Ερωτικό Ταρό: Ο Κόσμος

Η κάρτα του Κόσμου αντιστοιχεί στον αριθμό 21

Ερωτικό Ταρό: Ο Κόσμος

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι ειλικρινές και έντιμο. Με τη δομημένη του προσωπικότητα ξεπερνάει τις δυσκολίες και τις αντιφάσεις και πετυχαίνει το σκοπό του.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 21 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Κόσμου που αντιστοιχεί στον αριθμό 21 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο δομημένο, με αρχές και ισχυρή θέληση. Γνωρίζετε πολύ καλά τον εαυτό σας και ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε από μια σχέση. Δεν ενδιαφέρεστε για εφήμερες γνωριμίες και εξετάζετε εξονυχιστικά το πρόσωπο που έχετε επιλέξει πριν ανοίξετε την καρδιά σας. Προχωράτε σταδιακά και είστε περισσότερο φίλοι παρά εραστές. Αντιμετωπίζετε τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν με ψυχραιμία και κάνετε τα σωστά βήματα για ολοκληρώσετε το σκοπό σας. Τυχερός όποιος σας έχει δίπλα του, έχει κερδίσει μια θέση στον παράδεισο.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά σας είναι ό, τι πιο αξιόλογο θα μπορούσατε να γνωρίσετε. Μαγνητίζει με το σπινθηροβόλο πνεύμα του και ξεχωρίζει με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Ψάχνει μέσα στο πλήθος να ξεχωρίσει το κατάλληλο πρόσωπο που θα σταθεί στο πλευρό του για την υπόλοιπη ζωή του. Αν δεν σας αρέσουν οι τρικυμιώδεις θάλασσες και αναζητάτε ένα ήσυχο και ασφαλές λιμάνι, τότε αυτό το άτομο είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας τύχει Δίπλα του θα ανθίσετε και θα δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Το σύμπαν συνωμοτεί για να είσαστε μαζί. Σε αυτή τη σχέση επικρατεί η σταθερότητα και η ασφάλεια. Όλα είναι ξεκάθαρα και τίποτα δεν ταράζει την ψυχική σας γαλήνη. Όνειρο σας είναι να κάνετε ένα ευτυχισμένο σπιτικό που θα ακούγονται παιδικές φωνούλες και θα μυρίζουν σπιτικές λιχουδιές Έχετε όλα τα εχέγγυα να ευτυχίσετε και να κάνετε και αυτούς που ζουν δίπλα σας ευτυχισμένους. Το μόνο που μπορεί να σκοτώσει αυτή τη σχέση είναι η ρουτίνα και η μονοτονία, γι αυτό φροντίστε να ανανεώνεστε ώστε να αναζωπυρώνεται η αγάπη σας. Αν αναζητάτε μια σχέση χωρίς πάθη και εξάρσεις προχωρήστε άφοβα.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved