Καλοκαιρινοί Έρωτες 2011 - 2ο Μέρος

Τι επιφυλάσσει άραγε το φετινό καλοκαίρι για τα ερωτικά των ζωδίων;

Παπασταύρου Λίντα
Καλοκαιρινοί Έρωτες 2011 - 2ο Μέρος

από την Πόπη Βασσάλου

popivassalou

Ζυγός



Εσείς του 3ου δεκαημέρου δε θα έχετε από τις 3 Ιουνίου την εύνοια του Δία στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο κάποια σχέδια που είναι άμεσα με ένα γάμο ή μια νέα σχέση ενδέχεται ήδη να προχωρούν. Οι δυο εκλείψεις αυτού του μήνα μάλλον δε θα προβληματίσουν τους περισσότερους, αλλά θα σας δώσουν την εύνοιά τους, προκειμένου να υλοποιήσετε ακόμα και κοινά όνειρα με το σύντροφό σας. Εξάλλου η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους στις 9 και στις 21 ο Άρης, προτρέποντας σας σε ταξίδια και ευχάριστες συγκεντρώσεις που θα σας ανανεώσουν ακόμα και μέσα στον Ιούλιο. Εξάλλου ως κοινωνικά όντα που είστε, πολύ εύκολα μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες αλλά και ξαφνικές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν από τη διαφορετικότητά τους. Σίγουρα η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και οι οικογενειακές πιέσεις να σας σκάνε. Θα βρείτε έστω και τον ελάχιστο χρόνο και παρά τις αντίξοες συνθήκες, ώστε με την παρουσία σας, να προσελκύσετε άτομα από την επαγγελματική σας ζωή, αφού η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα κινείται σ’ αυτόν τον τομέα από τις 4-27 Ιουλίου. Μια σημαντική απόφαση σας ενδεχομένως να διασφαλίσει το μέλλον μιας σχέσης σας. Από τις 28 Ιουλίου, η Αφροδίτη περνά στο φιλικό για σας ζώδιο του Λέοντα κι έτσι ξεκινά μια περίοδος όπου μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να γνωρίσετε έναν έρωτα. Οι δυσκολίες του Αυγούστου θα φανούν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3 μέχρι τις 26. Ενδεχομένως οι παρεξηγήσεις που προκύπτουν με αγαπημένα πρόσωπα να γκριζάρουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αν ανήκετε στους Ζυγούς των τελευταίων ημερών, με την επιστροφή του Ποσειδώνα από τις 5 Αυγούστου στον Υδροχόο, μπορεί να ζήσετε έναν ιδανικό έρωτα ή να δείτε ένα όνειρο που θέλετε με το ταίρι σας να εξελίσσετε σαν παραμύθι.





Σκορπιός



Μέχρι και τις 20 ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου με αποτέλεσμα, εσείς του 3ου δεκαημέρου να ζήσετε κάποιες διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Παρόλα αυτά η νέα θέση του Δία από το ζώδιο του Ταύρου, λίγο πολύ θα ευνοήσει την προσωπική ζωή όσων ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προς το παρόν και στη συνέχεια κι όλους τους υπολοίπους. Ήδη το εξάγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα, στις 9, σας φέρνει κοντά σε έναν έρωτα, σε ένα σχέδιο που αφορά την από κοινού ζωή με το ταίρι σας ή σε ό, τι επιθυμείτε ν’ αποκτήσετε για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε μέσα στον Ιούνιο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των εκλείψεων είναι η διαχείριση των οικονομικών σας ή του συντρόφου σας, γιατί μπορεί λαθεμένες κινήσεις λόγω συναισθηματικής φόρτισης, να γίνουν αιτία διαφωνιών. Ο Ιούλιος ξεκινά με την ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, η οποία μάλλον θα σας προβληματίσει και θα φέρει αναβολές ακόμα και σε κάποιο ταξίδι. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη από τις 4-27/7, στο ίδιο ζώδιο θα βάλει το χεράκι της να απαλύνει ορισμένες αναποδιές αυτής της περιόδου. Δύσκολες μέρες για να λύσετε προσωπικά θέματα είναι 8,9 και 13/7. Η κοινωνικό-επαγγελματική ζωή με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 28/7 θα είναι αρκετά ικανοποιητική και θα την εμπλουτίσει με τις νέες γνωριμίες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σχέδια που αφορούν μια σχέση σας, έστω κι αν υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις ή αναποδιές σε άλλους τομείς της ζωής σας, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Πάντως από τις 22/8 και στο εξής μια γνωριμία από φιλικό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί ερωτικά.

Τοξότης



Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των εκλείψεων που θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή. Πιο συγκεκριμένα η ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουνίου που πραγματοποιείται απέναντί σας, ενδεχομένως να φέρει τα πρώτα σύννεφα που θα σας προβληματίσουν, για το αν ο σύντροφός σας πληροί τις προϋποθέσεις σε σχέση με τις σοβαρές αποφάσεις που θέλετε να πάρετε για τη ζωή σας. Βέβαια ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συμβάλλουν θετικά, ώστε να λύσετε εν μέρει όσα σας απασχολούν. Παρόλα αυτά στις 22, Άρης επίσης από τους Διδύμους, είναι εκείνος που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 2 Αυγούστου, αρκετοί από σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα σύντροφο μάλλον εκρηκτικό και δεν αποκλείεται να βιώσετε αυτό το διάστημα εντάσεις μέσα στη σχέση σας ή στη χειρότερη περίπτωση να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας, καθώς κανένας από τους δυο σας δε φαίνεται να κάνει πίσω. Πάντως στις 6 με το τρίγωνο Άρη/Κρόνου, εσείς του 1ου δεκαημέρου, ενδεχομένως να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μια σχέση που τη θεωρείτε σημαντική, ώστε να δημιουργήσετε κοινό μέλλον. Καλή περίοδος για την ερωτική σας ζωή αλλά και για γνωριμίες διαφορετικής κουλτούρας από σας, ξεκινά από 28 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα. Βέβαια αρχές Αυγούστου ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση, σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας και παράλληλα να προκύπτουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ένας μήνας με έννοιες σε οικονομικό επίπεδο και εξαντλητικούς ρυθμούς, ώστε να «μαζέψετε» ό, τι μπορείτε, όμως, είτε είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, θα σας χαρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές με το άλλο φύλο.





Αιγόκερως



Ο Ιούνιος συνεχίζει να είναι ένας μήνας όπου το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα είναι αυξημένο, ιδιαίτερα για σας του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη η είσοδος του Δία στον Ταύρο, υπόσχεται ότι θα διανύσετε ένα καλοκαίρι, εσείς του 1ου δεκαημέρου, χωρίς περιορισμούς στη διασκέδαση, στη δημιουργικότητα και φυσικά στον έρωτα. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από μια καθημερινή συναναστροφή κι αυτός ο έρωτας εκτός του ότι θα σας συναρπάσει, θα ανακαλύψετε ότι τον ψάχνατε μια ολόκληρη ζωή. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται ν’ αποκτήσουν παιδιά ή να λάβουν χαρμόσυνες ειδήσεις απ’ αυτά. Επίσης ο Ερμής, από τις 17, θα περάσει στον Καρκίνο, δίνοντας σας την ευκαιρία να ακούσετε τις απόψεις του συντρόφου σας και να εκφράσετε αντίστοιχα τις δικές σας. Την 1η Ιουλίου η ηλιακή έκλειψη απέναντί σας, θα αγγίξει εσάς του 1ου δεκαημέρου και θα βγάλει στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στο γάμο σας ή σε μια σχέση. Ίσως είναι ένα διάστημα που θα προκληθούν σοβαρές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, που πιθανόν να είναι και οριστικές. Από τις 5 μέχρι τις 28, το πέρασμα της Αφροδίτης, επίσης σ’ αυτόν τον τομέα, θα κατευνάσει εν μέρει τα πνεύματα, όμως αν είστε φορτισμένοι και κολλημένοι μόνο στον εαυτό σας, θα είναι αρκετά δύσκολο να αφουγκραστείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Παράλληλα και η Πανσέληνος αυτού του μήνα, δε θα μπορέσει να δώσει και τις λύσεις που μάλλον μερικοί από σας ούτε θέλετε ν’ ακούσετε. Ερχόμενος λοιπόν ο Αύγουστος και συγκεκριμένα από τις 4, θα φιλοξενήσει και τον Άρη στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι οικογενειακά, επαγγελματικά και προσωπικά εμπλέκονται με τέτοιο τρόπο, ώστε δεν έχετε την ψυχραιμία και τον ξεκάθαρο νου να αντιμετωπίσετε συντροφικά τα προβλήματά σας. Κάποιοι από σας θα χωρίσουν όχι με τον καλύτερο τρόπο.





Υδροχόος



Μάλλον ικανοποιητικός από ερωτικής άποψης και μάλιστα από την έναρξή του, αφού η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων σας δίνει τα «φώτα της», ανακαλύπτοντας το ζητούμενο του έρωτα μέσα από ένα πρόσωπο που σας εκφράζει και κυρίως θα σας συναρπάσει. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τις 9 και του Άρη από τις 21, επίσης στους Διδύμους, υπόσχεται ένα διάστημα, όπου τα συναισθήματα και οι φαντασιώσεις σας θα βγαίνουν αβίαστα, για το πώς θέλετε το ταίρι σας. Έτσι αρχίζει και γίνονται πραγματικότητα τα «θέλω σας» παράλληλα με την όρεξη σας να διασκεδάσετε ή να χαρείτε τον έρωτα σε όλες του τις μορφές. Η έκλειψη Σελήνης στις 15, μπορεί να βρει πιο ευάλωτους και προβληματισμένους με μια φιλική σας σχέση. Στις 2 Ιουλίου ο Ερμής περνά απέναντί σας και ξεκινά μια περίοδος όπου θα γίνουν αρκετές συζητήσεις με το σύντροφό σας, όμως με την ανάδρομη πορεία του από τις 3-26 Αυγούστου, ενδέχεται να αναθεωρηθούν με αποτέλεσμα να προκληθούν διαφωνίες κι όχι καλή επικοινωνία στις σχέσεις σας. Από την άλλη το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 28 Ιουλίου, θα προσπαθήσει να κρατήσει ισορροπίες. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο πως θα αντιμετωπίσετε το ταίρι σας κι όχι η λογική η οποία μπορεί να σας αποτρέψει να βρείτε λύσεις. Η αυγουστιάτικη Πανσέληνος στις 13, πιθανόν να σας κάνει πιο ευάλωτους, ίσως και λίγο υπερβολικούς σε όσα συμβαίνουν αυτήν την εποχή στα προσωπικά σας. Επίσης ο Ποσειδώνας από τις 5/8 επιστρέφει στο ζώδιό σας και πιθανόν να σας μπερδέψει, ειδικά εσάς των τελευταίων ημερών, στο να βρείτε άκρη με τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση τι θέλετε κι από τους άλλους.





Ιχθείς



Παρότι οι εκλείψεις του Ιουνίου μπορεί να φέρουν οικογενειακή αναστάτωση ή ανατροπές από λάθη του παρελθόντος που βγαίνουν στην επιφάνεια, η είσοδος του Δία στον Ταύρο από τις 4, ανοίγει τον κύκλο των καθημερινών σας επαφών και μέσα απ’ αυτές θα έχετε πιο καθαρή και αισιόδοξη σκέψη, ώστε να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη άνεση τουλάχιστον όσον αφορά την εξωτερική σας ζωή. Στις 16, ο Ερμής από τον Καρκίνο σας φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σχεδιάζοντας και συζητώντας για τα καλοκαιρινά σας σχέδια, έστω κι αν μερικές φορές τα οικονομικά δεν σας επιτρέπουν να ξοδέψετε όλα όσα θα θέλατε. Την 1η Ιουλίου η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, αγγίζει περισσότερο εσάς του 1ου δεκαημέρου προκαλώντας δυσκολίες στο να εκτελέσετε τις επιθυμίες σας ή και να χαλαρώσετε αυτό το διάστημα εφόσον άλλοι τομείς της ζωής σας βάλλονται. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας κι αποφύγετε κάθε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά αν εμπλέκονται οικονομικά και προσαρμοστείτε σε ορισμένους περιορισμούς που είναι έτσι κι αλλιώς αναγκαίοι αυτό το διάστημα. Εξάλλου θα υπάρξουν γλυκές κι ανέμελες στιγμές μαζί του, εφόσον η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο, δίνει την τρυφερότητα που θέλετε πάρετε από τις 4-27 Ιουλίου. Ερχόμενος ο Αύγουστος αρχίζουν οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις πρώτα με τις σχέσεις αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 3-26 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για υγιείς διαλόγους, ακόμα και στην καθημερινή σας ζωή. Παρόλα αυτά δε θα σας αφήσει δυσαρεστημένους αυτός ο μήνας, καθώς από τις 4, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου κι αν εξαιρέσουμε τις δύσκολες μέρες που είναι στις 9 και 11, μπορεί να σας «πετάξει» στον ερωτικό στίβο και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες είτε με νέους έρωτες, είτε ακόμα και με το ταίρι σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved