Κριός: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Κριός για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Κριός: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Μοναδικέ και φλογερέ Κριέ σου αξίζει μια ζωή που να σφύζει από υγεία, ικανοποίηση και ευτυχία. Προσωπικά για εσένα παρατίθενται 7 κλειδιά που θα σου επιτρέψουν να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Κλειδί 1: Να είσαι πάντα μαχητικός και τολμηρός, το θάρρος σου θα σε στέψει νικητή

Ο θαρραλέος άνθρωπος υπερτερεί σε όλα! Το ζώδιο σου καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο ζωδιακό κύκλο δείχνοντας ότι έχεις γεννηθεί με αποστολή σου να γίνεις αρχηγός, να πρωτοπορήσεις, να οδηγηθείς στη νίκη. Με κυβερνήτη σου τον μαχητικό και τολμηρό Άρη θα καταφέρεις να αναδειχθείς ο ισχυρότερος, να επικρατήσεις και να έρθεις πρώτος δείχνοντας δυναμισμό, τόλμη και αποφασιστικότητα.

Κλειδί 2: Αναλάμβανε δράση. Άρπαζε τη στιγμή.

Στο βασίλειο της επιτυχίας θα μπεις από την πύλη της δράσης! Ως ζώδιο της φωτιάς για να εκπληρώσεις τους στόχους σου χρειάζεται η ζωή σου να έχει ένα δραστήριο και ζωηρό τόνο. Ασχολήσου με οτιδήποτε σου επιτρέπει να διοχετεύεις την ενέργειά σου, να δρας χωρίς να χάνεις χρόνο, η αδρεναλίνη να βρίσκεται στο κόκκινο και να αναπτύσσεις δραστηριότητα και πρωτοβουλίες γρήγορα, έντονα, ορμητικά.

Κλειδί 3: Δοκίμαζε νέες συγκινήσεις

Η όποια πρόοδος στη ζωή σου θα προέρχεται από τη φοβερή ορμή για νέες κατακτήσεις! Γεννημένος την Άνοιξη την εποχή της ανάπτυξης και της καινούργιας αρχής δεν αντέχεις τη στατικότητα και τη μονοτονία και είναι σημαντικό να επιλέγεις ενδιαφέροντα, χόμπι και εργασία που θα σου επιτρέπουν συνεχώς να ζεις νέες εμπειρίες, να κυνηγάς νέα όνειρα και να κατακτάς νέους στόχους. Έτσι, η πορεία σου θα σε γεμίζει με χαρά, θα εργάζεσαι με ενθουσιασμό και θα εξελίσσεσαι συνεχώς προς τα εμπρός.

*Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου έχουν γραφτεί στα άστρα. Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική και ψυχική σου εξέλιξη*

Κλειδί 4: Πρόσεχε το κεφάλι σου σε αυτό βρίσκεται η φαιά ουσία σου

Το ζώδιο του Κριού είναι συνδεδεμένο με το κεφάλι και ως εκ τούτου από αστρολογική ιδιοσυγκρασία είσαι επιρρεπής σε κεφαλαλγίες και ημικρανίες. Συνήθως, πίσω από τον πονοκέφαλό σου δεν κρύβεται κάτι σοβαρό αλλά το στρες, η έντονη σωματική άσκηση, η υπερβολική χαρά, τα κουρασμένα μάτια, οδοντικά προβλήματα ή ακόμα και αξεσουάρ όπως κοκαλάκια, γυαλιά ή σκουλαρίκια. Ωστόσο, και σοβαρότερα προβλήματα υγείας σου μπορούν να έχουν ως σύμπτωμα ένα πονοκέφαλο και για αυτό όταν παρατηρείς να είναι διαφορετικός από τον συνήθη να απευθύνεσαι σε ειδικό και να μην τον αψηφάς.

Κλειδί 5: Να τρως τροφές που σου χαρίζουν ενέργεια

Ως ζώδιο της φωτιάς, που είναι ιδιαίτερα αθλητικό, κινητικό, ενεργητικό και εκρηκτικό οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι έντονοι και καταναλώνεις πολύ ενέργεια σε καθημερινή βάση. Το κάρδαμο, οι μελιτζάνες, το σπανάκι, το μαρούλι, τα μήλα, οι φράουλες, τα βερίκοκα, το καρπούζι και τα καρύδια είναι από τις τροφές που χρειάζεται να περιλαμβάνεις στο καθημερινό σου μενού. Περιέχουν το φωσφορικό κάλλιο, το βιοχημικό σου άλας και βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που μπορούν να προσδίδουν στον οργανισμό σου την απαιτούμενη ενέργεια.

Κλειδί 6: Στις σχέσεις σου προσπάθησε λίγο περισσότερο το «εμείς»

Στο «εμείς» συνυπάρχει το «εγώ»! Από τη φύση σου ορμητικός και ανυπόμονος εύκολα μπαίνεις σε μια σχέση όταν σε συνεπαίρνει ο έρωτας ή ξεκινάς μια συνεργασία όταν υπάρχει κάποιο ζωηρό κίνητρο. Όμως μια σχέση σημαίνει δύο να προσπαθούν και ξεκινούν προβλήματα όταν θες σε όλα να έρχεσαι πρώτος εσύ βάζοντας τον άλλο συνεχώς σε δεύτερη μοίρα. Τον εγωισμό που δυστυχώς καταστρέφει τις σχέσεις σου δεν τον καταλαβαίνεις καθώς από τη φύση σου βάζεις προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και δύσκολα διακρίνεις πότε αυτό γίνεται σε υπέρμετρο βαθμό. Προσπάθησε πέρα από το να θες το καλύτερο για σένα να θες και το καλύτερο για τη σχέση σου και τότε το «εγώ» δεν θα αντιμάχεται το «εμείς».

Κλειδί 7: Να θυμάσαι ότι το ακρωνύμιο της ψυχής σου είναι «ΖΩΗ»

Τα στοιχεία που έρχονται να επικρατήσουν μέσα από σένα εκφράζονται από το «ΖΩΗ». Ως Κριός είσαι γεννημένος τολμηρός, ατρόμητος και δυνατός. Οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου μπορεί να εκπληρώσει τους υψηλούς σου στόχους αν θριαμβεύει το ακρωνύμιο «ΖΩΗ» δηλαδή Ζωντάνια – Ώθηση – Ηγεσία. Ή αλλιώς ζωηρή και έντονη εκδήλωση ζωής, παρακίνηση προς δράση και άσκηση αρχηγίας.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Κριός από το Α έως το Ω

ΚΡΙΟΣ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved