Η Αφροδίτη στο Ζυγό στην υπηρεσία της ομορφιάς

12 προτάσεις για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με βάση το ζώδιό σου αλλά και την τσέπη σου!

Η Αφροδίτη στο Ζυγό στην υπηρεσία της ομορφιάς


Με την έλευση της
Αφροδίτης στο Ζυγό ίσως σε πιάσει η τάση να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, να αλλάξεις την εμφάνισή σου και γενικά να δώσεις περισσότερο βάρος στην εξωτερική σου εικόνα.

Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την οικονομική άνεση να ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας κάθε εποχή, ούτε να πηγαίνουμε σε πλαστικούς, αισθητικούς και κομμωτές ανά μήνα όπως οι διάσημοι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να ανανεωθούμε.

Διάβασε παρακάτω τις οικονομικές προτάσεις που προτείνονται για κάθε ζώδιο! Μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη αυτή σε θέλει θηλυκό!!!

ΚΡΙΟΣ

Τόλμησε ένα καινούργιο χρώμα στα μαλλιά σου ή ανταύγειες, αν φοβάσαι μήπως μετανιώσεις αργότερα! Διάλεξε την απόχρωση που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει και βάψε τα μόνη σου, αν όχι όλα, κάποιες τούφες. Υπάρχουν τόσες πολλές μάρκες και αποχρώσεις στο εμπόριο εμπλουτισμένες με έλαια και στοιχεία που περιποιούνται ταυτόχρονα τα μαλλιά που σίγουρα κάποια θα σε ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, τότε κάνε μόνη σου μανικούρ – πεντικιούρ. Θα νιώσεις αυτόματα ότι συνέβαλες τα μέγιστα μιας και είναι γνωστό το ότι η ομορφιά ξεκινάει από τα άκρα. Τρίψε φτέρνες, κόψε πετσάκια, βάλε κρέμα στα χέρια και τα πόδια βελούδινα, λίμαρε και βάψε τα νύχια με ένα βαθύ κόκκινο βερνίκι ή όποιο άλλο σου αρέσει και θα δεις ότι στο τέλος θα καμαρώνεις για το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρε τη φίλη ή τις φίλες σου και κάντε μια βόλτα στις ακριβότερες βιτρίνες ένα όμορφο σαββατιάτικο απόγευμα που τα μαγαζιά είναι κλειστά. Περιεργάσου τες, δες τι προστάζει η μόδα αλλά μην κλάψεις που δεν έχεις χρήματα. Υπάρχουν καταστήματα με καταπληκτικές τιμές που μπορείς να πάρεις ένα-δυο κομμάτια ΣΑΝ κι αυτά που είδες, χωρίς να βάλεις ενέχυρο όλα τα υπάρχοντά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κατηγορούν ότι δεν πετάς τίποτα. Και ΚΑΛΑ κάνεις. Η μόδα συνεχώς γυρίζει και πολλά ρούχα αργά ή γρήγορα θα ξαναφορεθούν. Ενημερώσου από κάποιο περιοδικό ή site για τη φετινή μόδα. Σίγουρα στην ντουλάπα σου θα έχεις ένα τουλάχιστον κομμάτι που μπορεί να ξαναφορεθεί με την προσθήκη ενός πιο φρέσκου αξεσουάρ ή ενός καινούργιου ζευγαριού παπουτσιών!

Fotolia 59266748 Subscription XL

ΛΕΩΝ

Θέλεις να κάνεις glamorous εμφανίσεις αλλά η τσέπη σου δεν το σηκώνει; Φρόντισε το χτένισμά σου. Είναι η κορώνα σου και πρέπει να είναι πάντα καλογυαλισμένη. Άλλαξε κούρεμα ή χτένισμα, χρησιμοποίησε ρόλεϊ ή ψαλίδι για μπούκλες για περισσότερο όγκο και κίνηση. Φρόντισε τις άκρες που, αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να κόψεις, τουλάχιστον βάλε τους ένα προστατευτικό έλαιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τα εσώρουχά σου. Και πάλι να σου υπενθυμίσουμε ότι δε χρειάζεται να σκάσεις μια περιουσία σε ακριβές μάρκες. Υπάρχουν και φθηνότερες. Μην τα πάρεις σετάκια, κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς σε σχέδια και χρώματα. Ναι, ναι, χρώματα. Μπεζ, εκρού και λευκά έχεις! Γίνε πιο παιχνιδιάρα. Και μην ξεχνάς! Απ' έξω εμφάνιση κι από μέσα άνεση!

Fotolia 46510187 Subscription XL

ΖΥΓΟΣ

Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις αλλά λεφτά να την υποστηρίξεις δεν έχεις; Λοιπόν, ξεκίνα με τα απλά ! Αγόρασε ένα κραγιόν, άλλαξε τρόπο που μακιγιάρεσαι και αν θέλεις να νιώσεις το μεγαλείο της, επένδυσε σε ένα άρωμα. Ντύσιμο και χτένισμα πάντα έτσι κι αλλιώς το προσέχεις κι έχεις το δικό σου μοναδικό στυλ. Δοκίμασε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά τις μισές που μπαίνουν στις εξωτερικές άκρες για πιο έντονο και γατίσιο βλέμμα! Κοίτα εδώ και σίγουρα θα βρεις κάτι που σου ταιριάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι πιο όμορφο από ένα λαμπερό χαμόγελο; Αν δεν έχεις τα χρήματα για ένα επαγγελματικό καθαρισμό δοντιών (μεταξύ μας, είναι απαραίτητος), τότε χρησιμοποίησε τη δοκιμασμένη συνταγή, μαγειρική σόδα με λεμόνι, που απομακρύνει κάπως τις κιτρινίλες και τις χρωστικές και μια οδοντόκρεμα που τα λευκαίνει. Κάνε απολέπιση στα χείλια σου και ξεκίνα να χρησιμοποιείς τις νύχτες ένα lip balm για να είναι την επόμενη μέρα ζουμερά και βελούδινα, έτοιμα για φίλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ποντάρεις τόσο στα ρούχα, όσο στα αξεσουάρ. Καπέλα, σκουφιά, faux bijoux, μαντίλια και εσάρπες είναι πιο σικάτα και βέβαια με τον κατάλληλο συνδυασμό κανείς δεν πρόκειται να προσέξει ότι το παντελόνι ή η μπλούζα σου είναι περσινά. Προσοχή στην υπερβολή!!! Διάλεξε 1 απ' όλα τα παραπάνω κι αν είναι πολύ φανταχτερό, φρόντισε το υπόλοιπο ντύσιμό σου να είναι μονόχρωμο και σε σκούρα απόχρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σημασία έχει η προσωπικότητα αλλά κακά τα ψέματα, το πώς θα την πλασάρεις παίζει τεράστιο ρόλο. Ένα λευκό, διάφανο και σέξι πουκάμισο δείχνει σοβαρότητα και συνάμα άπειρη γοητεία γι' αυτό προτείνεται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα κάνει τη διαφορά μαζί με ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή οράσεως ή μια μεγάλη τσάντα. Άλλωστε το λευκό το χειμώνα αυτόματα σπάει τη μουντάδα του γκρι, του μαύρου και του καφέ και δίνει φως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγορές μέσω e shop και internet ίσως είναι μια καλή επιλογή για σένα που και πολλά λεφτά δεν έχεις και αν έχεις βαριέσαι να ψάχνεις, να τριγυρνάς και να μπαινοβγαίνεις σε καταστήματα. Βγάλε μια προπληρωμένη κάρτα για να μην ξεφύγεις και ξεκίνα το surfing. Θα βρεις άπειρα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές έως πάμφθηνες, ενώ πολλά είδη έχουν και δωρεάν αποστολή!

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκίνα με ένα μίνι πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Μετά, κάνε μια έρευνα και φτιάξε μόνη σου καλλυντικά, με πρώτες ύλες τις δικής σου επιλογής και ανάλογα τις ανάγκες σου. Άλλωστε υπάρχουν μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα που μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα και συνταγές όσες θέλεις στο internet για μάσκες και κρέμες προσώπου, σώματος, μαλλιών μέχρι έλαια για μασάζ. Λίγο διαθέσιμο χρόνο χρειάζεσαι και βέβαια να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες!

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

Σχετικά άρθρα

Η ρομαντική Αφροδίτη στο Ζυγό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Αφροδίτη ζυγώνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved