Αποκριάτικες στολές για μικρούς μπόμπιρες

Πως θα μπορούσε να μεταμφιεστεί κάθε ζώδιο και με ποιο τρόπο διασκεδάζει

Αποκριάτικες στολές για μικρούς μπόμπιρες

Οι μεταμφιέσεις της αποκριάς δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μπόμπιρες να υποδυθούν ρόλους από τον παραμυθόκοσμο, και την μυθοπλασία, να τρυπώσουν στο βασίλειο των ζώων, και να εξωτερικεύσουν τις κρυφές τους φαντασιώσεις.
Αν θέλετε να προσφέρετε όμορφες στιγμές και αναμνήσεις στα πιτσιρίκια σας αφήστε τα να διαλέξουν μόνα τους το κουστούμι που τους αρέσει, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις ενδυματολογικές και στιλιστικές τους προτιμήσεις. Σε περίπτωση που δεν θέλετε ν' απευθυνθείτε στα ειδικά καταστήματα επιστρατεύστε το χιούμορ και τη φαντασίας σας ή υιοθετήστε τις ιδέες που σας προτείνουμε και φτιάξτε πρωτότυπες στολές για τα μικρά σας.
Ας δούμε πως θα μπορούσε να μεταμφιεστεί κάθε ζώδιο και με ποιο τρόπο διασκεδάζει ανάλογα με το χαρακτήρα και τις ψυχικές του ανάγκες.

ΚΡΙΟΣ
Κομάντο και λύκος!

Ο μικρός Κριός στην ιδέα και μόνο ότι πλησιάζει η ώρα που θα βάλει την αποκριάτικη στολή του και θα υποδυθεί τον αγαπημένο του ήρωα δεν κρατιέται. Οι επιλογές πολλές αλλά στην περίπτωση του το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο στις ειδικές δυνάμεις. Ντύστε το αγοράκι σας κομάντο εφοδιάζοντάς το με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και για το κοριτσάκι σας επιλέξτε μια στολή λύκου ή ένα φανταχτερό κοκοράκι.

ΤΑΥΡΟΣ
Στολές από κινούμενα σχέδια!

Ο μικρός Ταύρος σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης περιμένει με ανυπομονησία τις ημέρες της αποκριάς που είναι συνώνυμες με το κέφι και το χορό. Η καλαίσθητη φύση του και η αγάπη του για την άνεση μπορεί να αποτελέσουν έμπνευση για του επιλέξετε μια φινετσάτη εμφάνιση. Στολές από ένα χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων όπως ο Μίκυ Μάους και η Μίνι ή ένας παιχνιδιάρης γατούλης είναι από τις αγαπημένες αμφιέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ρόλοι και στολές από παραμύθια!

Για τον μικρό Δίδυμο οι αποκριές είναι ημέρες διασκέδασης και πειραματισμού. Το χαριτωμένο πειρακτήρι σας τρελαίνεται να υποδύεται ρόλους από τ' αγαπημένα του παραμύθια. Αγαπημένοι του ήρωες και αντίστοιχες στολές που θα το ενθουσιάσουν είναι του Πήτερ Πάν και της νεραιδούλας Τίνκερμπελ ή του τρελού καπελά από την Αλίκη στον κόσμο των θαυμάτων. Δεν θα έλεγε όχι και για μια πολύχρωμη στολή κλόουν με κουδουνάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον!

Η περίοδος των αποκριών είναι μια ευκαιρία για τον μικρό Καρκίνο όχι μόνο ν' αναπτύξει την φαντασία του αλλά και να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον. Αν μπορέσετε μάλιστα να του αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο αυτές οι ημέρες θα του μείνουν αξέχαστες. Επιλέξτε μια στολή Κάπτεν Κουκ με συντροφιά έναν πολύχρωμο παπαγάλο για το αγοράκι σας και αντίστοιχα ένα μαλακό κουνελάκι για το κοριτσάκι σας και τραβήξτε πολλές φωτογραφίες.

ΛΕΩΝ
Κλέβει την παράσταση!

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να κάνει το Λιονταράκι σας τα όνειρά του πραγματικότητα. Με μια εντυπωσιακή αμφίεση όλα τα μάτια σίγουρα θα είναι στραμμένα επάνω του. Εύκολα το αγοράκι σας θα κλέψει την παράσταση υποδυόμενο το βασιλιά Αρθούρο ή τον Μέγα Αλέξανδρο. Για το κοριτσάκι σας επιλέξτε ένα φόρεμα πριγκίπισσας μ' ένα στέμμα να στολίζει το κεφαλάκι της ή διαλέξτε μια καλλιτεχνική στολή, ντύστε το Μότσαρτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ποντικούλης και η μελισσούλα!

Ο μικρός Παρθένος όπως είναι γνωστόν έχει ιδιαίτερη σχέση με τα ζωάκια. Οπότε τώρα που πλησιάζει η ώρα για τ' αποκριάτικα πάρτι το μασκάρεμα είναι αρκετά εύκολη υπόθεση. Ντύστε το αγοράκι σας μαϊμουδάκι ή ποντικούλι και το κοριτσάκι μελισσούλα ή πιγκουΐνο. Μπορείτε ακόμα ν' αυτοσχεδιάσετε και με το μαγικό σας ραβδί να μεταμορφώσετε ό,τι υπάρχει στο σπίτι σε μια υπέροχη στολή. Μ' ένα λευκό σεντόνι π.χ φτιάξτε ένα φαντασματάκι ή έναν Άραβα.

ΖΥΓΟΣ
Γούστο και αναποφασιστικότητα!

Για την καλαίσθητη Ζυγαρίτσα σας δεν μπορείτε να διαλέξετε ό,τι και ό,τι αβασάνιστα. Το καμάρι σας φημίζεται για το καλό του γούστο αλλά και την αναποφασιστικότητα του. Μέχρι να καταλήξει στη στολή που ονειρεύεται θα περάσετε μέρες στα μαγαζιά και εννοείται ότι θα δοκιμάσει πολλά αποκριάτικα κουστούμια. Μια ιδέα θα ήταν να υποδυθεί το αγοράκι σας τον Don Diego και για το κοριτσάκι σας τη βασίλισσα του πάγου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περιπέτεια και μαγικά ραβδιά!

Αν η επιλογή της αποκριάτικης στολής σας φαίνεται βουνό, στην περίπτωση του μικρού Σκορπιού ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει αισθητά. Επιστρατεύστε λοιπόν τη φαντασία σας και επιλέξτε του μια στολή από ένα περιπετειώδη χαρακτήρα. Ντύστε το αγοράκι σας Spiderman ή σωματοφύλακα και το κοριτσάκι μεταμορφώστε το σε μαύρο κύκνο ή κουρσάρο. Ο Χάρυ Πότερ με το μαγικό του ραβδί είναι επίσης μια αποδεκτή επιλογή και για τα δύο φύλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεφάντωμα και πειράγματα!

Το ξεφάντωμα και τα πειράγματα που χαρακτηρίζουν την περίοδο της αποκριάς ταιριάζουν γάντι στο μικρό Τοξότη. Τρυπώνει οπουδήποτε υπάρχει φασαρία και γίνεται χαμός από κομφετί και σερπαντίνες, και σαν το θεό Διόνυσο πρωτοστατεί στα δρώμενα. Μεταμφιεσμένος σε κάθε λογής ζώο, φορώντας κουδουνάκια ή μαντήλια με φλουριά και εφοδιασμένος με σφυρίχτρες και ντουντούκες με το που εμφανίζεται δημιουργεί πραγματικό πανδαιμόνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στολές αντάξιες του χαρακτήρα του!

Ο μικρός Αιγόκερως δεν τρελαίνεται για τις αποκριές και τα πειράγματα που τις συνοδεύουν, αν όμως μπει στο παιχνίδι θα επιλέξει αναμφίβολα μια στολή αντάξια του χαρακτήρα του. Ένας καταξιωμένος σοφός όπως ο Αϊνστάιν με την αντίστοιχη περούκα και τα γυαλιά του ή ένα ιστορικό πρόσωπο όπως ο Μέγας Ναπολέων για ένα αγόρι, και ένα μαγικό τζίνι που εμφανίζεται και εξαφανίζεται στη στιγμή για ένα κορίτσι είναι ιδανικές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Avatar ή ψαλιδοχέρης!

Για να επιλέξετε την κατάλληλη αμφίεση που θα ικανοποιήσει το Υδροχοάκι σας θα πρέπει να σκαρφιστείτε κάτι πέρα από τα γήινα και καθιερωμένα. Φροντίστε η στολή για αγόρια και κορίτσια να έχει διαστημικό ή εξωγήινο στυλ, όπως π.χ ένας ήρωας από το Star Wars με το φωτόσπαθο του ή ένας χαρακτήρας από το Avatar. Άλλες εναλλακτικές θα ήταν να ντύσετε το μικρό σας ζιζάνιο ψαλιδοχέρη, Γαλάτη ή Disco.

ΙΧΘΥΕΣ
Άρωμα παραμυθιού!

Η ονειρική ατμόσφαιρα και το άρωμα παραμυθιού που προσφέρουν οι μεταμφιέσεις είναι για τον μικρό Ιχθύ αυτό που θα ήθελε να ζει κάθε ημέρα. Επιστρατεύστε λοιπόν τη φαντασία σας και ντύστε το παιδί του Ποσειδώνα με στολές που θυμίζουν μυθικά πλάσματα όπως νεράιδες και ξωτικά, δεινόσαυρους και μονόκερους. Για το κοριτσάκι σας διαλέξτε μια στολή χαβανέζας με ένα στεφάνι λουλούδια στο λαιμό.

Αν θέλεις περισσότερες ιδέες για παιδικές αποκριάτικες στολές, διάβασε κάποια παλιότερα άρθρα:

Απόκριες: Τι να ντύσετε το παιδάκι σας, ανάλογα με το ζώδιό του!

Πλανητικές Απόψεις: Τι να ντύσετε το παιδάκι σας για τις Αποκριές

Για ιδέες για μεταμφιέσεις ενηλίκων αναλόγως ζωδίου:

Οι Απόκριες των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved