Οι 30 Παρθένοι - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες της Παρθένου και οι ιδιότητές τους

Οι 30 Παρθένοι - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Κάθε Παρθένος κι η ...μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:

1. Η μοίρα του ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ: Η πρώτη μοίρα της Παρθένου (0 έως 1) δείχνει κάποιον που, αν και είναι δάσκαλος για τους άλλους δεν σταματά ποτέ να είναι ο ίδιος μαθητής. Η αρνητική έκφανση μπορεί να είναι κάποιος που κρίνει κακοπροαίρετα (υστερόβουλα).

2. Η μοίρα του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ: Η δεύτερη μοίρα της Παρθένου μας υποδεικνύει μεθοδικότητα και τάξη, αγάπη για την ακριβολογία ίσως σε έναν υπερθετικό βαθμό.

3. Η μοίρα της ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: Η τρίτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που, κάποια στιγμή στην ζωή του, μπορεί ασχοληθεί με τα μυστικά του Σύμπαντος ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Μια μοίρα που σχετίζεται με την συγγραφή.

4. Η μοίρα της ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η τέταρτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που είναι καλός υπάλληλος, αλλά έχει έλλειψη πρωτοτυπίας. Το άτομο που νοιώθει καλύτερα με την ρουτίνα και τα τετριμμένα.

5. Η μοίρα της ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ: Η πέμπτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι επίμονος και λεπτολόγος αλλά σπάνια έχει χιούμορ. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

6. Η μοίρα της ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ: Η έκτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που είναι εξαιρετικά ακριβής.

7. Η μοίρα του ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ: Η έβδομη μοίρα της Παρθένου δείχνει ένα άτομο που είναι αυτάρκης με τις δικές του ιδέες. Βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος, ικανός για αναγέννηση.

8. Η μοίρα της ΘΕΩΡΗΣΗΣ: Η όγδοη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον σοβαρό άνθρωπο, με κλίση στα μαθηματικά ή στην πολιτική.

9. Η μοίρα της ΕΥΣΤΡΟΦΙΑΣ: Η ένατη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που έχει πολλές ικανότητες και μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς. Καλή φαντασία. Μια συγγραφική μοίρα.

10. Η μοίρα της ΑΠΟΔΟΧΗΣ: Η δέκατη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον με καλή νοοτροπία και ικανότητα να καταλαβαίνει τις απόψεις των άλλων. Μια συγγραφική μοίρα.

11. Η μοίρα της ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ: Η ενδέκατη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που είναι έτοιμος να βοηθήσει τους άλλους ακόμα κι αν τρέφει ελάχιστο σεβασμό για τις απόψεις τους. Η φωτογραφία όπως και η φύση μπορεί να έχουν κάποιο ρόλο.

12. Η μοίρα του ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥ: Η δωδέκατη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που η ζωή του, η σκέψη του και / ή οι υποθέσεις του μπορεί να γίνουν τόσο περίπλοκες που να μπερδέψουν την σειρά των πραγμάτων χωρίς λόγο.

13. Η μοίρα του ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ: Η δέκατη τρίτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που είναι ερευνητής, αλλά χρησιμοποιεί τα ευρήματα του για τους δικούς του σκοπούς. Ικανός να βρίσκεται σήμερα εδώ και αύριο αλλού. Κάποια σύνδεση με την μουσική ή / και την ποίηση.

14. Η μοίρα της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ: Η δέκατη τέταρτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιο μεθοδικό, συστηματικό άτομο με έναν λιτό χαρακτήρα που αξίζει να έχει σεβασμό.

15. Η μοίρα της ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ: Η δέκατη πέμπτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που έχει πολλές ικανότητες και που προσαρμόζεται στις υπάρχουσες συνθήκες αν και πιθανότατα δεν βρίσκεται σε αρμονία με αυτές.

16. Η μοίρα της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η δέκατη έκτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που είναι κοινωνικά ευσυνείδητο άτομο και συχνά συμμετέχει σε συντηρητικές μεταρρυθμιστικές ομάδες. Ένας αληθινός «κύριος» ή «κυρία».

17. Η μοίρα της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: Η δέκατη έβδομη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιο άτομο που είναι καλά εξοπλισμένο για να ασχοληθεί με το εμπόριο, αλλά ενδιαφέρεται επίσης και για την φιλοσοφία. Ένα βαθιά σκεπτόμενο άτομο που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί.

18. Η μοίρα της ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ: Η δέκατη όγδοη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που έχει την τάση να δικαιολογεί τα λάθη του ή να εξαπατά τον εαυτό του, είτε συνειδητά ή είτε όχι. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

19. Η μοίρα του ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ: Η δέκατη ένατη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που διηγείται ωραίες ιστορίες, γράφοντας βιβλία ή με άλλο τρόπο. Μπορεί να μεριμνά για την δημόσια απόλαυση ή να έχει άλλη πορεία για το κέρδος. Προικισμένος με υψηλές ικανότητες. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

20. Η μοίρα της ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ: Η εικοστή μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που όταν πάρει μια θέση παραμένει σταθερός. Μια συγγραφική μοίρα. Αυτός που λέει παραμύθια.

21. Η μοίρα της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ: Η εικοστή πρώτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται για δίαιτες ή / και κάποιον που είναι ένας «υπέρ-πατριώτης». Συνήθως έχει έλλειψη φαντασίας και υπερβολικά κριτικό χαρακτήρα. Ο απλανής αστέρας Denebola βρίσκεται εδώ.

22. Η μοίρα της ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ: Η εικοστή δεύτερη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον με μουσικά και εφευρετικά ταλέντα αλλά μπορεί να είναι ένας μηχανορράφος που ασχολείται μόνο με την δική του τσέπη.

23. Η μοίρα της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ: Η εικοστή τρίτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που είναι ενθουσιώδης και αυθόρμητος. Μερικές φορές ένας πολιτικός με φανταστικά συστήματα.

24. Η μοίρα της ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ: Η εικοστή τέταρτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που δουλεύει σκληρά. Κατά καιρούς μπορεί να γίνει βάναυσα ειλικρινής. Δεν μπορεί να κατανοήσει τον εαυτό του πολύ καλά.

25. Η μοίρα του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ: Η εικοστή πέμπτη μοίρα της Παρθένου δείχνει ένα άτομο που περιτριγυρίζεται από έναν «αέρα» μυστηρίου. Ένας καλός αφηγητής ιστοριών. Μπορεί να έχει μουσική ικανότητα.

26. Η μοίρα του ΕΥΘΥΜΟΥ: Η εικοστή έκτη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που έχει μια ασυνήθιστα ευτυχισμένη διάθεση και μεγάλο κουράγιο. Καλλιτεχνικές κλίσεις.

27. Η μοίρα του ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ: Η εικοστή έβδομη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που ασχολείται με σχεδιασμούς και προγράμματα. Μια δυνατή μοίρα για συγγραφή ή αρχιτεκτονική.

28. Η μοίρα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ: Η εικοστή όγδοη μοίρα της Παρθένου δείχνει κάποιον που έχει την τάση να φτάνει στα άκρα στον τρόπο σκέψης και στις δραστηριότητες του. Μπορεί να έχει λογοτεχνική ικανότητα.

29. Η μοίρα του ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ: Η εικοστή ένατη μοίρα της Παρθένου δείχνει έναν σοβαρό και αφοσιωμένο μαθητή. Δοσμένος στην ακρίβεια της λεπτομέρειας.

30. Η μοίρα του ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ: Η τριακοστή μοίρα (29 έως 30) της Παρθένου δείχνει κάποιον που εμποδίζει τον εαυτό του αδικαιολόγητα ή μπορεί να εμποδίζεται από τους γονείς, τις αρχές, τα καθήκοντα ή τις εμμονές του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved