Γοργόνες και... τσούχτρες-Zodiac style στην παραλία, Β’ μέρος

Βρείτε ποιο look σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σας

Γοργόνες και... τσούχτρες-Zodiac style στην παραλία, Β’ μέρος

από την Ρένα Κολιοπάνου

RenaKoliop

Ιούνιος, καλοκαίρι, θάλασσα και τα πρώτα μπάνια άρχισαν. Όλες εμείς οι γυναίκες ανοίγουμε την ντουλάπα μας και προβληματιζόμαστε, αναρωτιόμαστε και ψάχνουμε το κατάλληλο look που θα κλέψει τα βλέμματα στην πισίνα, στην παραλία ή αργότερα στο μπαρ που θα πίνουμε το κοκτέιλ μας. Αν ψάχνετε έμπνευση για το μαγιό και τα αξεσουάρ που θα πρέπει να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας, ίσως το πιο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας, να μην επιλέξετε δηλαδή κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα ή τις αισθητικές σας αντιλήψεις. Πολύ συχνά «την πατάμε» υιοθετώντας ένα στυλ που είναι κατά βάση «δανεικό», με συνέπεια είτε να είμαστε έξω από τα νερά μας, είτε να έχουμε ένα άθλιο αισθητικό αποτέλεσμα και αντί για γοργόνες να φέρνουμε πιο πολύ σε ...τσούχτρες!

Αστρολογικά πάντως, υπάρχουν συγκεκριμένες τάσεις για κάθε ζώδιο και σε αυτό το πνεύμα είναι και οι προτάσεις που ακολουθούν. Φυσικά οι προτάσεις δεν λαμβάνουν υπόψη το σχήμα του σώματος σας ή την ηλικία σας, αλλά δεν παύουν να είναι μια... διασκεδαστική άποψη για τα διαφορετικά χρώματα, υφές, σχήματα και στυλ που ενσωματώνουν τα δώδεκα ζώδια.

Υπόψη, ότι και η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σας είναι ιδιαίτερα ενδεικτική γι' αυτό μην αμελήσετε να πατήσετε και πάνω στα δικά της αχνάρια!

ΖΥΓΟΣ

zygos

Οι μαιτρέσες της αισθητικής δεν έχουν ανάγκη από καθοδήγηση, αρκεί να ακολουθήσουν το ένστικτο τους. Διαφορετικά θα αναρωτιούνται μπροστά στον καθρέφτη, μέχρι τον... Σεπτέμβριο.

Μαγιό: Η θηλυκή και ρομαντική φύση τους βρίσκει εφαρμογή στα μαγιό με βολάν που δίνουν ένα παιχνιδιάρικο αέρα και extra πόντους στην χαριτωμένη προσωπικότητα τους.

Καλύτερα χρώματα: Οτιδήποτε σε διακριτικούς τόνους

Μαλλιά: Χαλαρή κοτσίδα στο πλάι, διάσπαρτη από μικρά ανθάκια ή ψεύτικα λουλούδια.

Γυαλιά Ηλίου: Μπορούν να φορέσουν επώνυμα γυαλιά που κλέβουν τις εντυπώσεις, σε απόχρωση χρυσού ροζ.

Βερνίκι νυχιών: Η φινέτσα και η καλαισθησία είναι διάχυτη ακόμη και στα άκρα τους. Πέρα από το elegance γαλλικό μανικιούρ, μια απόχρωση σε απαλό μωβ θα τις έκανε διακριτικά εκλεκτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpio_monokini

Πως να παραβγεί το styling με την ηφαιστειακή λάμψη; Θα μπορούσαν άνετα να φορούν μόνον τα γυαλιά τους!

Μαγιό: Η σέξι και προκλητική πλευρά τους συμφωνεί με το μαγιό μονοκίνι που απαρτίζεται μονό από το κάτω μέρος του μαγιό, αφήνοντας το στήθος ακάλυπτο. Για τις πιο συντηρητικές, μαγιό στράπλες με Brazilian σλιπάκι που αναδεικνύει την μαγνητική και έντονα παθιασμένη φύση τους.

Καλύτερα χρώματα: Βαθύ κόκκινο, μαύρο δαμασκηνί, βαθύ μπλε της νύχτας, μαύρο και μπορντό.

Μαλλιά: Ίσια και βρεγμένα κάτω από ένα μεγάλο μυστηριώδες καπέλο που τα καλύπτει.

Γυαλιά Ηλίου: Ο έμφυτος αισθησιασμός τους που καίει, μπορεί να κρυφτεί πίσω από μαύρα κοκάλινα γυαλιά η γυαλιά με φακούς καθρέπτες.

Βερνίκι νυχιών: Η σέξι πλευρά τους χρειάζεται τα έντονα χρώματα ακόμη και το καλοκαίρι γι’ αυτό το σκούρο κόκκινο του βατόμουρου είναι μια ιδανική επιλογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

toxotismagio

Οι αισθητικές υπερβολές και η πολυχρωμία είναι συνυφασμένες με την παιδικότητα του ζωδίου. Γλειφιτζούρια δεκτά!

Μαγιό: Οι διασκεδαστικές και περιπετειώδης Τοξοτίνες θα έβρισκαν ικανοποίηση σε ένα μαγιό τύπου hawaian tropic. Τα έντονα print ταιριάζουν στην ευχάριστη και χαρούμενη φύση τους, ενώ θα πρέπει να προτιμήσουν κάποιο που να δένει στο λαιμό για να μην αγχώνονται, όταν κάνουν θαλάσσια σπορ

Καλύτερα χρώματα: Το έντονο χρώμα των πολύτιμων λίθων (ρουμπινί, πράσινο σμαραγδιού αμέθυστος, μπλε του ζαφειριού).

Μαλλιά: Ανάλαφρα μαλλιά στεγνωμένα φυσικά στον ήλιο κάτω από ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Γυαλιά Ήλιου: Μόνο κάποια τολμηρή Τοξοτίνα μπορεί να φορέσει γυαλιά με διασκεδαστικές λεπτομέρειες ή γυαλιά αθλητικού τύπου που θα την συντροφεύουν στα θαλάσσια σπορ της.

Βερνίκι νυχιών: Οι συνεχόμενες μετακινήσεις και περιπέτειες δεν θα αφήσουν τον ελεύθερο χρόνο για να περιποιούνται συχνά τα άκρα τους γι’ αυτό ας προτιμήσουν φυσική απόχρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

AIGOKEROS_SAFARI_LOOK

Καμία επιλογή δεν μπορεί να είναι τυχαία -και δεν είναι. Η τελευταία λέξη και τα must της μόδας δημιουργούν την αναγκαία αίσθηση υπεροχής.

Μαγιό: Η εκλεπτυσμένη απλότητα και το γήινο στυλ του σαφάρι αναδεικνύουν την πειθαρχημένη και φιλόδοξη πλευρά τους. Καλύτερα χρώματα: Μαύρο, χακί, γκρι , λουλακί, βιολετί και καφέ. Συνδυάστε το με ψάθινο καπέλο.

Μαλλιά: Ίσια, καλοχτενισμένα βρεγμένα μαλλιά προστατευμένα από ένα chic ψάθινο καπέλο.

Γυαλιά Ηλίου: Σας αρέσουν οι ετικέτες των σχεδιαστών που αποδεικνύουν την διαχρονικότητα τους, γι’ αυτό γυαλιά που φέρουν το όνομα της μάρκας στα πλαϊνά του σκελετού είναι ο τέλειος τρόπος για να δείτε τον κόσμο.

Βερνίκι νυχιών: Δύσκολα παρεκκλίνουν από την σοβαρότητα και την αυστηρότητα, εάν θέλουν να δώσουν λίγο φως ,ας διαλέξουν το σκούρο πράσινο της ελιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

idroxoos1

Κι οι εξωγήινοι έχουν ψυχή!

Το ζώδιο δεν φημίζεται για την αρτιότητα της αισθητικής του αλλά η διαφορετικότητα είναι σίγουρα ένα καλό κριτήριο, ακόμη κι όταν ...βγάζει μάτι!

Μαγιό: Ο ιδιόμορφος χαρακτήρας και η φουτουριστική ματιά τους στον κόσμο της μόδας υλοποιείται στο στυλ ενός μαγιό ethnic. Τα έντονα χρώματα και τα πολλά σχέδια ταιριάζουν στην ασυνήθιστη και επαναστατική φύση των Υδροχοών. Καλύτερα χρώματα: Ηλεκτρικό μπλε, τουρκουάζ, ανοικτό κίτρινο και λαχανί.

Μαλλιά: Αλογοουρά που κρατά σφιχτά τις ατίθασες τρίχες κι από πάνω μπαντανά σε πολύχρωμα σχέδια.

Γυαλιά Ηλίου: Θα αναδείξουν το ταλέντο τους στην πρωτοτυπία με ένα ζευγάρι γυαλιά σε ηλεκτρικό φωσφορίζον μπλε με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Βερνίκι νυχιών: Μπορών να κάνουν την έκπληξη και να αιφνιδιάσουν με ένα βερνίκι στο χρώμα του λεμονιού ή του κίτρου.

ΙΧΘΥΕΣ

ix8eis

Ίσως οι προτάσεις να είναι περιττές, αφού η καλλιτεχνική στόφα του ζωδίου οδηγεί ενστικτωδώς στους κατάλληλους συνδυασμούς. Γοργόνες, με ...βούλα!

Μαγιό: Ο ρομαντισμός και η δημιουργικότητα τους συναντιούνται στο navy style που συνδέεται άμεσα με τη θάλασσα και τα καλοκαιρινά ταξίδια. Οι Ιχθύες όπως και τα άλλα δύο ζώδια του νερού έχουν μια ισχυρή συγγένεια με την θάλασσα και ένα μαγιό που δημιουργεί την αίσθηση του υδάτινου στοιχείου είναι και η πιο ασφαλής επιλογή. Καλύτερα χρώματα: Ανοιχτό πράσινο, γαλαζοπράσινο, ανοιχτό μπλε, μπλε σκούρο της θάλασσας και βιολετί.

Μαλλιά: Ανακατεμένες μπούκλες με ένα μικρό κοτσιδάκι γύρω από το κεφάλι που θυμίζουν σειρήνες παλιών εποχών.

Γυαλιά Ηλίου: Η ρομαντική διάθεση και η θεατρικότητα των γυναικών Ιχθύων θα μπορέσουν να αναδειχτούν πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με floral print.

Βερνίκι νυχιών: H θάλασσα στα νύχια.. Το σκούρο μπλε που είναι και τάση, είναι προτιμότερο από το ανοικτό γαλάζιο. Αλλά και οι μαβί-λιλά αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος είναι μέσα στο ρομαντικό πνεύμα του ζωδίου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved