Ποιο είναι το κίνητρο του κάθε ζωδίου για να ασχοληθεί με την Αστρολογία;

Τι είναι αυτό όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον του κάθε ζωδίου να ασχοληθεί με την Αστρολογία

Ποιο είναι το κίνητρο του κάθε ζωδίου για να ασχοληθεί με την Αστρολογία;

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξεκινούν τη μέρα τους, διαβάζοντας στην εφημερίδα ή το διαδίκτυο τις προβλέψεις του ζωδίου τους. Κάποιοι από αυτούς γιατί θέλουν να δουν αν είναι θα είναι τυχεροί στα επαγγελματικά, τα ερωτικά ή τα οικονομικά τους ή απλά για διασκέδαση. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που διαβάζουν οτιδήποτε αφορά στο ζώδιό τους ή των αγαπημένων τους προσώπων.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι ότι η αστρολογία είναι παρούσα, έχει περάσει στην καθημερινότητά μας και παραμένει αρκετά δημοφιλής, παρά το κυνηγητό, την αμφισβήτηση, τη χλεύη ή και τις βίαιες αντιδράσεις που έχει υποστεί ανά τους αιώνες.

Τι είναι αυτό όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον κάποιου να ασχοληθεί με την αστρολογία; Μήπως η ανασφάλεια, η περιέργεια, η πρόκληση, κάποια άλλη αιτία;

Ας δούμε παρακάτω το κίνητρο του κάθε ζωδίου να καταπιαστεί με αυτήν την πανάρχαια τέχνη/επιστήμη:

Κριός

Αν του μιλήσει κάποιος για την αστρολογία, αρχικά μπορεί να αντιδράσει, να την θεωρήσει βλακεία και απατεωνιά, κυρίως αν του πει ότι δεν είναι ο ίδιος που ορίζει και κάνει τα πάντα κι εξαρτάται κι από άλλες συνθήκες. Αλλά, αν τον πείσει ότι τον βοηθά να μάθει για τον εαυτό του, το Εγώ του, το χαρακτήρα του, τις επιδιώξεις του και πως να διοχετεύει την ενέργειά του στοχευμένα και συγκεκριμένα για να αποκτήσει ό, τι επιθυμεί, τότε μάλλον θα γίνει υπέρμαχός της.

Ταύρος

Η ανασφάλεια που νιώθει για το μέλλον ένας Ταύρος είναι μεγάλη, ιδιαίτερα αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί εκτεθειμένος ή πρέπει να αντιμετωπίσει μια απώλεια. Η ενασχόλησή του με την αστρολογία, θεωρεί ότι μπορεί να τον προστατέψει από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του αύριο αλλά και να προλάβει τα γεγονότα.

Δίδυμοι

Το μόνο κίνητρο ενός Διδύμου είναι η έμφυτη περιέργειά του και η ανάγκη να είναι καλά πληροφορημένος. Άλλωστε η ερώτηση «τι ζώδιο είσαι» αποτελεί μια ωραιότατη αφορμή για να πιάσεις κουβέντα με το οποιοδήποτε άτομο.

Καρκίνος

Το κίνητρο ενός Καρκίνου είναι πάνω κάτω το ίδιο με αυτό του Ταύρου. Υπάρχει η ανασφάλεια του «αγνώστου» που τον παρακινεί να μάθει τι μέλλει γενέσθαι και να προστατευθεί από ενδεχόμενες δυσάρεστες καταστάσεις. Όμως, μπορεί να επηρεαστεί συναισθηματικά από μια αρνητική πρόβλεψη ή να εξαρτηθεί και να ζητά συνεχώς τη συμβουλή κάποιου ειδικού για ό, τι θέλει να κάνει. Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή!!!

Λέων

Το ενδιαφέρον για την αστρολογία μπορεί να είναι πολύ γνήσιο και μάλιστα, όχι μόνο να τη μάθει αλλά και να την υπερασπιστεί με θέρμη ή τελείως επιφανειακό, μόνο και μόνο να διαβάζει τα του ζωδίου του και το τι πιστεύουν για το Λέοντα και κατ' επέκταση γι' αυτόν.

Παρθένος

Είναι ένα γνωστικό αντικείμενο κι ως εκ τούτου, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για την Παρθένο. Αν πειστεί για την εγκυρότητα της αστρολογίας, θα ερευνήσει σχολαστικά και θα χρησιμοποιήσει τη γνώση που θα λάβει για την αυτοβελτίωσή του και την καλύτερη οργάνωση του μέλλοντός του.

Η επιρροή των άστρων εκτός από κοσμικές έχει και προσωπικές επιδράσεις. Μάθε κι εσύ πόσο σε επηρεάζουν τα άστρα αυτό το διάστημα και για τους επόμενους 12 μήνες

Ζυγός

Το κίνητρο για το Ζυγό είναι η αγάπη. Συνήθως ξεκινά να ασχοληθεί για να βρει τρόπους να κάνει επιτυχημένες σχέσεις, γάμου, συνεργασίας, συμβίωσης και γι' αυτό το φόρτε του είναι οι Συναστρίες και γενικά οτιδήποτε αναφέρεται στην ερωτική αστρολογία.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό η αστρολογία είναι μια μυστηριώδης και απόκρυφη τέχνη που του προκαλεί το ενδιαφέρον να ερευνήσει σε βάθος και να αποκαλύψει τα μυστικά του σύμπαντος αλλά και του ίδιου του ανθρώπου, τα τρωτά του σημεία, τη δύναμη και τις αδυναμίες του.

Τοξότης

Ο Τοξότης, από την άλλη, σπάνια εμβαθύνει στην αστρολογία και μάλιστα όταν δεν ξέρει επακριβώς αν το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι τέχνη ή επιστήμη. Εντούτοις, δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να ασχοληθεί παραπάνω, αν αποδειχτεί ότι ανεξάρτητα από το τι είναι, ισχύει και μπορεί να του παρέχει βοήθεια. Είναι άλλωστε ένα ζώδιο που πιστεύει στην τύχη!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν έχει κανένα κίνητρο με την αστρολογία, αφού την αντιμετωπίζει μάλλον με καχυποψία και άρνηση, και τη θεωρεί τέχνασμα κάποιων επιτήδειων για να πλουτίζουν από τους αδαείς και ανασφαλείς ανθρώπους. Όμως, αν κάποιος του αποδείξει στην πράξη ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όχι μόνο θα μάθει αλλά θα εκμεταλλευτεί και τις γνώσεις που θα αποκομίσει για την προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική του βελτίωση.

Υδροχόος

Κατ' αρχάς, ο Υδροχόος συναρπάζεται από το Σύμπαν, τα άστρα, τους πλανήτες και γενικά οτιδήποτε μας περιβάλλει, οπότε είναι λογικό να ασχοληθεί με την αστρολογία, ακόμα κι αν πρώτα την αμφισβητήσει. Επιπλέον, είναι ένα αντικείμενο που προκαλεί και από μόνο του αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρο.

Ιχθύες

Όλα αυτά τα σύμβολα και η αποκρυπτογράφηση των κωδικών και των μηνυμάτων, για ένα Ιχθύ, αποτελούν κάτι μαγικό και μυστήριο που τον ωθεί να το ερευνήσει. Μην ξεχνάμε ότι γοητεύεται με οτιδήποτε υπερβαίνει της απτής λογικής, η διαίσθησή του είναι οξεία και είναι ευαίσθητος στις δονήσεις γύρω του. Σαν τον Καρκίνο, κινδυνεύει να εξαρτηθεί από αυτήν και να μην τολμά να κάνει από μόνος του πράγματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved