Γιατί γεννήθηκα Ζυγός;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Γιατί γεννήθηκα Ζυγός;


Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.
Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 22 Σεπτέμβρη και 23 Οκτωβρίου ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού. Είναι το έβδομο ζώδιο, έχει σύμβολο τη ζυγαριά και είναι αέρινο και παρορμητικό. Κυβερνήτης του (μέχρι στιγμής) θεωρείται η Αφροδίτη.

Ο δια βίου στόχος σας

Το ζώδιο του Ζυγού, όχι τυχαία, βρίσκεται στη μέση του ζωδιακού. Η θέση αυτή έχει μια συμβολική έννοια. Είναι η φάση του ζυγίσματος για μια δίκαιη κρίση και λύση. Έτσι σε κάθε κατάσταση, σχέση ή εμπειρία, στόχος του Ζυγού είναι η ισορροπία. Η ζυγαριά να μη βαρύνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά να επιτύχει το ισοδύναμο όφελος και για τις δύο. Ισορροπώντας, έχει τη δυνατότητα να ανέβει στο ποδήλατο της ζωής και να προχωρήσει αρμονικά.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σας δίνονται για να φτάσετε στον προορισμό σας
Έχετε αξιοθαύμαστες δεξιότητες, όπως η ικανότητα να δείτε και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε αρμονία στο περιβάλλον καθότι γνωρίζετε ότι θυμός ή διχόνοια πετυχαίνουν διάσπαση ενώ η αγάπη δημιουργεί ειρήνη. Έχετε την αίσθηση της ισοτιμίας και του τι είναι ευχάριστο τόσο στο μάτι όσο και στη καρδιά, καθότι έχετε γεννηθεί με την επιθυμία να βρίσκεστε στην αγάπη και την αρμονία.

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σας
Η αίσθηση του «εμείς», η συνεργασία, η ένωση είναι το κλειδί για την εξέλιξη σας. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, θα αναζητήσετε τη σύζευξη. Η ένωση αυτή μπορεί να είναι με έναν εραστή, ένα σύντροφο, ένα συνεργάτη. Η ισορροπία όμως είναι το ζητούμενο. Η προσκόλληση στον άλλο ή η εξάρτηση από τη γνώμη των άλλων είναι σημάδια ότι η ισορροπία διαταράσσεται. Για να μάθετε να δημιουργείτε υγιείς σχέσεις θα πρέπει να κατανοήσετε το αντίθετό σας ζώδιο, τον Κριό, το «εγώ» και τις θετικές και αρνητικές εκφάνσεις του. Όσο πιο καλή σχέση θα μάθετε να έχετε με τον εαυτό σας, τόσο θα έχετε και με τους άλλους. Σύντροφο ή συνέταιρο όμως στη ζωή σας ίσως κάνετε ένα ιδανικό, την αγάπη, την τέχνη ή το Θεό. Η πνευματική επικοινωνία σε κάθε σχέση σας θα είναι το μονοπάτι για την απόκτηση ή τη διατήρηση της ισορροπίας.

Τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους
Η ομορφιά, η θετική σκέψη και η αγάπη. Η ειρήνη, η συμφιλίωση, η εξισορρόπηση των αντιθέσεων, η πνευματικότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι μερικοί από τους καρπούς που θα ανθίσουν στη ζωή τη δική σας και των άλλων, επιλέγοντας το δρόμο της αρμονίας, της θετικότητας και της κατάστασης ισορροπίας.

Τι να θυμάστε όταν φοβάστε ότι δεν ξέρετε ποιός είναι ο προορισμός σας
Είστε ζώδιο παρορμητικό και του αέρα. Παρορμητικό σημαίνει ότι μέσα σας υπάρχει ένας δυναμισμός και μια ανάγκη για δράση. Ο αέρας δείχνει ότι αυτή η δύναμη θα είναι πνευματική και θα εκδηλωθεί στις σχέσεις. Κάθε σχέση στη ζωή σας δεν είναι το τέλος του ταξιδιού σας στη γη, είναι πρωτίστως η αφετηρία. Όταν αυτά που σκέφτεστε, αυτά που νιώθετε και αυτά που κάνετε, βρίσκονται σε αρμονία, τότε εκπληρώνετε τον προορισμό σας στο σχολείο της γης. Κάθε σκέψη ή επιλογή αγάπης που κάνετε καθημερινά εξυπηρετεί τέλεια την εξέλιξη της ψυχής σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved