Γιατί γεννήθηκα Ταύρος;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Γιατί γεννήθηκα Ταύρος;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.
Μεταξύ 21 Απριλίου και 20 Μαΐου ο Ήλιος διανύει το δεύτερο σημείου του ζωδιακού και όσοι έχετε γεννηθεί εκείνο το χρονικό διάστημα ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου. Το σύμβολο του είναι το κεφάλι του ομώνυμου ζώδιου και κυβερνήτης- πλανήτης του είναι η Αφροδίτη.


Ο δια βίου στόχος σας

Γεννιέστε την περίοδο ευφορίας της γης και είναι καρμικός σας προορισμός η επιδίωξη και η επίτευξη της καρποφορίας. Αποστολή σας είναι να καλλιεργείτε όλους τους τομείς της ζωής σας και σταθερά να τους τροφοδοτείτε με όλα χρειάζονται για να ανθοφορήσουν και στη συνέχεια να... απολαύσετε τους καρπούς τους.


Οι ξεχωριστές ικανότητες που σας δίνονται για να φτάσετε στον προορισμό σας

Διαθέτετε τεράστια δύναμη που μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε μεθοδικά, δημιουργικά και αποφασιστικά σε ό,τι κι αν αφοσιώνεστε. Έχετε ταλέντο να προστατεύετε τις αξίες σας και όσα σας ανήκουν, άψυχα και έμψυχα. Έτσι, μπορείτε να δημιουργείτε σταθερά σημεία αναφοράς, ασφάλεια, σιγουριά και μονιμότητα στη ζωή. Είστε πολύ εργατικοί, πρακτικοί και χάρη στην κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, είστε αξιαγάπητοι και σας αρέσει να εστιάζετε στην όμορφη πλευρά των πραγμάτων και της ζωής.


Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωής

Η γήινη φύση του ζωδίου δείχνει ότι ο «καρπός» είναι πάντα κάτι χειροπιαστό έτσι ότι επιτυγχάνετε και χαίρεστε επιδιώκετε είτε να έχει υλική υπόσταση (χρήματα, γη, κτήρια, πράγματα κτλ) είτε να έχει στέρεα σύσταση και σταθερή βάση (ανθεκτική αγάπη ή υγεία, αναλλοίωτες αξίες, κλπ). Η σταθερότητα και επιμονή, στην καλή τους πλευρά, σας βοηθούν σε αυτόν τον δια βίου στόχος σας, όμως στην αρνητική τους πλευρά, γίνονται στατικότητα και αδιαλλαξία και σας εμποδίζουν να αλλάξετε ελαττώματα ή να εξελιχθείτε. Η κυβερνήτη σας η Αφροδίτη που αγαπά το καλό και την ομορφιά μπορεί να σας βοηθήσει αν αφήσετε να λειτουργήσει η πιο ήρεμη, θετική και όμορφη φύση του ζωδίου σας δείχνοντας αγάπη τόσο σε εσάς και τους άλλους όσο και στον τρόπο με τον οποίο γενικότερα δράτε, διαφωνείτε, δουλεύετε, συναναστρέφεστε, εξελίσσεστε και προχωράτε στη ζωή.


Τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη φέρνετε δώρα που σχετίζονται με ομορφιά, αγάπη, έρωτα, καλλιτεχνία, απόλαυση και όλα τις επίγειες χαρές. Παράλληλα, χάρη στη σταθερή και γήινη φύση του ζωδίου σας που απεχθάνεται την προσωρινότητα και επιδιώκει την ασφάλεια τόσο από υλικής όσο και συναισθηματικής πλευράς φέρνετε επιμονή για την απόκτηση του οτιδήποτε, σταθερότητα στις σχέσεις, αξιοποίηση της γης, την αγορά σπιτιών, την οικονομική διαχείριση και οτιδήποτε σχετίζεται με την πρακτική οργάνωση της ζωής.


Τι να θυμάστε όταν φοβάστε ότι δεν ξέρετε ποιος είναι ο προορισμός σας

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη που θεωρείται μια οκτάβα πιο κάτω από το Δία, πάντα θα υπάρχουν αποθέματα εύνοιας στο σύμπαν για εσάς. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε με τη σειρά σας για να είστε εναρμονισμένοι με την συμπαντική αποστολή σας είναι αφενός να αποφεύγετε την βολική ακινησία και τους πιθανούς ανεξέλεγκτους ρυθμούς της εποχής που ζείτε και αφετέρου έχοντας το βλέμμα σας σταθερά αφοσιωμένο σε θετικούς στόχους, να αξιοποιείτε την τεράστια δύναμη αποφασιστικότητας και αντοχής με την οποία είστε προικισμένοι για να τους πετύχετε.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ*

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved