Ερωτικό Ταρό: Η Κρίση

Η κάρτα της Κρίσης αντιστοιχεί στον αριθμό 20

Ερωτικό Ταρό: Η Κρίση

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ξέρει τι ακριβώς θέλει από τον ερωτικό του σύντροφο.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 20 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα της Κρίσης που αντιστοιχεί στον αριθμό 20 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Αναστηθήκατε από τις στάχτες σαν φοίνικας. Είστε ένα άτομο που τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεστε για επιφανειακές σχέσεις. Έχετε το θάρρος να αφήνετε πίσω ότι σας κρατάει δέσμιους και έχετε απελευθερωθεί από αναστολές και ντροπές. Οι εμπειρίες που έχετε ζήσει σας έχουν ωριμάσει και έχετε μάθει από τα λάθη σας Λειτουργείτε σύμφωνα με την αληθινή φύση σας και λέτε τα πράγματα με το όνομα τους. Μπορείτε να βρείτε τον αληθινό θησαυρό που υπάρχει σε μια ήδη υπάρχουσα, ή αν ζείτε μόνοι, σε μια μελλοντική σχέση.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που απεχθάνεται κάθε είδους περιορισμό. Αισθάνεται πολύ σίγουρος /η για τον εαυτό του /της και ξέρει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή. Ζει την κάθε στιγμή με πάθος και γυρίζει την πλάτη σε άχαρες και ανούσιες καταστάσεις. Έχει απελευθερωθεί από προηγούμενα μπερδέματα και ψάχνει κάτι που θα του αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και θα του προσφέρει νέες συγκινήσεις. Να θυμάστε όμως ότι ακούει μόνο τη μουσική της δικής του καρδιάς και αγνοεί το ρυθμό των άλλων.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Μια σχέση αλλιώτικη που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Η κάθε μέρα σας θα είναι διαφορετική και τίποτα δεν θα θυμίζει την προηγούμενη. Θα έχετε πάθος, ελευθερία κινήσεων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα νοιώθετε ασφάλεια. Αυτή είναι μια κατάσταση για δυνατούς παίχτες, κι αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μην το ρισκάρετε. Αν όμως η καρδιά σας πεταρίζει στην ιδέα της περιπέτειας αδράξτε την ευκαιρία και αφεθείτε σε μια ζωή χωρίς αύριο, σκοτούρες και προκαταλήψεις.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved