Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του κάθε ζωδίου!

Zωδιακές διακοσμητικές πινελιές στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του κάθε ζωδίου!

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι υπέροχο να βλέπεις σπίτια με μεγαλοπρεπή δέντρα στο παράθυρο του σαλονιού, ντυμένα με φώτα, γιρλάντες και στολίδια. Είναι μια καθιερωμένη παράδοση σχεδόν σε όλα τα νοικοκυριά και δεν έχει σημασία αν τα στολίδια είναι φτιαγμένα από τα χεράκια μας, από σουβενίρ ή στολίδια του εμπορίου γιατί όπως και να έχει αντικατοπτρίζουν το προσωπικό μας σύστημα πεποιθήσεων. Οι διακοσμήσεις του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αντιπροσωπεύουν το ποιοι είμαστε, τις πνευματικές κλίσεις μας, τα χόμπι μας -και γιατί όχι;- κάποια χαρακτηριστικά του ζωδίου μας. Αν δεν είμαστε σίγουροι για το πώς θέλουμε να το διακοσμήσουμε, μπορούμε να ακολουθήσουμε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας και να βάλουμε τις ζωδιακές διακοσμητικές πινελιές μας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

kri3

ΚΡΙΟΣ – Jingle... balls!
Ο ενθουσιώδης του ζωδιακού, Κριός, θα μπορούσε να διακοσμήσει με στολίδια που υπογραμμίζουν -γιατί όχι;- την αθλητική ιδιοσυγκρασία του. Μπορει να το κάνει αυτό επιλέγοντας την αγαπημένη του ομάδα ή ένα θέμα αθλητικό γενικά. Αν πάει με την ιδέα της ομάδας, μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιήσει τα χρώματα της ομάδας για το φωτισμό. Όσον αφορά στην κορυφή του δέντρου μπορεί να είναι ένα κράνος με ένα λογότυπο, μια σημαία της ομάδας ή μια ψεύτικη κούκλα του αγαπημένου τους παίκτη. Τα υπόλοιπα διακοσμητικά μπορεί να περιλαμβάνουν αθλητικό εξοπλισμό, μικρογραφίες από μπάλες, αθλητικές κάρτες με τρύπες σε αυτά και κρεμασμένες με κορδόνια, ενώ η «φούστα» του δέντρου, θα μπορούσε να είναι και από ψεύτικο χλοοτάπητα, παρουσιάζοντας άψογα την ένθερμη φύση του με τα σπορ.

tav3

ΤΑΥΡΟΣ – Καραμελωμένος φανταστικός κόσμος
Σαν άνθρωπος των αισθήσεων, ο Ταύρος θα χαρεί απίστευτα με στολίδια καραμέλα, μπαστουνάκια από ζάχαρη και τεράστια γλειφιτζούρια που κρέμονται! Θα μπορούσε να κάνει το σπίτι του πιο γλυκό, διακοσμώντας το με μικροσκοπικά σπίτια καραμέλα, κορδέλες και φιόγκους χρωματισμένους σε απαλά παστέλ. Τι πιο καλό να φέρει λίγο χρώμα και γλυκιά γεύση στον εσωτερικό του χώρο και να φανταστεί τον νέο του χρόνο γεμάτο απολάυσεις;

did3

ΔΙΔΥΜΟΣ - Happy Hour
Η επικοινωνιακή φύση του Διδύμου λατρεύει να «σκορπίζει» λέξεις και νοήματα στον χώρο, έτσι θα ήταν φυσικό να διαλέξει στολίδια που μεταφέρουν μηνύματα όπως π.χ. «Καλά Χριστούγεννα» με εκλεκτά γράμματα. Οι φράσεις αυτές, μπορούν να επιλεγούν από παλιές πινακίδες ή βοηθήματα διδασκαλίας αλφάβητου. Μένει μόνο να τις τακτοποιήσει πάνω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να κάνει μια δήλωση που να καθρεφτίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων, όπως π.χ. "Ho Ho Ho" ή "Holly". Τέλος, το συμπλήρωμα με πολύχρωμα στολίδια, πούλιες και γιρλάντες θα δώσει μια παιχνιδιάρικη αίσθηση.

kark3

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Μπισκοτένια φιλιά
Η τρυφερή, γεμάτη αγάπη για την οικογένεια πλευρά του Καρκίνου θα βρει την ιδέα να διακοσμήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με βρώσιμα στολίδια που είναι νόστιμα και φθηνά, έξοχη! Ιδίως αν αυτά τα στολίδια ζύμης γίνουν από τα χεράκια του ή παρέα με τα παιδιά του. Ας διακοσμήσει λοιπόν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπισκότα σε σχήματα από νιφάδες χιονιού, ζώων, ταράνδων ή Άγιου Βασίλη. Στο τέλος μπορεί κάλλιστα να προσθέσει κορδέλες από καραμέλα που οι άνθρωποι μπορούν να τρώνε από το δέντρο. Ένα δέντρο γεμάτο βρώσιμα στολίδια είναι κάτι που μπορεί να γίνει παράδοση στην οικογένεια.

leo3

ΛΕΩΝ - Sparkling Lines
Η βασιλική φύση του Λέοντα, απαιτεί θεαματικές και έντονες λάμψεις που προσελκύουν τον θαυμασμό, γι' αυτό οι χρυσές γιρλάντες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν διαφορετικές μορφές και έμφαση είναι ιδανικές. Μπορεί να δώσει στο δέντρο του μια ενδιαφέρουσα, γκλάμουρους εμφάνιση, με λεπτές κορδέλες ή γιρλάντες που διασχίζουν οριζόντια τα κλαδιά και δεκάδες γυάλινους σταλακτίτες ανάμεσα. Ένα δέντρο που καλύπτεται με ένα δίκτυο από χρυσές γραμμές και στολίδια με γυαλιστερό φινίρισμα, θα κάνει τα μαγικά του με το σχήμα και την υφή.

parth3

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Η απλότητα της φύσης
Ο Παρθένος, λάτρης της απλότητας μπορεί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με στολίδια εμπνευσμένα από την αγνότητα της φύσης, σε πιο καλλιτεχνική μορφή. Μπορεί να αναμίξει μια ποικιλία από κουκουνάρια, βελανίδια, πουλιά σε όλα τα είδη, μια αφθονία φύλλων καθώς και μερικά μεταλλικά στοιχεία για να προσθέσει ενδιαφέρον και λάμψη στην βαθιά εσωτερική ομορφιά της φύσης.

zug3

ΖΥΓΟΣ- Fashion Avenue
Η ραφινάτη γεύση του Ζυγού για την μόδα, θα μπορούσε να μεταφερθεί και στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που θα «ντύσουν» τον χώρο του με την αίσθηση της ομορφιάς. Θα μπορούσε να επιλέξει ένα σικάτο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να επενδύσει σε στολίδια αξεσουάρ μόδας, όπως παπούτσια, φορέματα και παντελόνια. Η τελική πινελιά θα μπει με μερικές αριστοκρατικές κορδέλες, ένα στεφάνι φτιαγμένο από πέρλες ή πολύτιμους λίθους και ένα υπέροχο αστέρι στην κορυφή.

skor3

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Heaven and Earth
Η μυστηριώδης φύση του Σκορπιού, που έχει την ικανότητα να διεισδύει σε βάθος, θα βρει το ταίρι της σε ένα μαύρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με έντονα μωβ στολίδια που υπογραμμίζουν ακόμη περισσότερο την αινιγματική πλευρά του. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι το μαύρο στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι λίγο πολύ λυπητερό ή καταθλιπτικό, αλλά αν είναι διακοσμημένο με το σωστό τρόπο, μπορεί να είναι πραγματικά έντονο και γεμάτο μυστήριο. Οι πλούσιες μοβ αποχρώσεις στα στολίδια, θα δώσουν ένα συν στη δημιουργία μιας δραματικής και θεατρικής εμφάνισης.

tox3

ΤΟΞΟΤΗΣ - Here Comes Santa Claus
Η χαρούμενη, πειρακτική φύση του Τοξότη, με κυβερνήτη τον χοντρό του ζωδιακού, Δία, θα τον βρει σύμφωνο με την ιδέα του Άγιου Βασίλη σαν θέμα διακόσμησης. Μπορεί να ξεκινήσει το δέντρο με κόκκινα, λεύκα και πράσινα φώτα, ενώ στην κορυφή του δέντρου του θα μπορούσε να τοποθετηθεί ένα καπέλο Άγιου Βασίλη φτιαγμένο από χαρτί ή εφημερίδα. Ένα μαύρο ύφασμα θα χρησιμοποιηθεί για ζώνη γύρω από τη μέση του δέντρου και αντί για μια «φούστα» στο τέλος του δέντρου ένα μεγάλο ζευγάρι φθηνές μπότες από καουτσούκ, θα μπορούσαν να γίνουν οι μπότες του γύρω από τη βάση του δέντρου. Στο τέλος, μπορει να προσθέσει όσα στολίδια Άγιου Βασίλη θέλει και να φέρει την εύθυμη και χαρούμενη πλευρά του στο προσκήνιο.

aig3

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Παγωμένα Κρύσταλλα
Η ψυχρή, αλλά συνάμα απόλυτα συγκεντρωμένη φύση του Αιγόκερω, θα λατρέψει τις ασημί και λευκές αποχρώσεις στα στολίδια που θυμίζουν τις παγωμένες μέρες του χειμώνα. Είναι ωραίο να τα συνδυάσει με λευκές νιφάδες χιονιού, ασημί γιρλάντες και, φυσικά με ένα λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Τα λεύκα και ασημί διακοσμητικά πάντα φαίνονται πολύ πανέμορφα και κομψά, αλλά μπορεί επίσης να επενδύσει και σε μαύρα στολίδια σε λευκό δέντρο (το μαύρο χρώμα είναι του Κρόνου, κυβερνήτη του). Ένα τέτοιο όμορφο σύνολο θα δώσει μια παγωμένη πινελιά στο χώρο του και θα φανεί πολύ σοφιστικέ και ποιοτικό.

ydro3

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Βουητό Περιστεριών
Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής και ενδιαφέρεται για το καλό του συνόλου, ενώ η εφευρετικότητα πρωταγωνιστεί στην ζωή του. Σαφώς και ένα πρωτότυπο θέμα όπως στολίδια από λευκά περιστέρια που πετούν μαζικά στα κλαδιά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του και διακηρύσσουν το «επί Γης ειρήνη», τον βάζουν στο πνεύμα όχι μόνο των Χριστουγέννων, αλλά και της εκκεντρικότητας. Θα μπορούσε μάλιστα να κόψει τα δικά του από λευκό χαρτόνι και να τα κρεμάσει με μια κορδέλα ή να χρησιμοποιήσει στολίδια-περιστέρια του εμπορίου για μια ταχύτερη λύση.

ix83

ΙΧΘΥΣ - Παραμυθένια Λάμψη
Η τρυφερή, ονειροπόλα πλευρά του Ιχθύ μπορεί να ανασύρει στο φανταστικό, παραμυθένιο χρόνο των Χριστουγέννων ένα λευκό παραμύθι στο σπίτι με αγγέλους σε ασημί χρώμα. Μπορεί να διακοσμήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με αγγελάκια σε λευκό σατέν επίσης, σε συνδυασμό με λευκές νιφάδες χιονιού. Αν γλιστρήσει λίγες κρυσταλλένιες μπάλες εδώ και εκεί και τελειώσει με μια ασημένια κορδέλα μέσα από τα κλαδιά των δέντρων, θα προσθέσει σίγουρα μια μαγική, ζεστή και ρομαντική εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved