Ταύρος: Υγεία και Διατροφή

Το εβδομαδιαίο μενού των Ταύρων για διατροφή αλλά και δίαιτα

Ταύρος: Υγεία και Διατροφή

Το βιοχημικό άλας του ζωδίου σας είναι το Θειϊκό Νάτριο. Χρειάζεται για να ελέγχει το ποσοστό του νερού που κατακρατείται στο σώμα σας. Η έλλειψη αυτού του άλατος έχει σα συνέπεια πρηξίματα που οφείλονται στην υπερβολική κατακράτηση των υγρών.


Θα πρέπει επίσης να φροντίζετε να παίρνετε με την τροφή σας μια αρκετή ποσότητα ιωδίου, για την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς σας.Read more: https://www.astrology.gr/GIA-PROHORIMENOYS/IATRIKI/item/252-i-diaita-ton-tauron#ixzz2dis9zfhq

Θα πρέπει, επίσης, να φροντίζετε να παίρνετε με την τροφή σας μια αρκετή ποσότητα ιωδίου, για την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς σας.

Κανονική διατροφή

ΠΡΩΙΝΟ: Χυμός πορτοκαλιού ή ανανά, αυγά, μπέικον, φρυγανιές, ζελέ φρούτου, καφές ή κακάο ή τσάι.

ΓΕΥΜΑ: Ζωμός κρέατος ή βραστά στρείδια, σαλάτα του σεφ, σάντουιτς με ψημένο τυρί, σαλάτα μαρούλι, ψωμί σίκαλης, ντεκαφεϊνέ καφές ή αφέψημα δυόσμου.

ΔΕΙΠΝΟ: Γαρίδες κοκτέιλ ή θαλασσινά, κοτόπουλο ή ψάρι, ρύζι καστανό, σαλάτα, παγωτό, κέικ, καφές ή τσάι.

Δίαιτα

ΠΡΩΙΝΟ: Ένα μικρό πεπονάκι ή χυμός γκρέιπφρουτ, φρυγανιές, ζελές χωρίς ζάχαρη, μια μπανάνα, ένα βραστό αυγό, καφές ή αφέψημα μάραθου.

ΓΕΥΜΑ: Ξηρά δαμάσκηνα ή χυμός καρότου, 1 ντομάτα και βραστά αυγά, 2 φρυγανιές σικάλεως, ντεκαφεϊνέ καφές ή τσάι.

ΔΕΙΠΝΟ: Σούπα με πατάτες ή ντοματοχυμός με ψητό ψάρι, καστανό ρύζι, σαλάτα εποχής, φρέσκα φρούτα, φρυγανιές, λεμονάδα, ντεκαφεϊνέ καφές ή αφέψημα μέντας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved