ΤΑΥΡΟΣ Ημερήσιες Προβλέψεις
Tweet

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

22 Οκτωβρίου 2014

Γενικά: Αναθεωρείς όλες τις απόψεις που πιθανόν να έχεις περί ατομικότητας και αποφάσεων που παίρνεις αποκλειστικά μόνος/η γιατί τελικά είναι πολύ πιο συμφέρον αυτή την στιγμή να έχεις βοήθεια από άλλα άτομα και να μοιράζεσαι ακόμα και με φίλους αρκετά από τα θέματα που έχεις. Η αρμονία και η ομορφιά σώματος και ψυχής είναι το ζητούμενό σου.
Ερωτικά: Κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για να επικοινωνήσεις με το άτομο που είστε μαζί και να αφουγκραστείς τις ανάγκες του. Η σκοπιμότητα που υπάρχει μερικές φορές από την πλευρά σου αυτή την στιγμή μάλλον έχει εξαφανιστεί γιατί έχεις αφεθεί και μπορείς να εμπιστευτείς καλύτερα τον Κριό ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεσαι σε κάποια δύσκολα θέματα και προσπαθείς να έχεις ευελιξία. Όμως δεν είναι εύκολο να κάνεις ανοίγματα γιατί φοβάσαι να ρισκάρεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

open

Close

Astrology © 2014 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που διαχειρίζεται η DPG DIGITAL MEDIA.

Κάνε το αγαπημένο σου site Homepage