Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Το Άλογο

Στο Ζώδιο του Αλόγου ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014...

Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Το Άλογο

Γενικά στοιχεία

Είναι το Έβδομο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι MA.

Η *ώρα που ανήκει είναι: 11:00 - 12:59 πμ

Ο μήνας: Ιούνιος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στους Διδύμους

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Συναρπαστικό και εξωστρεφές, έντονο και σε συνεχή κίνηση, το Άλογο είναι η ίδια η ζωή οπουδήποτε κι αν συμμετέχει. Είναι γεμάτο με ενέργεια και πάντα ψάχνει για το επόμενο μέρος να «κλωτσήσει με τις οπλές του» και να ωθήσει τους άλλους. Έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ και διασκεδάζει τους φίλους αλλά και τους ξένους.

Τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι εύστροφα και καλά στους αυτοσχεδιασμούς. Είναι αρκετά έξυπνα και χρησιμοποιούν το πρακτικό τους πνεύμα προς όφελός τους στην επαγγελματική ή την προσωπική τους ζωή. Η οξύνοια που διαθέτουν τους κάνει αρκετά γρήγορους και ικανούς να αναλαμβάνουν και να χειρίζονται νέες και πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Ωστόσο, αυτή τους η ικανότητα μπορεί να αποβεί επιβλαβής, επειδή συχνά δεν ολοκληρώνουν αυτό που αρχίζουν από την αγωνία τους μήπως χάσουν την επόμενη μεγάλη πρόκληση.

Το Άλογο είναι αξιόπιστο, φιλικό και ανοιχτόμυαλο. Είναι καλός φίλος και θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Αν και είναι έμπιστο, συχνά το Άλογο απολαμβάνει να είναι μόνο του, αφού είναι ανεξάρτητο. Πολλές φορές έχει επιμονή και εγωκεντρισμό που ενδέχεται να οδηγήσουν σε έξαρση ή νεύρα, αν δεν γίνει το δικό του. Συνήθως, μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο ξεσπάσματος το Άλογο μπορεί να αισθάνεται τύψεις, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σε θέση να συγχωρήσουν την αντίδρασή του.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά του Αλόγου ανάλογα με το στοιχείο του:

Μέταλλο

Αξιόπιστοι, με ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, εργατικοί, καλοί ηγέτες και σε θέση να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρονται.

Ξύλο

Εσωστρεφείς, με έλλειψη εμπιστοσύνης, με φαντασία. Η διαφάνεια και επικοινωνία με τους άλλους θα τους οδηγήσει σε μια καλύτερη ζωή.

Νερό

Ξέρουν πώς να αρπάζουν ευκαιρίες, γοητευτικοί, με σιγουριά. Η συστηματική προσέγγιση σε συνδυασμό με την προθυμία να δέχονται συμβουλές θα οδηγήσει σε επιτυχία.

Φωτιά

Γεμάτοι ενέργεια, θα θυσιάσουν τα πάντα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Γη

Προσγειωμένοι, μη φιλόδοξοι, αγαπούν την καλή ζωή. Αν εφαρμόσουν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, θα οδηγηθούν στην επιτυχία.

Διάσημα Άλογα:

Sandra Bullock, Jackie Chan, Kevin Costner, Cindy Crawford, Kirstie Alley, John Travolta, Paul McCartney, Jimi Hendrix, Janet Jackson, Mike Tyson, Ross Perot, Sean Connery, Clint Eastwood, Joanne Woodward, Barbra Streisand, Harrison Ford, Kathleen Turner, Buffalo Bill, Leonard Bernstein, Frederic Chopin, Vivaldi, Puccini, Edgard Degas, Genghis Khan, Isaac Newton, Louis Pasteur, Billy Graham, Linda Evans, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Ingmar Bergman, Neil Armstrong, Cicero, Rembrandt, Jean Renoir, Samuel Beckett, Charlemagne, Theodore Roosevelt

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved