Κινέζικη Αστρολογία: Ο Πετεινός και τα επαγγελματικά του

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του Πετεινού

Κινέζικη Αστρολογία: Ο Πετεινός και τα επαγγελματικά του

Ο Πετεινός στην εργασία

Ο Κόκορας κινητοποιείται περισσότερο στον τομέα της εργασίας από ό, τι τα άλλα ζώδια και η επαγγελματική σταδιοδρομία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή του. Είναι σκληρά εργαζόμενος, ευέλικτος, δεν αυθαιρετεί και ικανός να αναλάβει τα καθήκοντα που του αναθέτουν. Είναι γενικά επιτυχής άνθρωπος που φτάνει στην κορυφή του επαγγέλματος που έχει επιλέξει.

Η σχέση με τα χρήματα

Οι Πετεινοί είναι πολύ καλοί στο να χειρίζονται τα χρήματα. Είναι σε θέση να δώσουν πολύ καλές οικονομικές συμβουλές στους άλλους και μπορούν να βοηθήσουν, αναλαμβάνοντας προϋπολογισμούς υπό τον έλεγχό τους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τα δικά τους οικονομικά είναι είτε έτσι είτε αλλιώς. Ή τα ξοδεύουν όλα ή έχουν αποταμιεύσει ένα ολόκληρο θησαυρό για τις δύσκολες ημέρες.

Η καριέρα

Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος του Πετεινού έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:

Είναι εξαιρετικοί ως:
Ηθοποιοί, μέλη των ενόπλων δυνάμεων, χορευτές, λογιστές – ορκωτοί λογιστές, ασφαλιστές, σύμβουλοι, γραμματείς, μουσικοί, οδοντίατροι, τραπεζίτες

Συνεργασίες

Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Πετεινού Επωφελούνται από Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο Φίδι Γης Πετεινό Φωτιάς
Νερό Βούβαλο Μετάλλου Χοίρο Γης
Ξύλο Χοίρο Νερού Χοίρο Μετάλλου
Φωτιά Πρόβατο Ξύλου Σκύλο Νερού
Γη Δράκο Φωτιάς Τίγρη Ξύλου

*Για να διαβάσετε για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved