Καλοκαίρι 2012 - Οι διακοπές των ζωδίων

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και πού να πάμε;

Καλοκαίρι 2012 - Οι διακοπές των ζωδίων

Όλοι ξεκινάμε τις διακοπές μας απευχόμενοι το bad timing, την κακιά ώρα, που έλεγαν και οι πρόγονοί μας.. Όμως κάποιες φορές η όμορφη διάθεση και η καλή παρέα σκοντάφτουν σε εκλείψεις, και ανάδρομους ή... αναποδιασμένους πλανήτες. Ο καβγατζής Άρης, ο τρελαμένος Ουρανός, ο σκοτεινός Πλούτωνας ή ο... ανέραστος Κρόνος προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν αυτό, που για πολλούς είναι το όνειρο μιας ολόκληρης χρονιάς: Τη χαλάρωση και την ανέμελη διασκέδαση στο βουνό, τη θάλασσα, τα κλαμπ η ακόμη και μέσα σε μια πόλη που το καλοκαίρι κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς. Οι πλανήτες δεν κάνουν ποτέ διακοπές, βρίσκονται πάντα στις επάλξεις και διαρκώς μαγειρεύουν νέες περιπέτειες για τους ανυποψίαστους θνητούς. Πώς, όμως, μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα;

Όσον αφορά στο φετινό καλοκαίρι, η προσοχή μας εστιάζεται στον Ερμή, που θα είναι ανάδρομος από τις 14/7 έως τις 8/8. Σε όλο αυτό το διάστημα (για μεγαλύτερη ασφάλεια βάλτε και δύο ημέρες εκατέρωθεν) οι κρατήσεις δωματίων, τα εισιτήρια και τα δρομολόγια υποφέρουν από τον... δαίμονα του ανάδρομου, οπότε μην δένετε κόμπο και μην ορκίζεστε τίποτα.

Το να επιλέξετε ένα μέρος που γνωρίζετε καλά κι έχετε κρατήσει επαφές, είναι μάλλον μια σοφή επιλογή.

Στα ερωτικά, τα μέσα του Ιουλίου αλλά και του Αυγούστου, είναι φωτιά και λαύρα!

Όσες και όσοι είναι μόνοι τους δύσκολα θα παραμείνουν έτσι, τα ανάλογα όμως ισχύουν και για τους δεσμευμένους. Πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν με τον ίδιο άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση η σταθερότητα είναι δύσκολη, οπότε το κλίμα είναι μάλλον ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Τα ζώδια

Αναφορικά τώρα με τις παρέες μας και τα ζώδια που τις απαρτίζουν, προσοχή!

Πρώτα απ' όλα οφείλουμε να θυμόμαστε πολύ καλά, τι μας πηγαίνει και τι όχι. Δεν ταιριάζουν όλοι μεταξύ τους και δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτεραιότητες, που καλά θα κάνει να τις τηρεί, σεβόμενο ταυτόχρονα τις επιθυμίες των άλλων:

Κριός

Καλύτερα μόνοι, ελεύθεροι κι ωραίοι, παρά βουτηγμένοι μέσα στην... απελπισία του προγραμματισμού. Χωρίς ένταση, πρωτιές και περιπέτεια όλα είναι βαρετά.

Ταύρος

Το ραχάτι το καλό φαγητό και τα ρηχά νερά δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το μενού των διακοπών σας. Αφήστε τους άλλους να τρέχουν.

Δίδυμοι

Η μακρά παραμονή σε ένα συγκεκριμένο μέρος θίγει βάναυσα την αξιοπρέπειά (;) σας. Περιπλανώμενοι κι ευτυχισμένοι είναι σίγουρα καλύτερα...

Καρκίνος

Συναισθήματα και αναμνήσεις κάνουν κάθε χρόνο το αγαπημένο σας μέρος ακόμη πιο ελκυστικό. Υπάρχει πάντα και η πίτα της γιαγιάς...

Λέων

Χρειάζεστε υπηκόους, χειροκροτητές και προστατευόμενους. Το κοινό σας αδημονεί για νέες παραστάσεις σε ράμπες και μπάρες.

Παρθένος

Ησυχία, φυσική ζωή, οργάνωση, τάξη κριτική και καθαριότητα συνθέτουν το δικό σας παράδεισο. Αλίμονο στους ασεβείς...

Ζυγός

Κόσμος να ναι κι ό, τι να ναι.. Ευτυχώς, που τα ερημικά μέρη τείνουν να εκλείψουν! Όμως, πότε θα γίνει επιτέλους το δικό σας;

Σκορπιός

Μόνοι με τις αγάπες σας ή μόνοι μέσα στο πλήθος, αυτή είναι η ουσία των διακοπών. Καταδύσεις, και νυχτερινές εξορμήσεις συμπληρώνουν τα κενά.

Τοξότης

Περιπέτεια, πολυκοσμία και καλοπέραση είναι το τρίπτυχο της... νίκης. Όλα γίνονται μια πολυεθνική σαλάτα κι όποιος προλάβει... τρώει!

Αιγόκερως

Τα βουνά και τα λαγκάδια ανήκουν στις βασικές σας επιλογές αλλά τα in μέρη πάντα θα προηγούνται. Αν τύχει κάτι σε σύσκεψη ή συνέδριο, ακόμα καλύτερα...

Υδροχόος

Η καλή παρέα και οι ατέρμονες συζητήσεις αναδεικνύουν τα αναμφισβήτητα προσόντα σας. Να είναι καλά οι... δούλοι, που φροντίζουν για όλα τα άλλα...

Ιχθύς

Μακάρι να είχαν όλοι την τύχη σας! Μπορείτε να επιβιώσετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όπου και να βρεθείτε, πάντως, τις μπαγαποντιές σας θα τις κάνετε...

Πολλά εξαρτώνται, βέβαια και από τις θέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη σας. Πχ ένας Ζυγός με Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να βιώνει στο πετσί του το γνωστό άσμα «...και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος...» ενώ ο Ταύρος με τη Σελήνη στον Κριό ξεκουνάει πιο εύκολα ιδιαίτερα αν το έπαθλο είναι ένα κιλό ζουμερά κοψίδια.

Όμως ανεξάρτητα από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη, που σίγουρα είναι οι πιο καθοριστικές για το αν, που και πότε θα περάσουμε πιο ωραία, μπορούμε να επιλέξουμε με αστρολογικά κριτήρια τον τόπο της διαμονής μας, αφού και αυτός έχει το δικό του ωροσκόπιο. Είναι βέβαιο ότι ένας Παρθένος θα ένοιωθε πολύ καλά σε ένα μέρος, που έχει τη Σελήνη του στους Ιχθύς η την Παρθένο. Και αντίστροφα: Πως θα μπορούσε άραγε να διασκεδάσει ένας Λέων σε μια «Σκορπίσια» χώρα; Να κυκλοφορεί μόνο τη νύχτα ανάμεσα στους περιθωριακούς; Αδιανόητο! Η πως θα επιβίωνε ένα ελεύθερο πνεύμα Κριού σε ένα τόπο με αυστηρούς παραδοσιακούς περιορισμούς; Μη φας αυτό, μην πεις εκείνο... Αίσχος! Αυτό δεν θα ήταν διακοπές αλλά καταναγκαστικά έργα...

Τα Ελληνικά νησιά

Επιλέξτε τον καταλληλότερο, για σας, προορισμό χρησιμοποιώντας όλους τους βασικούς κανόνες της συναστρίας. Κι αν δεν μπορείτε από μόνοι σας ρωτήστε κάποιους που γνωρίζουν περισσότερα...

Οι σχέσεις Ήλιου-Σελήνης σας βοηθούν να περάσετε καλύτερα, ενώ εκείνες της Αφροδίτης με τον Άρη να ερωτευτείτε με όλες τις ευχάριστες η ...δυσάρεστες συνέπειες. Οι σχέσεις του Ήλιου η της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι επίσης ένας καλός οιωνός αντίθετα με τον Άρη είναι μια ένδειξη έντασης και προβλημάτων. Υπάρχουν βέβαια και οι σχέσεις με τον ωροσκόπο σας αλλά εδώ είναι που χρειάζεστε σίγουρα ...αστρολόγο!

Κυκλάδες, Β Σποράδες. Ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου, με τη Σελήνη στους Διδύμους, τον Άρη στον Τοξότη και την Αφροδίτη στους Ιχθύες.

Αξέχαστες διακοπές και για τα τέσσερα μεταβλητά (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες). Από τα υπόλοιπα ζώδια, οι γυναίκες Υδροχόοι έχουν το πλεονέκτημα.

Επτάνησα. Ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Άρη στον Κριό.

Άριστη επιλογή για Ταύρους και Σκορπιούς. Οι άνδρες Κριοί και Ζυγοί μπορεί να «τσιτωθούν».

Δωδεκάνησα Ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, τον Άρη στο Λέοντα και την Αφροδίτη στον Κριό.

Περιπετειώδης επιλογή για Λέοντες και Υδροχόους. Πιο ήπια και ερωτικά τα πράγματα για Ζυγούς και Κριούς.

Κρήτη Τοξότης, με Σελήνη και Άρη στον Καρκίνο και Αφροδίτη στον Τοξότη

Αντιπροσωπευτική επιλογή για Καρκίνους Αιγόκερους αλλά και Τοξότες.

Λήμνος Ζυγός, με Σελήνη στους Ιχθύς και Αφροδίτη, Άρη στο Σκορπιό

Καλή επιλογή για Ιχθύες και Παρθένους. Οι Σκορπίνες θα νοιώσουν «πιο γυναίκες».

Σάμος Ιχθύς, με Σελήνη στους Διδύμους, Άρη στον Υδροχόο και Αφροδίτη στον Ταύρο.

Καλή επιλογή για Διδύμους και Τοξότες. Οι Ταύροι θα καλοπεράσουν, ενώ οι άνδρες Υδροχόοι θα βιώσουν εντάσεις.

Ικαρία Σκορπιός με Σελήνη στους Ιχθύες, Άρη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Τοξότη.

Ιδανική επιλογή για γυναίκες Σκορπιούς και άνδρες Τοξότες. Ακόμη για Ιχθύες και Παρθένους κάθε φύλου.

Λέσβος Τοξότης με Σελήνη στον Ταύρο, Άρη στον Τοξότη και Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Οι Ταύροι, άνδρες και γυναίκες, θα νοιώσουν σαν στο σπίτι τους, οι δε Τοξοτίνες θα είναι πολύ ,,,ανεβασμένες! Ενδιαφέρουσες εμπειρίες και για τους άνδρες Υδροχόους.

Θάσος Σκορπιός με Σελήνη στον Καρκίνο, Άρη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Τοξότη.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Τοξότες έχουν το πλεονέκτημα. Συναρπαστικές διακοπές για τις Σκορπίνες.

Χίος Τοξότης με Σελήνη στον Ταύρο, Άρη στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Αιγόκερω.

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα γοητευθούν αλλά ίσως να μην περάσουν και τόσο ήρεμα. Καλή επιλογή για Καρκίνους και Αιγόκερους.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;
Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved