Γιατί γεννήθηκα Υδροχόος;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Γιατί γεννήθηκα Υδροχόος;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει ένα λόγος που κάθε ένας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 19 Φεβρουαρίου ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου. Γραφικό σύμβολο του είναι δύο οριζόντιες κυματιστές γραμμές, πανάρχαιο σύμβολο του νερού. Συμβολίζεται, επίσης, από έναν άνθρωπο, ο οποίος ρίχνει από ένα ανεστραμμένο δοχείο νερό στη γη. Το νερό, είναι η ζωοδόχος ουσία για την πάσα ανάπτυξη και στόχος του Υδροχόου είναι να προσφέρει αυτό το δώρο - χωρίς καμία διάκριση- στους πάντες.

Διάβασε επίσης: Οι προβλέψεις της ημέρας για τον Υδροχόο

Ο δια βίου στόχος σας

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα που συμβολίζει τη νόηση, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα από νέες φόρμες, θεωρίες, επιστήμες και προσεγγίσεις καλείστε να φέρετε καινούργια γνώση στους ανθρώπους ανοίγοντας τους δρόμους για μια καλύτερη ζωή.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σας δίνονται για να φτάσετε στον προορισμό σας
Διαθέτετε εκπληκτική διανόηση και είστε αναζητητές της αλήθειας ακολουθώντας το μότο «ουκ πιστεύεις, ερεύνα». Έχετε προοδευτικές ιδέες, πρωτότυπη σκέψη και είστε καθ' όλα πρόθυμοι να πειραματιστείτε. Το πνεύμα σας είναι μεταρρυθμιστικό και έχει κοινωνικό προσανατολισμό. Ανακαλύπτοντας κάτι καινούργιο δεν το κρατάτε για τον εαυτό σας. Επιδιώκετε μια καθολική αλλαγή και η κοινωνικότητα κι ο επικοινωνιακός σας αέρας συμβάλλουν ώστε αυτή, μέσω μιας ομάδα, μιας παρέας, μιας κοινότητας, μια εταιρείας ή μαζί με ομοϊδεάτες, να γίνει .

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σας
Το κλειδί της εξέλιξης σας θα είναι να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής που σας ταιριάζει. Με κυβερνήτη σας τον Ουρανό θα επιδιώξετε να αλλάξετε οτιδήποτε σας καταπιέζει, να αμφισβητήσετε όσα έγιναν για εσάς χωρίς εσάς και να απελευθερωθείτε από συνήθειες, τρόπους και πεποιθήσεις που σας επιβλήθηκαν. Ποθούμενό σας η ελευθερία. Ωστόσο, η απόλυτη τοποθέτηση, η αδιάλλακτη προσέγγιση, ο φόβος της απομόνωσης που δημιουργούν νέους περιορισμούς ή «υποχρεώσεις» επιλογής σε σας ή τους άλλους θα είναι δείγμα ότι η ελευθερία σας δεν θα είναι αληθινή. Η υπερβολή επίσης μπορεί να είναι αιτία ώστε η ελευθερία να γίνει ασυδοσία ή αναρχία. Για να γίνετε πραγματικά ελεύθεροι θα χρειαστεί να κατανοήσετε το αντίθετο ζώδιο, τον Λέοντα, που δείχνει ότι ελεύθεροι θα είστε όταν θα είστε κύριοι του εαυτού σας και κίνητρο σας είναι η αγάπη διαφορετικά «Όποτε στερούμε τις ελευθερίες από αυτούς που μισούμε, ανοίγουμε το δρόμο για να χάσουν τις ελευθερίες τους αυτοί που αγαπούμε»!

Τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους
Νέες μεθόδους, μοντέρνα πράγματα, εκσυγχρονιστικούς δρόμους, πρόοδο και εξέλιξη. Ανάπτυξη ενδιαφέροντος για τις μελλοντικές γενιές.

**Θέλεις να μάθεις τι λένε τα άστρα για εσένα; Πάτησε εδώ**

Τι να θυμάστε όταν φοβάστε ότι δεν ξέρετε ποιος είναι ο προορισμός σας
Είστε ζώδιο του αέρα και ανήκετε στην τριάδα της γνώσης. Επομένως, η υπηρεσία σας προς την ανθρωπότητα ξεκινά από την πνευματική σας έκφραση. Κάθε φορά που θα αξιοποιείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα θα ακολουθείτε τον προορισμό σας. Αν συνάμα αναρωτιέστε συνεχώς πως μπορείτε χάρη σε αυτά να επιφέρετε μια αλλαγή για το καλό όλων τότε ο λόγος για τον οποίο βρίσκετε εδώ ακόμα κι αν ήδη δεν σας έχει φανερωθεί θα αποκαλυφθεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved