Γιατί γεννήθηκα Αιγόκερως;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Γιατί γεννήθηκα Αιγόκερως;


Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει ένα λόγος που κάθε ένας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 21 Δεκεμβρίου και 20 Ιανουαρίου ανήκετε στο δέκατο ζώδιο του ζωδιακού τον Αιγόκερω. Σύμβολο σας είναι το κεφάλι του τράγου και κυβερνήτης σας είναι ο Κρόνος.

Ο διά βίου στόχος σας
Όπως ένα αγριοκάτσικο είναι προικισμένο να ανέβει ένα απόκρημνο βουνό και να φτάσει στην κορυφή του, έτσι και εσείς έχετε γεννηθεί με την πρόθεση να βρεθείτε στο υψηλότερο σημείο οποιοδήποτε πεδίου.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σας δίνονται για να φτάσετε στον προορισμό σας
Είστε προικισμένοι με μεγάλες αντοχές και τεράστια δύναμη θέλησης. Διάθετε ένστικτο σωστής οργάνωσης και η υπευθυνότητα είναι το δεύτερο όνομα σας. Ως ζώδιο της γης είστε ρεαλιστές και διάθετε πρακτική και λογική εστίαση. Η παρορμητική σας φύση σας ωθεί να ηγείστε παρά να ακολουθείτε ενώ ως παιδιά του Κρόνου η αυθεντικότητα σε ό, τι κι αν κάνετε είναι απαράμιλλη.

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σας
Το ότι το ζώδιο του Αιγόκερω ξεκινά με το χειμερινό ηλιοστάσιο, που η νύχτα γίνεται πιο μεγάλη έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα. Η ζωή σας θα έχει σκοτεινές και δύσκολες στιγμές. Δεν θα πρέπει όμως να τις εκλάβετε ως «κακή τύχη», γιατί τότε δεν θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Χρειάζεται να δείτε τι έχουν να σας διδάξουν. Χάρη σε αυτές θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία που στη συνέχεια της ζωή σας θα σας προφυλάσσει και θα σας βοηθά να ανεβαίνετε ένα – ένα τα σκαλιά της επιτυχίας. Ο πόνος, οι ελλείψεις και οι στερήσεις της ζωής που υποδεικνύει ο Κρόνος που είναι ο κυβερνήτης σας δεν θα πρέπει να γίνουν αιτία για σκληρότητα ή για να χάσετε την ανθρωπιά σας. Σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο ίσως αποκτήσετε εξωτερική δύναμη (εργασία, χρήματα, γόητρο κτλ) όμως δεν θα μπορέσετε ποτέ να αποκτήσετε αυθεντική δύναμη. Κάθε επιλογή της ζωή σας δεν θα πρέπει να γίνεται από φόβο (πχ για να μην σας πονέσουν, μην σας απορρίψουν) αλλά από αγάπη (πχ για να δημιουργήσετε, να τιμήσετε μια φιλία) γιατί μόνο τότε θα έχετε καταφέρει να φτάσετε στο προορισμό σας, δηλαδή το υψηλότερο επίπεδο εξέλιξης.

Τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους
Στοχεύετε ψηλά και η δύναμη σας μεγαλώνει μέσα από τις μάχες που δίνετε και είναι πολύ πιθανό να κατακτήσετε μια θέση στη ζωή που θα συμβάλλει ώστε οι άνθρωποι χάρη σε εσάς να έχουν εργασία, χρήματα ή κάποιο άλλο αγαθό. Πέρα όμως από δώρα που σχετίζονται με την ύλη, φέρνετε στους ανθρώπους αξίες όπως είναι της υπομονής, της εργατικότητας, της ακεραιότητας, της πειθαρχίας, της αξιοπρέπειας. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο χάρη σε εσάς οι άνθρωποι μπορεί να μάθουν να βλέπουν κάθε εμπειρία ως ευκαιρία για να μαθαίνουν και να επιτυγχάνουν και τους πιο υψηλούς τους στόχους.

Τι να θυμάστε όταν φοβάστε ότι δεν ξέρετε ποιος είναι ο προορισμός σας
Η υπευθυνότητα είναι το στοιχείο της προσωπικότητας που θα σας οδηγήσει στο ζενίθ της εξέλιξής σας, την αυθεντική δύναμη. Υπεύθυνη επιλογή σημαίνει να λαμβάνετε υπόψη τις συνέπειες κάθε απόφασης ή πράξη σας και να πειθαρχείτε στους στόχους που θέτετε. Πρόθεσή σας θα πρέπει να είναι η αγάπη και όχι ο φόβος. Έτσι, δεν θα αφήνεστε στη μοίρα και έχοντας συνείδηση ότι εσείς υφαίνετε το πεπρωμένο σας με κάθε σας επιλογή, θα είστε ο αρχιτέκτονας κάθε οικοδομήματος σας και θα αποκτήσετε αυθεντική δύναμη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved