Η πεθερά Ιχθύς

Είναι η βακτηρία των αδυνάτων, ο «ώμος» που οι άλλοι θα κλάψουν και θα πουν τον πόνο τους, η «ψυχούλα» του ζωδιακού

Η πεθερά Ιχθύς

Η συντρέχτρα, δακρυρροούσα και συχνά «ατυχήσασα» πεθερά Ιχθύς έχει αναθρέψει το παιδί της με αγάπη και θυσίες. Για χάρη του έχει ξεροσταλιάσει έξω από τον Άγιο Ευφραίμ όταν ψηνόταν από το πυρετό και περίμενε με τις ώρες να τη δεχτεί η χαρτορίχτρα της γειτονιάς όταν το παιδί της ήταν συννεφιασμένο στα αισθηματικά. Πρόκειται για την psyhic πεθερά του ζωδιακού.

Τι θα αγαπήσετε πάνω της
Είναι η βακτηρία των αδυνάτων, ο «ώμος» που οι άλλοι θα κλάψουν και θα πουν τον πόνο τους, η «ψυχούλα» του ζωδιακού που θέλει να βοηθάει του άλλους από αγάπη και συμπόνια. Συνήθως «πονεμένη» στα συναισθηματικά χτίζει γέφυρες συμφιλίωσης όταν μεταξύ του ζευγαριού υπάρχουν προστριβές και αρέσκεται στο να κεντά, να ζωγραφίζει, να ασχολείται με τη μουσική και φυσικά με οτιδήποτε της δίνεται η δυνατότητα να φιλοτεχνήσει.

Με τι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε
Θα τρέχετε μαζί της στην καφετζού, τη ξεματιάστρα, την Παναγιά της Τήνου, τον ψυχολόγο, το Δαλάι Λάμα όπως και στα σεμινάρια ρέικι, διαλογισμού αλλά και στα θέατρα, τα πανηγύρια και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Δεν θα σας φτάνει το λάδι που θα σώνεται για το καντήλι, τα θεραπευτικά βότανα, τα παυσίπονα, τα χαρτομάντιλα και ενίοτε το ουίσκι, το κρασί και τα τσιγάρα.

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας
Ότι δεν θέλετε ψέματα, δάκρυα και φαντασίες με όνειρα και οράματα, προκειμένου να σας πει τι πραγματικά την απασχολεί, διαφορετικά ετοιμαστείτε για ολονυκτίες. Να μην κάνει περισσότερα από όσα μπορεί κάνοντας παραχωρήσεις που στο τέλος θα την πνίξουν στερώντας της τη δημιουργικότητα ή την υγείας της.

Που χώνεται
Εμφανώς πουθενά, υπογείως παντού. Σε θέματα ηθικής, θρησκευτικής ή ψυχικής επιρροής συνήθως χώνει τη μύτη της για τα καλά και δεν χάνει ευκαιρία για να περάσει εμμέσως και εντέχνως τη θέση της.

Που να της δώσετε αέρα
Αγαπά τα παιδιά, τα ζώα και μπορεί να ασχοληθεί μαζί τους με πραγματικό ενδιαφέρον και ειλικρινή αγάπη. Να σας φιλοξενήσει ή να σας κοιμίσει σε κάποιο εξοχικό της πιθανόν κοντά σε θάλασσα, να σας μαγειρέψει ψάρια με κρασί στο φούρνο, να σας φωτογραφίσει, να σας δώσει κάποιο υποκοριστικό, να σας κάνει μασάζ στα πόδια, να σας αφιερώσει κάποιο τραγούδι.

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια
Αντιλαμβάνεται τα πάντα, τα ερμηνεύει όμως κατά το δοκούν και οι παρεξηγήσεις όπως και τα αμφίσημα «σου πα – μού πες - νόμιζα» συχνά στήνουν ένα παρασκήνιο κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη σας. Προσέχετε μην προδώσετε την εμπιστοσύνη της ή του παιδιού της γιατί μπορεί το μάτι της να γυαλίσει και τότε από ψαράκι του γλυκού νερού θα γίνει όρκα, η δολοφόνος φάλαινα.

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι
Πρωτίστως ειλικρίνεια διότι διαθέτει αλάνθαστο ανιχνευτή ψεύδους και δεν θα μπορέσετε να τη ξεγελάσετε, έπειτα αν είναι θεοσεβούμενη βάλτε το βαπτιστικό σας σταυρό ενώ αν προληπτική φορέστε ένα ματόχαντρο σας. Αν πάλι τα «τσούζει» μάθετε το αγαπημένο της ποτό και πηγαίνετε της, θα το εκτιμήσει. Σε κάθε περίπτωση αν πραγματικά δεν αγαπάτε το παιδί της, αποφύγετε να τη γνωρίσετε γιατί θα φροντίσει να σας στείλει στο τρελάδικο παρά να πληγωθεί το παιδί της.

Πως θα μείνει μακριά από τα πόδια σας
Είναι τόσο συναισθηματικά ευάλωτη που δεν θέλει πολύ για να αποτραβηχτεί στο καταφύγιο του πόνου, ποτίζοντας τον εαυτό της με το φαρμάκι της αυτολύπησης και της κατάθλιψης. Αρκεί ένα στραβοκοίταγμα, ένα υπονοούμενο, ένα «ααα, μην ανακατεύεσαι στα πόδια μου, φαντασιόπληκτη» και την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Στο παιδί της θα μιλάει αλλά εσάς θα σας γράψει στα μαύρα κατάστιχα με τους άλλους «ακατανόμαστους» της ζωής της που την πλήγωσαν ή την εγκατέλειψαν. Σε ακραίες περιπτώσεις ένα εισιτήριο για τους Άγιους Τόπους, τις Ινδίες, το Θιβέτ, θα κάνει δουλειά. Τώρα μια πιο οικονομική λύση είναι να μιλήστε με τον παπά της εκκλησίας μπας και αναλάβει το κατηχητικό της ενορίας.

*Θέλετε να μάθετε για το χαρακτήρα της πεθεράς σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved