηση της λίμπιντο, καθώς και στη γονιμότητα, πράγμα που είχαν διαπιστώσει πολύ γρήγορα οι αρχαίοι Έλληνες. Ίσως αυτός να ήταν ένας από τους λόγους που θεωρούσαν τις ελιές ιερά δέντρα.

Στη λαϊκή μας παράδοση οι νεόνυμφοι έπρεπε να φάνε ψωμί βουτηγμένο στο πρώτο λάδι της σοδειάς (αγουρόλαδο) πριν την πρώτη τους νύχτα. Η πίστη σ' αυτήν την αξία του ελαιόλαδου έμεινε ακλόνητη ως τις μέρες μας μέσα από την πολλά υποσχόμενη παροιμία: «Φάε λάδι κι έλα βράδυ!»

Άντρας: Όντας γεννημένος για να φτάσει στην κορυφή σε οτιδήποτε κάνει, αρκετά σκληροτράχηλος αλλά και φιλόδοξος θα θεωρήσει ...τιμή σας να γίνεται ένα τρόπαιο του. Αν και ένας ικανοποιητικός σεξουαλικός δεσμός είναι αυτό που κυρίως χρειάζεται, δεν μένει μόνο σε αυτό. Το να είστε εξαίσια οικοδέσποινα, συνεργάσιμη σύντροφος και πιστή φίλη είναι εξίσου σημαντικό γι’ αυτόν. «Κυρία στο σαλόνι και πόρνη στο κρεβάτι» είναι συνήθως το «μότο» του για τις γυναίκες...

Είναι θερμόαιμος και πολύ ερωτιάρης, εκτός βέβαια κι αν έχει ...σύσκεψη! Επίσης δύσκολα αποδέχεται την ήττα για αυτό δεν φαίνεται ότι θα μπορείτε να του λέτε για πολύ καιρό όχι καθώς είναι ικανός να επιμείνει μέχρι να κάμψει κάθε αντίσταση.

Όταν διαβείτε την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του θα σας πείσει πως άξιζε τον κόπο. Το σεξ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να προσφέρει, μετά την οικονομική ή κοινωνική επιφάνεια. Έχει τεράστια αντοχή και προτιμάει μια γυναίκα που να ξέρει τι του αρέσει. Επίσης να είναι πάντα πρόθυμη, έτοιμη και ενθουσιώδης κάθε φορά που την επιθυμεί.

Επειδή είναι περήφανος για την σεξουαλική του ρώμη κάνει οτιδήποτε για να την ενισχύσει. Πιστεύω το μπαχαρικό κάρδαμο να τον βοηθήσει σε αυτό. Το άρωμά του έχει μια γενική θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και προσδίδει μια αίσθηση δύναμης σε αυτό. Αυτό το αρωματικό μπαχαρικό μπορεί να είναι χρήσιμο τόσο για την ανικανότητα όσο και για την ψυχρότητα, λόγω των ενεργειών του, που περιλαμβάνουν αύξηση της θερμοκρασίας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και ανακούφιση του σώματος.

Κουβαλώντας ακόμα παλαιότερη φήμη, το κάρδαμο χρησιμοποιείται σε κάποιες τελετές της Τάντρα, συμβολίζοντας το «γιόνι» -τα γυναικεία γεννητικά όργανα. Πράγμα που ενδεχομένως συνδέεται με τις αφροδισιακές ιδιότητες του μπαχαρικού (περιέχει άλατα σιδήρου, ασβεστίου και ιωδίου, βιταμίνες A, C και Ε, καθώς και σημαντικές ποσότητες ιχνοστοιχείων). Ο Διοσκουρίδης, μάλιστα, υποστήριζε ότι είναι το αποτελεσματικότερο όλων, με αποτέλεσμα να το πίνουν οι... δυσλειτουργικοί πρόγονοί μας σε χυμό κοπανισμένων καρπών που τους αραίωναν με νερό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα: Μείγμα εγκεφαλικότητας, επινοητικότητας και ...παραξενιάς, καλωσορίζει κάθε ευκαιρία, δέχεται κάθε νέα πρόκληση και είναι πρόθυμη να δοκιμάσει καθετί που περνά από το μυαλό της. Ακόμη κι αν αποτύχει σε κάτι, κρατά το δίδαγμα και προχωρά στην καινούργια πρόκληση, ιδίως σε θέματα που οι άλλοι δεν τολμούν να υπεισέλθουν.

Στο σεξ, πειραματίζεται αδιάκοπα. Τίποτε δεν είναι ταμπού η απαγορευμένο και θα κάνει οτιδήποτε για να ευχαριστήσει την περιέργεια της, ιδιαίτερα αν ο σύντροφος της έχει οποιαδήποτε... ιδιαιτερότητα.

Το μεγάλο της ατού -αλλά και κατάρα- είναι ότι απευθύνεται το ίδιο στο «πάνω» και το «κάτω» κεφάλι του άνδρα, συγχέοντας τα ενίοτε... «Φτιάχνεται» με μια καλή συζήτηση, την ίδια στιγμή που θα μπορούσε να ενδώσει και σε έναν νταλικέρη! Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε πάντως, μπορείτε να ενισχύσετε τις επιθυμίες της με το αβοκάντο.

Κόψτε ένα αβοκάντο στη μέση και ταΐστε με το τρυφερό εσωτερικό του την Υδροχόος σας. Οι Αζτέκοι αποκαλούσαν το αβοκάντο δέντρο ahuacatl, δηλαδή δέντρο των… όρχεων. Όχι μόνο, λοιπόν, τα αβοκάντο μοιάζουν με αυτό το συγκεκριμένο μέρος του σώματος, αλλά περιέχουν και υψηλή ποσότητα φολικού οξέος, το οποίο βοηθά στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, δίνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια. Είναι πλούσια, επίσης, σε βιταμίνη Β6 (μια θρεπτική ουσία που αυξάνει την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης) και κάλιο (που βοηθά στη ρύθμιση του γυναικείου θυρεοειδούς αδένα), στοιχεία και τα δύο που ενισχύουν την αύξηση της libido.

Άντρας: Εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ψυχρός αλλά μέσα του σιγοκαίει ο αρσενικός μαγνητισμός που μπορεί να εκτιμήσει και να κρίνει σωστά κάθε ...διορατική γυναίκα. Τον τραβά κάθε καινούργιο και ασυνήθιστο, του αρέσει να φλερτάρει αφού έχει μια έμφυτη περιέργεια για το άγνωστο και μπορεί να είναι πολύ καλός εραστής όταν αξιοποιεί την εγκεφαλικότητα του. Σίγουρα δεν είναι «παιδί για σπίτι». Πολλές φορές το πάθος του συνυφαίνεται με την φιλία και αν προσπαθήσετε να τον δέσετε με την παράδοση έχετε χάσει από χέρι. Πρακτικά είναι ...γεννημένος για f- buddy και η μόνη του σχέση με την παράδοση είναι να την ...σπάσει! Επίσης σιχαίνεται τις επιβεβλημένες υποχρεώσεις. Η φύση του είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη, ενώ αρέσκεται να προκαλεί στους άλλους και την σύντροφο του μικρά ή μεγαλύτερα σοκ.

Αν θέλετε να τον γοητεύεστε, ντυθείτε με τα πέπλα της πρόκλησης ή της διαφορετικότητας και μπείτε κατευθείαν στον ...αγώνα. Αμεσότητα εσείς, φιλοσοφημένο ...παίδεμα εκείνος! Η «εισαγωγή» του στο κρεβάτι είναι συνήθως αργή και μελετημένη. Προθερμαίνει το «ψητό» αρκετό καιρό αλλά άμα πάρει μπρος η μηχανή τότε αποδεικνύεται ένας εφευρετικός, δημιουργικός εραστής με αξιοσημείωτη αντοχή.

Βασικό σημείο στην μεταξύ σας σχέση θα πρέπει να είναι έκτος από την ερωτική και η πνευματική επαφή. Αν τα καταφέρετε και τον παρασύρετε σε διανοητικό επίπεδο θα δοκιμάσετε μαζί του ακόμη κι αυτά που ...δεν έχει σκεφθεί. Τύφλα να έχει το Κάμα Σούτρα!

Σαγηνέψτε τον και αποπλανήσετε τον με κάτι που απευθύνεται και στο μυαλό του όπως το ξυλώδες και αισθησιακό άρωμα του σανταλόξυλου, όπου βοηθά την σεξουαλική ενέργεια να μεταλλαχθεί σε πνευματική κατά τις ταντρικές τελετές. Το σανταλόξυλο έχει ένα αισθησιακό, ανατολίτικο άρωμα, το οποίο είναι πικάντικο και χρησιμοποιείται ευρέως σε ακριβά αρώματα και είδη προσωπικής υγιεινής. Ως αφροδισιακό, συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητας και βοηθά στην ανακούφιση του άγχους που μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα. Παράγει κάτι παρόμοιο με ανδροστερόνη, μια ανδρική ορμόνη που εκκρίνεται στις μασχάλες ως σεξουαλικό σήμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γυναίκα: Μια ευαίσθητη και γοητευτική γυναίκα που σκεπάζεται από το πέπλο της αβεβαιότητας, του μυστηρίου και της φαντασίας. Συχνά η όλη αυτή η εικόνα μαγνητίζει τους άλλους κάνοντας την περιζήτητη σύντροφο η ερωμένη.

Ωστόσο το βάθος της είναι τόσο ...απροσμέτρητο που σχεδόν κανένας άνδρας όσο και να ζήσει μαζί της δεν μπορεί να την καταλάβει. Αναζητά συνέχεια επιβεβαίωση για αγάπη και αυτήν με την σειρά της την ξεπληρώνει με την πραγματικά φιλήδονη αλλά και σούπερ αισθησιακή φύση της. Εφαρμόζει άριστα τους «κανόνες» της αποπλάνησης και ουσιαστικά δεν υπάρχει άνδρας που να μπορεί να της αντισταθεί.

Μέσα στον κόσμο των ονειροπολήσεών της ονειρεύεται έναν εραστή που θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της, κάτι ανάμεσα σε έναν πρίγκιπα και σε έναν πειρατή.

Στον ίδιο φανταστικό κόσμο ζει και στην κρεβατοκάμαρά της, υιοθετώντας ρόλους ανυπεράσπιστης και πρόθυμης για να ευχαριστήσει τον σύντροφο της.

Είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη και θα προσπαθήσει να δοκιμάσει όλα τα κόλπα που έχει δει στις ταινίες, σαν να παίζει σε πραγματικό έργο ενώ σπάνια λέει όχι σε οτιδήποτε της προτείνουν.

Για να την κρατήσετε περισσότερες ώρες κοντά σας, ντύστε τις ιδιαίτερες στιγμές σας με κόκκινο κρασί και αφήστε την να βιώσει τις φαντασιώσεις της μέσα στην παραζάλη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία.

Η χρήση του κρασιού ως διεγερτικής ουσίας είναι σχεδόν τόσο παλιά όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος. Στην ουσία το κρασί ενισχύει μεν τη σεξουαλική επιθυμία αλλά ελαττώνει την απόδοση στους άνδρες. Οι γυναίκες όμως -και δη οι Ψαρίνες- είναι ...άλλο φρούτο! Η επίδρασή του είναι ικανή να μειώσει το άγχος και τις αναστολές και να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση, μια κατάσταση που μπορεί να αποδοθεί ως «χαλαρή λίμπιντο».

Άνδρας: «Ο παράδεισος φτιάχτηκε για εμάς» θα σκέπτεται κάθε γυναίκα που πέρασε από την ζωή της ένας ονειροπόλος και συναισθηματικός άντρας Ιχθύς, αρκεί βέβαια να μην γνωρίζει τι πράττει στην υπόλοιπη ...μισή ζωή του! Από αυτόν μπορείτε να περιμένετε τα απροσδόκητα, από το να σας υπόσχεται βόλτες στο φεγγάρι μέχρι να σας οδηγήσει σε καταστάσεις άπειρης σύγχυσης μιας και η ταχύτατη εναλλαγή των συναισθημάτων του μπορεί να σας τρελάνει.

Είναι όμως φύση θέρμη και συμπονετική και βλέπει τους άλλους όπως θα ήθελε αυτός να είναι και όχι όπως είναι. Ευφάνταστος και ασυνήθιστα δημιουργικός μπορεί να σας γεμίσει με δώρα και να γίνει θυσία για εσάς. Ο γάμος δεν είναι εμπόδιο γι’ αυτόν, αφού συχνά είναι ως... μη γενόμενος. Η συναισθηματική σταθερότητα δεν είναι από τα φόρτε του και δεν βρίσκει κανέναν λόγο να την υποστηρίξει.

Αυτή η κυματώδης παρόρμηση του να ζει στον κόσμο του και η ατέλειωτη φαντασία του, τον χρίζει ως έναν πολύ ερωτικό άντρα που αγωνίζεται να πραγματοποιήσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις και είναι ανοικτός απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να του χαρίσει ηδονή και ανακούφιση. Δεν θα διστάσει να αφήσει μια γυναίκα να ξεκινήσει πρώτη αλλά στην πορεία θα αναλάβει εκείνος να της δείξει τις χάρες του έρωτα ώστε να κάνει τελικά αυτό που θέλει.

Γεμίστε την μπανιέρα και προσκαλέστε τον Ιχθύ σας για ένα απολαυστικό διεγερτικά αφρόλουτρο αφού έχετε ρίξει σταγόνες αιθέριου ελαίου Υλανγκ-Υλανγκ (Ylang- ylang).Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα.
Θεωρείτε κορυφαίο αφροδισιακό που φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές. Βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας.

Πηγή: Sexual Astrology by Gloria Allen

Διαβάστε εδώ το Α' Μέρος των Αφροδισιακών των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved