Ζώδια και... τρίχες - Τα μυστικά της κομμωτικής

Και βέβαια, η Αστρολογία μπορεί να μας δώσει τις συγκεκριμένες τάσεις και στυλ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο!

Ζώδια και... τρίχες - Τα μυστικά της κομμωτικής

Ας μιλήσουμε λοιπόν για ...τρίχες.

Το haircut (κούρεμα) έγινε πολύ της μόδας στην Οικονομία τον τελευταίο καιρό αλλά στον κόσμο της ομορφιάς ήταν πάντα βασικό προαπαιτούμενο. Κι αν το «κούρεμα» του χρέους μας έχει ξεσηκώσει θύελλα συζητήσεων ανάμεσα στον ανδρικό πληθυσμό, για τις γυναίκες το στυλ και η περιποίηση των μαλλιών τους ήταν είναι και θα είναι πάντα ένα κορυφαίο θέμα.

Και βέβαια, η Αστρολογία μπορεί να μας δώσει τις συγκεκριμένες τάσεις και στυλ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο. Αυτό μπορεί να υποδεικνύεται από πολλά στοιχεία του ωροσκοπίου μας και σίγουρα πέρα από την θέση του Ήλιου στα ζώδια η τον Ωροσκόπο, το βασικό κριτήριο είναι η θέση και οι όψεις της Αφροδίτης και της Σελήνης.

ΚΡΙΟΣ

Το χρώμα και το στυλ των μαλλιών που επιλέγετε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την τόλμη και την αίσθηση περιπέτειας που σας χαρακτηρίζει. Δοκιμάστε πρώτες μια νέα γραμμή η τάση, διαφορετικά θα έχετε την αίσθηση ότι ...κάτι δεν σας πάει! Στην ίδια λογική επιλέξτε και τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σας. Πάντα προϊόντα που είναι τα τελευταία trends της μόδας κι έχουν στιγμιαίο αποτέλεσμα, γιατί είστε φοβερά ανυπόμονες και εκνευρίζεστε με κάτι που παίρνει πολύ χρόνο και κόπο για να γίνει.

Ο Άρης που σας κυβερνά σε κάποια στιγμή της ζωής σας θα επιχειρήσει να σας εισάγει στον κόσμο του κόκκινου. Μαλλιά δηλαδή με φλογερές ανταύγειες, κόκκινο ή ρουμπινί χρώμα.

Σας πηγαίνουν περισσότερο τα ριζοσπαστικά, πρωτοποριακά, κοντά και προκλητικά στυλ κόμμωσης που χρειάζονται μικρή προετοιμασία και περιποίηση. Και βέβαια οι κομμωτές δεν είναι δα κι απαραίτητοι. Στο κάτω-κάτω τι παραπάνω ξέρουν;

krios

ΤΑΥΡΟΣ

Η πεμπτουσία της θηλυκότητας, της πρακτικότητας και του αισθησιασμού είναι δώρα, που ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σας χαρίζει απλόχερα.

Απολαύστε λοιπόν την απλότητα ενός φυσικού στυλ που όμως υπογραμμίζει και την σέξι πλευρά σας.

Τα κομμένα σε άνισα μήκη μαλλιά που πέφτουν απαλά σε κυματισμούς στον ώμο τους θα ήταν μια πολύ ωραία επιλογή.

Δεν σας ταιριάζουν οι συχνές αλλαγές στην κόμμωση σας και νοιώθετε πολύ σίγουρες όταν έχετε καταλήξει στο στυλ που σας πηγαίνει περισσότερο, κάτι σε κομψό και «συγκρατημένο». Όταν βρείτε το κούρεμα που σας κολακεύει μείνετε πιστές σε αυτό, αφού αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σας.

Με ανάλογο τρόπο να χρησιμοποιείτε και τα προϊόντα περιποίησης και styling των μαλλιών σας. Τα προϊόντα που υπόσχονται θεαματικές αλλαγές δεν κάνουν για σας και πολύ καλά κάνετε που δεν ενθουσιάζεστε, παρακάμπτοντας έτσι τους κινδύνους ενός ...φρικαλέου λάθους.

Η Αφροδίτη συνήθως σας χαρίζει πλούσια σε πάχος και υγιή μαλλιά, που μπορείτε να τα στολίζετε διακριτικά με διάφορα αξεσουάρ.

Ο κομμωτής σας είναι αυτό που λένε «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει». Αυτόν ξέρετε, αυτόν εμπιστεύεστε!

didimos

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κέφι, η διασκέδαση και η παιχνιδιάρικη άποψη για την ζωή θα πρέπει να είναι αναπόσπαστα κομμάτια και του στυλ που υιοθετείτε για τα μαλλιά σας.

Και ξέρετε βέβαια πως ούτε η διάρκεια ούτε η μονιμότητα ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας. Γι αυτό μην διστάσετε να αλλάζετε χτένισμα κάθε μέρα η χρώμα μαλλιών σε τακτική βάση.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάζετε διαφορετικές αποχρώσεις την ίδια στιγμή. Οι μάσκαρες μαλλιών φτιαχτήκαν ειδικά για σας, μιας και προσφέρουν την ποικιλία και την δημιουργικότητα που σας αρμόζει.

Προτιμείστε αέρινα και νεανικά στυλ που έχουν κίνηση και δεν είναι στυλιζαρισμένα. Τα άνισα μήκη είναι ιδανικά ενώ οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις ταιριάζουν απόλυτα με την δισυπόστατη φύση που σας χαρίζει ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής.

Διαλέξτε προϊόντα που δίνουν την δυνατότητα για μια νέα και διαφορετική άποψη για τα μαλλιά, φροντίζοντας ωστόσο να μην το παρακάνετε με τις δοκιμές. Η περιέργεια έφαγε τη γάτα, λέει η παροιμία, ας μην φάει και τα ...μαλλιά σας.

Οι κομμωτές, σας είναι περισσότερο χρήσιμοι ως πληροφοριοδότες. Μια και μόνη επίσκεψη σας αρκεί για να ανοίξετε το δικό σας κομμωτήριο...

tauros

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαίσθητη κυκλοθυμική και συναισθηματική ενέργεια της Σελήνης, που κυβερνά το ζώδιο σας, συνάδει και με το στυλ της κόμμωσης σας. Το στοίχημα είναι κάπως δύσκολο αλλά σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Η ασφάλεια και η άνεση μιας δοκιμασμένης λύσης, θα πρέπει να συνδυάζεται με μικρές καθημερινές αλλαγές η διαφοροποιήσεις, αντιπροσωπευτικές της συναισθηματικής σας κατάστασης.

Προτιμείστε κουρέματα με τα μαλλιά να πέφτουν απαλά γύρω από το πρόσωπο σας η μπούκλες που καλύπτουν χαριτωμένα το μισό σας πρόσωπο, για να νιώθετε την απαλότητα των μαλλιών σας στο δέρμα σας.

Φυσικά, σας αντιπροσωπεύει και κάθε παραδοσιακό στυλ χτενίσματος, ιδιαίτερα όταν οι αναμνήσεις σας το συνδέουν με ευχάριστες καταστάσεις του παρελθόντος. Αντίθετα, κάθε αλλαγή ουσιαστικά σηματοδοτεί την διάθεση σας να ξεχάσετε και να ανοίξετε έναν νέο κύκλο ζωής. Οι αλλαγές κομμωτών δεν συνιστώνται ακόμη και αν σας ...τάξουν, αφού είναι βέβαιο πως θα περάσει πολύς καιρός για να σταματήσετε να νοιώθετε άβολα και να γκρινιάζετε.

Διαλέξτε τα προϊόντα των μαλλιών σας ...παρορμητικά, ακολουθώντας κυρίως την διαίσθηση σας και όχι τις όποιες «σύγχρονες επιταγές».

karkinos

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες, αν μη τι άλλο είναι γνωστοί για την παραδοσιακή χαίτη των μαλλιών τους, που ακόμη κι αν είναι κοντά κομμένα τονίζεται με κάποιο τρόπο. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να ...αρνηθείτε την φυσική σας γραμμή. Σας πηγαίνουν επίσης τα τολμηρά και δραματικά στυλ που τραβούν την προσοχή και τον θαυμασμό πάνω τους.

Ο Ήλιος κυβερνήτης του ζώδιου σας, απαιτεί μια διαρκή λάμψη στα μαλλιά σας, που μπορείτε να την αποκτήσετε με τεχνητό τρόπο. Το καλύτερο όμως είναι να τοποθετήσετε λίγες χρυσίζουσες λάμψεις γύρω από το πρόσωπο σας, σαν στέμμα. Χρυσό για τα ξανθά μαλλιά, χάλκινο για τα κάστανα ή τα κόκκινα και αστραφτερό βυσσινί για τα μαύρα.

Συχνά δαπανείτε τα ...μαλλιά της κεφαλής σας για προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών αλλά τις περισσότερες φορές αξίζει πραγματικά τον κόπο, αφού έτσι αξιοποιείτε ένα από τα βασικά ατού σας.

Η σχέση με τον κομμωτή σας θα πρέπει να είναι μια σχέση λατρείας. Αν δεν είστε η θεά του, δεν σας κάνει.

leon

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

“Keep it simple” είναι το μότο που σας ταιριάζει περισσότερο, χωρίς όμως να αποκλείεται και η υιοθέτηση μιας εξαιρετικά περίτεχνης γραμμής, στις περιπτώσεις όπου το χτένισμα σας γίνεται ...επιστήμη. Ξέρετε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η επιτυχία όμως μπορεί να έρθει και με μια ευφυή προσθήκη ή ένα έξυπνο τρυκ στην υπάρχουσα «ρουτινιάρικη» φόρμα. Μπαίνοντας στη διαδικασία μιας «τελειότητας» κινδυνεύετε να εγκλωβιστείτε σε μια αέναη προσπάθεια για την διατήρηση της, κάτι που θα σας αγχώσει χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προτιμείστε λοιπόν την πρακτική, απλή και φυσική εμφάνιση των μαλλιών σας, με καθαρές γραμμές, είτε είναι σγουρά είτε ίσα, με αποχρώσεις κοντά στην φυσική σας.

Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία των μαλλιών σας επενδύοντας σε χειροποίητες συνταγές από φυσικά συστατικά και βότανα. Ακόμη κι αν επιλέξετε προϊόντα του εμπορίου, φροντίστε ώστε να μην περιέχουν συνθετικές ή πολύ περισσότερο τοξικές ουσίες, στις οποίες έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία.

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, σας βοηθά να επινοείτε πρακτικές λύσεις, ένα προσόν που θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει και ο κομμωτής σας, ανεξάρτητα με το αν σπούδασε στο Παρίσι ή τα Πετράλωνα. Και να είναι και φθηνός...

parthenos

ΖΥΓΟΣ

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα μαλλιά σας είναι το ...ήμισυ του παντός για την ομορφιά σας. Και σίγουρα οτιδήποτε επιλέξετε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει μια παιχνιδιάρικη κομψότητα και ένα ντελικάτο γούστο.

Η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιο σας θα μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από ρομαντικά χτενίσματα που έχουν απαλά κύματα, μπούκλες η κίνηση.

Επιλέξτε χρώματα και μήκη που ταιριάζουν αρμονικά με την συνολική δομή του προσώπου σας και εναρμονίζονται σωστά με τον σωματότυπο σας.

Γεγονός είναι πάντως πως έχετε την -σχεδόν- μοναδική ικανότητα να συνδυάζετε μεταξύ τους διαφορετικά στυλ, με εξαιρετική επιτυχία

Η φροντίδα και η περιποίηση των μαλλιών σας είναι μια ευχάριστη καθημερινή ρουτίνα και είναι λογικό να μην φείδεστε χρημάτων ώστε να έχετε τα καλύτερα και επώνυμα προϊόντα styling. Όσο για τον κομμωτή σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει μια αποφασιστικότητα, ώστε να σας ξεμπλοκάρει από διλήμματα που μπορεί να κρατήσουν ...αιώνες.

zigos_2_copy

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας να μεταμορφώνετε τον εαυτό σας, ακολουθώντας ενίοτε απόλυτες λύσεις, κυριαρχεί και στα μαλλιά σας. Είστε οι γυναίκες που μπορείτε να ακολουθήσετε με άνεση τις πιο ακραίες τάσεις, χωρίς ουσιαστικό «κόστος» στην εμφάνιση σας. Μπορείτε από τα «απόλυτα» μακριά μαλλιά να περάσετε στο ξυρισμένο κεφάλι και να σας πηγαίνει ...το ίδιο!

Το απόλυτο μαύρο και το βαθύ κόκκινο είναι τα καλυτέρα χρώματα σας αλλά οτιδήποτε και να προτιμήσετε το μυστήριο και η δύναμη που αποπνέετε θα είναι καθηλωτική. Τι να σου κάνει το μαλλί μπροστά στο ...μάτι!

Η σχέση με τον κομμωτή σας θα είναι η του μίσους η του πάθους, αν κι είναι γνωστό πως τον τελικό έλεγχο θα τον έχετε ...εσείς.

skorpios

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας σας δίνει την έλξη προς οποιαδήποτε τάση, ιδιαίτερα αν είναι ...πληθωρική. Σας πηγαίνει οτιδήποτε είναι ανέμελο ή έχει πολύ κίνηση αλλά έτσι κι αλλιώς έχετε την ενέργεια να δοκιμάσετε οποιοδήποτε κούρεμα η χτένισμα μόνο και μόνο για την συγκίνηση της αλλαγής και της περιπέτειας.

Η παιδικότητα σας θα ικανοποιηθεί με διάφορα χρωματιστά αξεσουάρ, που θα σας κάνουν να νοιώθετε άνετα αδιαφορώντας για τα ...περίεργα σχόλια.

Αλλά και το απλό ανεπιτήδευτο ...σαφάρι look μπορεί να σας πηγαίνει πολύ, με το επιπλέον πλεονέκτημα πως δεν θα σας τρώει πολύ χρόνο για την περιποίηση του.

Εξωτικό στυλ, κυριλέ, σπορ, όλα μπορεί να σας πηγαίνουν είτε χώρια είτε ...ανακατεμένα. Μην ξεχνάτε όμως πως επειδή δεν είστε ...Ζυγίνες, οι συνθέσεις σας δεν είναι πάντα ότι το καλύτερο...

Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης, συνήθως κινείστε πάνω σε μια ...plus λογική, με αποτέλεσμα να μαζεύετε άπειρα μπουκαλάκια και αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν ποτέ. Η αναζήτηση της ευκολίας και ο ενθουσιασμός σας μπροστά σε «νέα επιτεύγματα» που υποτίθεται πως προσφέρουν εύκολες λύσεις σας καθιστούν εύκολο θύμα των πωλητών.

Γνωρίζετε ωστόσο πως αυτή η πολιτική έχει συχνά ανεπιθύμητες συνέπειες εκτός από την τσέπη και στα μαλλιά σας και μάλλον θα πρέπει να γίνετε πιο φειδωλές.

Από κομμωτές, να ...φαν’ κι οι κότες!

toxotis

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σοβαρή και πρακτική πλευρά σας υιοθετεί χτενίσματα και χρώματα που είναι κλασικά, μάλλον συντηρητικά και κομψά, συχνά πολύ κοντά στις «απαιτήσεις» των διεθνών οίκων μόδας. Θέλετε να είστε μια πραγματική «κυρία» και μέχρι να καταλήξετε σε μια δική σας πρόταση δεσμεύεστε από τα «πρέποντα». Από αυτήν την άποψη συνήθως αργείτε να ανακαλύψετε τα ιδιαίτερα προσόντα σας ή διστάζετε να τα προβάλλετε. Όταν όμως έρθει εκείνη η ώρα τότε εκτός από το μεγαλείο σας αποκαλύπτετε και τις ...άπειρες γνώσεις που συλλέξατε για το τι είναι in.

Γυναίκα Αιγόκερως, χωρίς γνώση των κανόνων, δεν νοείται και δεν υπάρχει κανείς λόγος να ξεφύγετε από τα πρότυπα σας, αφού αυτό θα σας κάνει πολύ πιο ανασφαλείς.

Καλόγουστα σινιον η ένα αυστηρό καρέ θα ήταν οι καλύτερες επιλογές σας. Τα μαλλιά σας σκούρα κάστανα η μαύρα θα πρέπει να τονίζονται με προϊόντα λάμψης, λογω της τραχιάς και στιλπνής αφής που τους δίνει ο Κρόνος.

Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης, σας αρμόζουν τα καλύτερα και τα πιο δοκιμασμένα, κι ας κοστίζουν κάτι παραπάνω. Είναι καθαρά θέμα prestige...

Και οι κομμωτές; Σοβαροί επαγγελματίες του χώρου, που ποιός ξέρει, κάποτε μπορεί να βρεθούν στην δούλεψη σας!

aigokeros

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ουρανός χρωματίζει με πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα το στυλ των μαλλιών σας. Για εσάς, παρ’ ότι συχνά δηλώνετε πως δεν είναι δυνατόν να ασχολείστε με ...τρίχες και αδιαφορείτε για την εμφάνιση σας, στην πραγματικότητα «καίγεστε» για το πως θα ξεχωρίσετε. Κι όταν το παίρνετε ζεστά... Wow! Κάθε κούρεμα η χρώμα των μαλλιών σας είναι περίπου μια ...επαναστατική πράξη.

Οτιδήποτε λοιπόν το περίεργο ή ξεχωριστό, σας ...κάνει. Το στυλ σας μπορεί να είναι αρκετά funky όπως επίσης και πολύχρωμο, με προτίμηση μάλιστα στα έντονα χρώματα. Ένα ξανθό με ροζ η φούξια ανταύγειες η ένα μαύρο με μπλε χρωματισμούς δεν θα ήταν καθόλου περίεργα πάνω σας.

Τα μαλλιά τύπου πανκ η περίεργα κουρέματα όπως ξυρισμένη η μια μόνο πλευρά θα ήταν επίσης μια ταιριαστή σε σας επιλογή. Έτσι κι αλλιώς μόνον οι Κριαρίνες μπορούν να σας συναγωνιστούν σε αυτό το θέμα.

Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης σας ταιριάζουν αυτά της «νέας γενιάς» με την πειραματική διάθεση να περισσεύει.

Ο κομμωτής σας θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει άποψη για τις νέες τάσεις στην μόδα την κομμωτική, την φιλοσοφία, τις επιστήμες κλπ. Έτσι θα του επιτρέψετε ευκολότερα να σας εισάγει στον θαυμαστό καινούριο κόσμο της διαφορετικότητας.

idroxoos_2

ΙΧΘΥΕΣ

Η ρομαντική και γεμάτη φαντασία πλευρά του Ποσειδώνα περνά και στο στυλ σας, το οποίο πρακτικά τα περιέχει ...όλα. Και κυρίως οτιδήποτε αφήνει την αίσθηση μιας ...νεράιδας. Μπορείτε να υιοθετήσετε άνετα οποιοδήποτε στυλ που όμως μέσα από την αξεπέραστη ικανότητα σας να του δίνετε έναν αέρα μυστηρίου και αισθησιασμού, προάγει τελικά μια αθώα και σέξι προσωπικότητα.

Σας πηγαίνουν τα χτενίσματα που αναδίδουν μια αίσθηση θεατρικότητας και ονειρικού στοιχείου και χρώματα που αναδίδουν λάμψη και κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν απαλά και εύθραυστα.

Οι ακρότητες δεν σας ταιριάζουν αλλά και σε μια τέτοια περίπτωση η ανεπαίσθητη πινελιά που βάζετε, «γυρίζει» το αποτέλεσμα υπέρ σας. Λειτουργείστε λοιπόν με το ένστικτο της καλλιτεχνικής σας ιδιοσυγκρασίας και απλά, αφήστε τους άνδρες να σας θαυμάσουν!

Καλό είναι να προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα περιποίησης για να γλιτώσετε την ταλαιπωρία μιας αλλεργίας. Όσο για τον κομμωτή σας, μπορεί να είναι ένα ακόμη από τα πολύτιμα ...μυστικά σας.

ixtheis

ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΟΔΗΓΟ!

Τώρα ας δούμε για την ημέρα που θα επισκεφτείτε το κομμωτήριο σας και τις αλλαγές που θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε σύμφωνα όμως με το Σεληνιακό ημερολόγιο και την θέση της Σελήνης στα ζώδια. Η Σελήνη περιστρέφεται γύρω από τα σημεία του Ζωδιακού για 28 ημέρες, επομένως μπορείτε να επιλέξετε τις ημέρες που είναι κατάλληλες για εσάς σε σχέση έχοντας κατά νου τα εξής:

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Η Σελήνη εδώ είναι άγονη και ξηρή, οπότε οποιαδήποτε χημική επεξεργασία θα πρέπει να αποφεύγεται. Ενδείκνυται όμως η ενυδάτωση και η φροντίδα. Αν κοπούν τα μαλλιά στο διάστημα αυτό, τότε τα μαλλιά θα έχουν αργή ανάπτυξη και θα είναι ξηρά.

Προτιμάται για κουρέματα κοντά η σπορ. Στυλ που δεν χρειάζονται πολύ περιποίηση και μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα. Μια πολύ καλή πρόταση είναι το στυλ bomb.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η φύση του φεγγαριού εδώ είναι παραγωγική και υγρή και γι’ αυτό το λόγο ευνοείται οποιαδήποτε επεξεργασία επειδή τα συστατικά εισχωρούν καλύτερα στην τρίχα. Αν θέλετε τα μαλλιά σας να γίνουν πιο πυκνά και να έχουν γρήγορη ανάπτυξη τότε συνίσταται αυτή η στιγμή. Τα κατάλληλα χρώματα είναι γήινοι τόνοι ιδίως σαντρε ξανθό και καστανό. Ενώ το χτένισμα η κούρεμα σας θα έχει ένα ρομαντικό και απαλό στυλ όπως π.χ. χαλαρές μπούκλες γύρω από το πρόσωπο σας.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Είναι μια περίοδος από άστατη και στεγνή ενέργεια της Σελήνης, έτσι μην αποφασίσετε δραστικές αλλαγές. Μπορεί την μια στιγμή να αποφασίσετε ένα στυλ κουρέματος η χτενίσματος κι αργότερα να αλλάξετε γνώμη η να μετανιώσετε. Συμβουλή μου είναι αυτήν την χρονική στιγμή να κάνετε μια ερεύνα σε ένα περιοδικό κομμωτικής η να συζητήσετε με τον κομμωτή σας για το τι θα σας ταίριαζε , αλλά μέχρι εκεί. Αν πάλι πρέπει να προβείτε σε οποιαδήποτε διεργασία προτιμήστε μια πιο προσωρινή λύση απ’ ότι μια μόνιμη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Θεωρείται η ιδανικότερη θέση για να κόψετε τα μαλλιά σας η για οποιαδήποτε χημική εργασία. Τα μαλλιά που κόβονται με Σελήνη στον Καρκίνο τείνουν να μεγαλώνουν πιο γρήγορα τόσο σε μακρός αλλά και σε πάχος. Το βάψιμο, η περμανάντ και οποιαδήποτε διεργασία που περιέχει υγρά έχουν καλύτερη εισχώρηση στην τρίχα, λόγω της γόνιμης και υγρής ενέργειας του φεγγαριού. Το στυλ των μαλλιών που ενδείκνυνται είναι κάτι πιο παραδοσιακό και καλό είναι να αποφεύγονται οι extreme κουπ.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Ο κυβερνήτης του Λέοντα, ο Ήλιος, καθιστά αυτήν την θέση της Σελήνης σαν την πιο άγονη και ξηρή . Γι αυτό βοηθήστε τα μαλλιά σας με βαθιά περιποίηση ενυδάτωσης και αποφύγετε οποιαδήποτε χημική επεξεργασία.

Εάν πάλι δεν μπορεί να αποφευχθεί, προτιμήστε προσωρινές λύσεις και χρώματα όπως το χρυσό , το πυρόξανθο η χάλκινες αποχρώσεις. Τα χτενίσματα κάτω από αυτήν την επιρροή είναι φανταχτερά, επιδεικτικά και γκλάμουρους . Το κούρεμα πάλι με Σελήνη στον Λέοντα βοηθά στην αύξηση του πάχους της τρίχας.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Αν και η φύση της είναι ελαφρώς υγρή, είναι η πιο άγονη θέση από όλες τις θέσεις στα ζώδια της γης. Αν λοιπόν έχετε ένα μακριού μήκους στυλ μαλλιών και θέλετε να τα γυρίσετε σε ένα πιο μικρότερης, πρακτικότερης και συντηρητικότερης έκτασης στυλ τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιχειρήσετε. Ιδανική θέση για αραίωμα πολύ πυκνών μαλλιών.

Η πιο πρακτική αντιμετώπιση είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της Σελήνης γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε ριζική αλλαγή. Οι βαφές που κλείνουν σε γήινους τόνους ιδίως του καστανού είναι αποδεκτές. Τώρα είναι και η καλύτερη περίοδος για λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών που βοηθούν στην ενίσχυση της υγείας των μαλλιών.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ζυγού, οδηγεί σε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας κάθε απόπειρα, οποιουδήποτε στυλ και χρώματος. Είναι η καλύτερη στιγμή για να βρείτε τι ακριβώς ταιριάζει πάνω σας, χωρίς ωστόσο να καταφεύγετε σε ριζικές αλλαγές.

Ιδανικά χτενίσματα, αυτά που προάγουν ένα ρομαντικό, απαλό και αισθησιακό ύφος ή συνδυάζουν διαφορετικές τάσεις.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Μια εξίσου ευνοϊκή θέση , όπως και της θέσης της σελήνης στον Καρκίνο γιατί η φύση της είναι παραγωγική και υγρή. Καλές ημέρες για την συντήρηση των μαλλιών σας αλλά και το κόψιμο τους. Οποιαδήποτε χημική επεξεργασία έχει καλυτέρα αποτελέσματα λόγω της καλής απορρόφησης των υγρών συστατικών τους.

Εάν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή είτε στο στυλ, είτε στο χρώμα , τολμήστε το κάτω από την επήρεια αυτού του φεγγαριού.

Τα χρώματα που ταιριάζουν καλυτέρα είναι το σκούρο καστανό, το σκούρο έντονο κόκκινο και το απόλυτο μαύρο, ενώ το στυλ που προτιμάται είναι σέξι και προκλητικό.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η Σελήνη είναι άγονη , ξηρή και φλογερή γι αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε διαδικασία θα τα ταλαιπωρήσει. Είναι όμως μια καλή ήμερα για να τα περιποιηθείτε με μάσκες ενυδάτωσης ιδίως αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά και εύθραυστα.

Αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα στυλ πιο αθλητικό η άνεμο συνίσταται αλλά να γνωρίζετε πως κάτω από αυτήν την θέση επιβραδύνεται η ανάπτυξη τους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Εδώ είναι παραγωγική και γήινη και λίγο ξηρότερη από ότι η Σελήνη στον Ταύρο, εντούτοις είναι μια ακόμη καλή θέση για κόψιμο των μαλλιών σας αν θέλετε μια γρήγορη ανάπτυξη τους.

Ενδείκνυται για οποιαδήποτε συντηρητική εργασία και όχι για δραστικές αλλαγές. Προτιμήστε να διατηρήσετε το στυλ η το χρώμα των μαλλιών σας ως έχει. Αποφύγετε τις ακραίες τάσεις της μόδας και προτιμήστε ένα στυλ απλό και κλασσικό. Όχι χρώματα έντονα κόκκινα η ξανθά αλλά σε πιο γήινους τόνους που θα υπογραμμίζουν την προσωπικότητα σας.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο Υδροχόος σαν ζώδιο του αέρα προσθέτει μια άγονη και ξηρή φύση στην θέση της Σελήνης, ενώ ο κυβερνήτης του ο Ουρανός συνδράμει στο απρόβλεπτο της κατάστασης. Αποφύγετε λοιπόν οποιαδήποτε χημική επεξεργασία γιατί θα κάνει τα μαλλιά σας ξηρά με έλλειψη ελαστικότητας, ενώ ...καραδοκεί το απρόβλεπτο αποτέλεσμα.

Αντίθετα αν θέλετε να κάνετε ένα εκκεντρικό και μοντέρνο κούρεμα η χτένισμα που θα δηλώνει την ατομικότητα σας είναι η κατάλληλη στιγμή. Συνήθως υιοθετούνται οι πιο πρόσφατες εξεζητημένες τάσεις της μόδας και είναι καλή στιγμή για να προσθέσετε εκκεντρικές πινελιές χρώματος. Μια κόκκινη η μπλε τούφα από extension μπορεί να τονίσει το χρώμα των μαλλιών σας και να το κάνει ιδιαίτερο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Μια ακόμη καλή θέση της Σελήνης για οποιαδήποτε χημική διεργασία η κόψιμο των μαλλιών γιατί η ενέργεια της Σελήνης είναι αρκετά υγρή και εύφορη. Η τρίχα αυξάνει σε πάχος ενώ γίνεται πιο γρήγορη η ανάπτυξη της. Το στυλ που συνίσταται είναι θηλυκό και ρομαντικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved