Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Βούβαλος

Στο Ζώδιο του Βούβαλου ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009...

Ζώδια Κινέζικης Αστρολογίας: Ο Βούβαλος

Γενικά στοιχεία

Είναι το Δεύτερο Ζώδιο και το κινέζικο όνομά του είναι NIU.

Η *ώρα που ανήκει είναι: 1:00 - 2:59 πμ

Ο μήνας: Ιανουάριος

Στη Δυτική Αστρολογία αντιστοιχεί: στον Αιγόκερω

*Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί ένα δίωρο της ημέρας που στην ουσία, σύμφωνα με τη Δυτική αστρολογία, θα λέγαμε ότι δηλώνει και τον ωροσκόπο του ατόμου

Χαρακτηριστικά του Ζωδίου

Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από την επίδραση του συγκεκριμένου ζωδίου είναι σταθεροί και επίμονοι, ανεκτικοί αλλά με ισχυρό χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν την ανάλυση και την αφοβία του Βούβαλου, όταν αποφασίζει να ολοκληρώσει μια εργασία ή ένα στόχο. Όπως το ομώνυμό του ζωντανό οργώνει μέρα με τη μέρα το έδαφος, έτσι κάνουν και τα άτομα του ζωδίου μέσω της εργασίας και των καθημερινών ευθυνών τους, είτε στη δουλειά ή στο σπίτι, χωρίς να παραπονιούνται ή να γκρινιάζουν. Γνωρίζουν ότι θα πετύχουν με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια και δεν εμπιστεύονται γρήγορα ή εύκολα οφέλη.

Ρεαλιστές και προσγειωμένοι, οι Βούβαλοι κινητοποιούνται και δουλεύουν σκληρά και δεν έχουν κανένα σεβασμό στους τεμπέληδες ή απρόσεκτους ανθρώπους. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι αξιόπιστοι και εύκολα εμπιστεύονται άλλους δε βασίζονται στους φίλους και την οικογένεια αλλά προτιμούν να βρουν μόνοι τους μια απάντηση ή μια λύση από ό, τι να ζητήσουν βοήθεια ή καθοδήγηση. Ωστόσο, οι άλλοι χωρίς αμφιβολία βασίζονται σε αυτούς γιατί είναι πάντα ειλικρινείς και σχολαστικοί. Εφόσον δεν αισθάνονται την ανάγκη για κοινωνικές ή δημόσιες σχέσεις, εκτιμούν τους ισχυρούς δεσμούς και έχουν στενούς φίλους που διαρκούν μια ζωή.

Αν και είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι, όταν οι Βούβαλοι έχουν πάρει μια απόφαση για κάτι σπάνια την αλλάζουν. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να θεωρηθεί ως πείσμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο τρόπος που αυτό το ζώδιο θέλει να παραμένει ισχυρό, γενναίο και απλό. Μαθαίνει να αναλαμβάνει τα καθήκοντα και τις ευθύνες και πώς να είναι αξιόπιστος στους άλλους ενώ νιώθει πιο άνετα όταν βρίσκεται με γνωστούς γύρω τους. Κάτω από το ταπεινό, ήρεμο εξωτερικό του βρίσκεται μια καρδιά από χρυσό και ένα κίνητρο για να ευημερήσει.

Διάβασε επίσης: Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά των Βούβαλων ανάλογα με το στοιχείο τους

Μέταλλο

Τίμιοι, εργατικοί, δογματικοί, άκαμπτοι, εμπιστεύονται τους άλλους, χαλαρώνουν για να οδηγηθούν σε επιτυχία.

Ξύλο

Οξύθυμοι, συντηρητικοί, δε νοιάζονται για τις συνέπειες που ακολουθούν την ηφαιστειακή τους ιδιοσυγκρασία, η ψυχραιμία θα τους οδηγήσει στο να κερδίσουν περισσότερους φίλους.

Νερό

Ειρηνιστές, καλοί ακροατές, τέλειοι εραστές, ρομαντικοί, δεν έχουν φιλοδοξίες για την αυτό-εξέλιξή τους.

Φωτιά

Καλόκαρδοι, κοινωνικοί, ενεργητικοί, η χαλάρωση και αποδοχή των αλλαγών θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Γη

Προτιμούν τη σταθερή και ειρηνική ζωή, δεν έχουν φιλοδοξίες, αλλά είναι σκληρά εργαζόμενοι.

Διάσημοι Βούβαλοι:

George Clooney, Richard Gere, Paul Newman, Charlie Chaplin, Jack Nicholson, Bill Cosby, Princess Diana, Vincent Van Gogh, Johann Sebastian Bach and Picasso, Bruce Springsteen, Napoleon Bonaparte, Margaret, Adolf Hitler, Saddam Hussein, Barrack Obama

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved