Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Η Τίγρη

Στο Ζώδιο της Τίγρης ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010...

Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Η Τίγρη

Γενικά στοιχεία

Είναι το Τρίτο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι HU.

Η ώρα* που ανήκει είναι: 3:00 - 4:59 πμ

Ο μήνας: Φεβρουάριος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στον Υδροχόο

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Οι Τίγρεις δε νοιάζονται για την εξουσία ή τα χρήματα. Θα είναι εντελώς ειλικρινείς για το πώς αισθάνονται και περιμένουν το ίδιο κι από εσάς. Επίσης, θα επιδιώξουν την έγκριση από τους κοντινούς τους ανθρώπους και την οικογένεια. Σε γενικές γραμμές, λόγω της γοητευτικής τους προσωπικότητας είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί στους άλλους. Συχνά, άμα αποτυγχάνουν σε ένα συγκεκριμένο έργο ή είναι αντιπαραγωγικοί στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή μπορεί να πάθουν ένα είδος κατάθλιψης. Ακόμα, την ίδια αντίδραση στους Τίγρεις μπορεί να δημιουργήσει η αυστηρή κριτική από αυτούς που αγαπούν. Παρόλα αυτά, όπως όλα τα αιλουροειδή, οι Τίγρεις είναι πάντα προσγειωμένοι, έτοιμοι για την επόμενη πράξη στη ζωή τους, κυνηγώντας τη με απίστευτη ενέργεια.

Οι Τίγρεις είναι επίσης αδιόρθωτα ανταγωνιστικοί - απλά δεν μπορούν να προσπεράσουν μια πρόκληση, ειδικά όταν πιστεύουν ότι η τιμή τους είναι σε κίνδυνο ή όταν προστατεύουν εκείνους που αγαπούν. Είναι απρόβλεπτοι και δε θα ήταν φρόνιμο να υποτιμήσουμε τις αντιδράσεις τους. Μπορεί να φαίνονται χαλαροί αλλά έχουν τα ένστικτα του αιλουρoειδούς που θα επιτεθεί ξαφνικά, την κατάλληλη στιγμή. Είναι γεννημένοι ηγέτες και έχουν μια ισχυρή αίσθηση της αξιοπρέπειάς τους, σε περίπτωση, όμως, που διαπιστώσουν ότι θίγονται, μπορεί να γίνουν πεισματάρηδες και ισχυρογνώμoνες. Σε θέσεις εξουσίας ενδέχεται να είναι δύσκολοι στην αντιμετώπισή τους εξαιτίας της αρχηγικής τους συμπεριφοράς.

Οι Τίγρεις είναι ευφυείς, ανοιχτομάτηδες και διορατικοί. Πιάνουν αμέσως τον παλμό μιας κατάστασης, είναι καλοί στρατηγοί, έχουν τακτική και συχνά κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους.

Εάν δεν ρισκάρουν με την τύχη τους πάρα πολύ συχνά και κρατούν την ανήσυχη φύση τους υπό έλεγχο, η τακτική τους συνήθως αποδίδει τα μέγιστα στη ζωή τους.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά της Τίγρης ανάλογα με το στοιχείο της

Μέταλλο

Ενεργητικοί, είναι δύσκολο να εκφράσουν τη γνώμη τους, φιλόδοξοι αλλά όχι καλοί διπλωμάτες. Χαλαρώστε και απολαύστε τη ζωή.

Ξύλο

Ευγενικοί, καλόκαρδοι, η χαλάρωση θα οδηγήσει σε περισσότερους στενούς φίλους. Εκφράστε το ταλέντο σας, όταν σας δοθεί η ευκαιρία.

Νερό

Σκληρά εργαζόμενοι, υπεύθυνοι, φιλόδοξοι, με αυτοπεποίθηση, εκφράζοντας το ταλέντο τους θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Φωτιά

Εκφραστικοί, ενεργητικοί και παρατηρητικοί. Η επιβράδυνση και η χαλάρωση θα οδηγήσει σε περαιτέρω πρόοδο.

Γη

Επιεικείς, χωρίς φιλοδοξίες, παίρνουν τα πράγματα όπως έρχονται. Περισσότερο επιθετικότητα θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Διάσημοι Τίγρεις

Agatha Christie, Alanis Morissette, Bill Murray, Buddy Holly, Charles De Gaulle, Chuck Berry, Crystal Gayle, Cybill Shepherd, Demi Moore, Dwight D. Eisenhower, Dylan Thomas, Ed Harris, Emily Bronte, Enya, Hilary Swank, Ho Chi Minh, Hugh Hefner, Isadora Duncan, Joaquin Phoenix, Jodie Foster, Jon Bon Jovi, Karl Marx, Kate Moss, Leonardo DiCaprio, Lionel Richie, Liv Ullman, Ludwig Van Beethoven, Marco Polo, Marilyn Monroe, Mel Brooks, Natalie Wood, Oliver Reed, Orson Wells, Oscar Wilde, Paula Abdul, Penelope Cruz, Peter Gabriel, Phil Collins, Pierre-Auguste Renoir, Queen Elizabeth II, Robbie Williams, Rudolph Nureyev, Sheryl Crow, Sir Alec Guinness, Sir David Attenborough, Sir Richard Branson, Stan Laurel, Stevie Wonder, Tennessee Williams, Tom Cruise, Tony Bennett, Victoria Beckham, Wesley Snipes, William Hurt

Διαβάστε επίσης: Κινέζικη Αστρολογία: Ποιοι είναι οι τυχεροί σου μήνες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved