12 γούρια γεμάτα... Αγάπη για κάθε ζώδιο

Για την Καινούργια Χρονιά βάλε «στόχο» την Αγάπη!

12 γούρια γεμάτα... Αγάπη για κάθε ζώδιο

Τα Χριστούγεννα ήταν ανέκαθεν μια γιορτή, συνυφασμένη με την Αγάπη, τόσο για τους οικείους μας όσο και για το πλησίον μας. Σε μια χώρα, όμως, που μαστίζεται από την κρίση, οικονομική και κοινωνική, περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη να ξανανιώσουμε τη ζεστασιά της, τη γλύκα της και την θετική της ενέργεια.

Ο οίκος Ζολώτα, πιστεύοντας στη δύναμή της, σχεδίασε για το 2015 τα «Γούρια Αγάπης» που περιλαμβάνονται στη σειρά «Centaurea», από ασήμι, χρυσό, λευκόχρυσο, επιχρυσωμένο ασήμι, σμάλτο, διαμάντια, ρουμπίνια και σατέν κορδόνια.

Εμείς επιλέξαμε 12 από αυτά που ταιριάζουν στο κάθε ζώδιο και στα προτείνουμε.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, πρόσφερε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή στον εαυτό σου, ένα δώρο ξεχωριστό, γεμάτο Αγάπη.

ΚΡΙΟΣ

krios

Ο Κριός είναι Νο1 του ζωδιακού, ο Άλφα, η αρχή της ζωής, εκείνο το σπερματοζωάριο που μάχεται με σθένος τα υπόλοιπα και βγαίνει νικητής, ο μπροστάρης που θα κινήσει γη και ουρανό για να προχωρήσει μπροστά, παραμερίζοντας κάθε εμπόδιο! Παρόρμηση, βιασύνη, ένταση, έξαρση, ενέργεια, μαχητικότητα, φλόγα, σεξουαλικότητα, όλα σε αυτό το Πύρινο ζώδιο είναι στο κόκκινο, γι' αυτό του ταιριάζει το συγκεκριμένο γούρι – βραχιόλι από ασήμι γυαλιστερό με σατέν κορδόνι στο χρώμα της φωτιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

tauros

Η σταθερότητα που διακρίνει αυτό το ζώδιο είναι χαρακτηριστική. Δεν βιάζεται, προχωρά με σίγουρα βήματα στη ζωή του, θέτοντας τις βάσεις στο ανθρώπινο οικοδόμημα που όσο πιο γερές είναι, τόσο πιο πολύ θα αντέξει στις αντιξοότητες και τη φθορά του χρόνου. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, χαίρεται τον έρωτα και τις καθημερινές απολαύσεις της ζωής, έχοντας όμως τα πόδια καρφωμένα στο έδαφος και το μυαλό εστιασμένο στο στόχο. Για αυτόν, επιλέξαμε επίσης, ένα βραχιόλι - γούρι από ασήμι επιχρυσωμένο γυαλιστερό με σμάλτο λευκό στα χρώματα της Κενταύριας και σατέν καφέ – γήινο κορδόνι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

didumoi

Η ανεμελιά, η παιδικότητα, η ευστροφία, η γρηγοράδα και η ταχύτητα μετάδοσης της πληροφορίας, χαρακτηρίζουν το ζώδιο των Διδύμων. Πάντα τρεχάτος, κοινωνικός και πρόθυμος να μεταδώσει τα θεία μηνύματα, όπως ο κυβερνήτης του, Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών. Ο αιώνιος έφηβος, δεν αντέχει βάρη και περιορισμούς στη σκέψη και την κίνησή του και συνήθως αποφεύγει τα πολλά αξεσουάρ. Ιδανικό για τον Δίδυμο είναι το παντατίφ - γούρι σε ασήμι επιχρυσωμένο ματ με σατέν κορδόνι ή φούντα για να επιλέξει μόνος του πως θα το χρησιμοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos15

Λάτρης των παραδόσεων, των εθίμων, της πατρίδας, της οικογένειας και του οποιουδήποτε στοιχείου προέρχεται από το παρελθόν και συνεχίζεται στο μέλλον. Στοργικό, ευαίσθητο, συναισθηματικό, το συγκεκριμένο ζώδιο του Νερού, φέρει μνήμες αρχέγονες. Το να έρχεται σε επαφή με το υγρό στοιχείο τον ηρεμεί και τον γαληνεύει γιατί στο νου και την ψυχή του είναι συνδυασμένο με την μήτρα που τον προστάτευε και του δημιουργούσε το αίσθημα της ασφάλειας. Η επιλογή μας για τον Καρκίνο είναι ένα παντατίφ – γούρι σε ασήμι επιχρυσωμένο γυαλιστερό με σμάλτο μπλε στα χρώματα της Κενταύριας και σατέν κορδόνι στο χρώμα της θάλασσας.

ΛΕΩΝ

lewn15

Ο Βασιλιάς των ζώων και του ζωδιακού, με κυβερνήτη τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού συστήματος, ο Λέων, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κόπο, με τη ζεστή του καρδιά, γεννήθηκε για να λάμψει, να διαπρέψει και να ξεχωρίσει. Μεγαλειώδης, δυνατός, αρχηγικός, γενναιόδωρος και αγέρωχος είναι το αρχετυπικό σύμβολο του Ήρωα. Προκαλεί τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον και λατρεύει τον έρωτα και τα παιδιά ως δημιουργήματά του, την πολυτέλεια και την χλιδή. Για τον άρχοντα επιλέξαμε το πανέμορφο παντατίφ – γούρι από χρυσό 18Κ, με διαμάντι και σατέν κορδόνι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

par8enos

Συνεσταλμένη και λιτή η Παρθένος, είναι η σκληρή εργάτρια του ζωδιακού που γνωρίζει καλά ότι πρέπει να δουλέψει αρκετά για να μπορέσει να απολαύσει αργότερα. Ειδική να βάζει τάξη στο χάος και να αναλύει την κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Φιλομαθής, εκλογικευμένη και αιώνια κυνηγός της τελειότητας, χαίρεται να φροντίζει, να εξυπηρετεί και να βοηθά ανθρώπους, ζώα και φύση, χωρίς να επιζητά τον ντόρο και τα φώτα της δημοσιότητας. Για την Παρθένο το μεγαλείο κρύβεται στην απλότητα και το όμορφο δεν είναι ποτέ κραυγαλέο γι' αυτό και το παντατίφ - γούρι από ασήμι γυαλιστερό με ρουμπίνι και σατέν κορδόνι είναι μια ιδανική επιλογή.

ΖΥΓΟΣ

zugos15

Χαμογελαστός και κοινωνικός, ένας Ζυγός καταφέρνει να κερδίζει θετικά σχόλια και εντυπώσεις γιατί γνωρίζει καλά πώς να κρατά ίσες αποστάσεις. Δεν είναι τυχαία η ζυγαριά που τον συμβολίζει, καθώς η επίτευξη της ισορροπίας, η ισοτιμία και η δικαιοσύνη είναι για αυτόν στόχος ζωής. Είναι στη φύση του το να συμβιβάζει καταστάσεις και να γεφυρώνει χάσματα, πιστεύοντας ακράδαντα στο Εμείς και το «η ισχύς εν τη ενώσει». Αβρός, καλαίσθητος, χαμογελαστός, καλόγουστος, του αρέσει κάθε τι που είναι αρμονικό και όμορφο, πολυτελές αλλά εκλεπτυσμένο, χωρίς καμία δόση υπερβολής γι' αυτό και θα λατρέψει το παντατίφ - γούρι από λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια 0,68ct.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpios15

Με έντονο μαγνητισμό, μυστήριο και βαθύτατες ευαισθησίες, ο Σκορπιός είναι ο μόνος που μπορεί να βουτήξει στα σκοτεινά νερά της ανθρώπινης αβύσσου για να ανακαλύψει τα κρυμμένα μυστικά και να βρει απαντήσεις στις αιώνιες υπαρξιακές αναζητήσεις. Για αυτόν δεν υπάρχουν ημίμετρα. Είναι το ζώδιο του απόλυτου, του 0 και του +Άπειρου, του θανάτου και της αναγέννησης, του πάθους και της αυτοκαταστροφής, της αγάπης και του μίσους, του μαύρου και του άσπρου και το παντατίφ - γούρι σε από ασήμι γυαλιστερό με μαύρο σατέν κορδόνι, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

toxotis15

Ενθουσιώδης, χαρωπός, πολυδιάστατος, επεκτατικός και περιπετειώδης, είναι πάντα έτοιμος να αναζητήσει καινούργιες συγκινήσεις και να βιώσει εμπειρίες. Ταξιδιώτης του κόσμου και λάτρης της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, γι' αυτόν οι ξένες κουλτούρες και οι διαφορετικοί πολιτισμοί είναι πηγή γνώσης. Ποτέ δε στέκεται σε ένα μέρος για πολύ και είναι πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τον πνευματικό του πλούτο, άλλωστε δεν συμβολίζεται τυχαία από τον Κένταυρο. Είναι φωτεινός, αισιόδοξος και γεμάτος χρώμα γι' αυτό επιλέξαμε το βραχιόλι - γούρι από ασήμι επιχρυσωμένο, γυαλιστερό με σατέν κόκκινο κορδόνι για τον φλογερό Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Aigokerws15

Ο Αιγόκερως γεννήθηκε για τα δύσκολα και η ανάβαση γι' αυτόν είναι μονόδρομος. Γαλουχείται από κακουχίες, κοπιάζει, προσπαθεί και ταλαιπωρείται για να καταφέρει να φτάσει αλλά και να παραμείνει στην κορυφή, περισσότερο για να επιβεβαιώσει τον εαυτό του ότι μπορεί. Συνετός, σοβαρός, υπεύθυνος, πρώιμα ώριμος, με σοφία που αποκτιέται εμπειρικά, αποφεύγει να εκτίθεται και να προκαλεί. Πιστός σε ένα σύστημα αξιών, συντηρητικός, αξιότιμος και σεβαστός, λάτρης του κλασικού, τα μανικετόκουμπα – γούρι από ασήμι γυαλιστερό, με μαύρο σμάλτο του προσδίδουν κύρος και φινέτσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

udroxoos15

Ο αντάρτης του ζωδιακού, ο επαναστάτης Υδροχόος, ο εχθρός κάθε μορφής εξουσίας που μπορεί να περιορίσει τη σκέψη και να υποδουλώσει το πνεύμα. Ανθρωπιστής, αλτρουιστής, μαχητής των δικαιωμάτων, θέλει να επιφέρει μεταρρυθμίσεις και αλλαγές υπέρ του κοινωνικού καλού. Πάντα ξεχωρίζει από την μάζα και βρίσκεται πολύ μπροστά από την εποχή του. Γι' αυτό το ξεχωριστό ζώδιο, πιστό φίλο, πολίτη του κόσμου, που είναι συνεχώς σε αναβρασμό, διαλέξαμε ένα βραχιόλι – γούρι από ασήμι επιχρυσωμένο γυαλιστερό με σμάλτο κόκκινο στα χρώματα της Κενταύριας και σατέν κόκκινο κορδόνι.

ΙΧΘΥΕΣ

ix8us

Η εύκολη μετάβαση από την πραγματικότητα στη φαντασία, από τον υλικό κόσμο στον πνευματικό και η φυγή προς ένα ονειρικό, παραμυθένιο περιβάλλον, δείχνει να είναι μια απόλυτη φυσιολογική διαδικασία για τους Ιχθύες, προκειμένου να φορτίσει τις ενεργειακές του μπαταρίες. Εκλεπτυσμένος, καλλιτέχνης, διαισθητικός, διανοούμενος, θεραπευτής, γεμάτος ευαισθησία και συμπόνια προς τον αδύναμο και τον άρρωστο, είναι το κατ' εξοχήν ζώδιο της απλόχερης προσφοράς πληθώρας θετικών συναισθημάτων. Το παντατίφ – γούρι από ασήμι επιχρυσωμένο, γυαλιστερό με σμάλτο λευκό στα χρώματα της Κενταύριας και σατέν κορδόνι είναι για τον αέρινο και λεπτεπίλεπτο Ιχθύ μια άριστη επιλογή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved