Ερωτικό Ταρό: Η Σελήνη

Η κάρτα της Σελήνης αντιστοιχεί στον αριθμό 18.

Ερωτικό Ταρό: Η Σελήνη


Η κάρτα της Σελήνης αντιστοιχεί στον αριθμό 18. Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, δείχνει ρομαντικό και ονειροπόλο, προκαλεί έντονους πόθους και κτίζει κάστρα στην άμμο.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 18 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα της Σελήνης που αντιστοιχεί στον αριθμό 18 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Δείχνετε ένα άτομο ρομαντικό με ονειροπόλο χαρακτήρα. Τα παιδικά σας χρόνια σας έχουν σημαδέψει και παλεύετε διαρκώς με τα τέρατα της ψυχής σας. Η πραγματικός κόσμος φαντάζει πολύ σκληρός στα μάτια σας και στην προσπάθεια σας να ξεφύγετε από αυτόν κτίζετε κάστρα στην άμμο. Η ιδιόρρυθμη προσωπικότητα σας και οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά σας δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου που μαγεύει αλλά και αποπροσανατολίζει όσους είναι δίπλα σας. Με το πολλά υποσχόμενο βλέμμα και τα ψέματα σας μπορεί στην κυριολεξία να τρελάνετε τους πάντες. Είστε σκέτος πειρασμός.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Πρόκειται για ένα μυστηριώδες άτομο, αισθησιακό και άκρως απατηλό. Αναστατώνει με την παρουσία του τους παρευρισκόμενους και τους θαμπώνει με την εκτυφλωτική του λάμψη. Με το μακιαβελικό του μυαλό και τις δολοπλοκίες του διεισδύει στον ψυχισμό του εκάστοτε θύματος του και το αιχμαλωτίζει. Είναι μετρ στην κολακεία και ξέρει να παίζει με τους ενδόμυχους φόβους σας. Η πίστη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του και η ηθική του είναι πολύ ελαστική. Εμπλέκεται σε παράνομες σχέσεις και σκάνδαλα και ηδονίζεται να προκαλεί δυστυχία στους άλλους. Απομακρυνθείτε όσο είναι καιρός.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Ανασφάλειες και αδιόρατες ανησυχίες δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον έρωτα σας. Ο φόβος της εγκατάλειψης καραδοκεί σε κάθε βήμα που κάνετε, και η ανεξέλεγκτη ζήλια μετατρέπει το όνειρο σε εφιάλτη. Προτιμάτε να κουκουλώνετε τις αδυναμίες αυτής της σχέσεις σας παρά να τις αντιμετωπίσετε και σιγά- σιγά οδηγήστε στην απομόνωση. Για να βγείτε από αυτή την παραφροσύνη το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιον να σας κρατά σφικτά από το χέρι και να σας φροντίζει. Μόνο έτσι θα επουλωθούν τα τραύματα σας και θα ανθίσει η αγάπη στην καρδιά σας.

Διαβάστε επίσης:

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved