Ερωτικό Ταρό: Ο Ήλιος

Η κάρτα του Ηλίου αντιστοιχεί στον αριθμό 19

Ερωτικό Ταρό: Ο Ήλιος

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, διαθέτει την ωριμότητα του σοφού και την αθωότητα του παιδιού. Προσφέρει χωρίς όρια και χωρίς το ίδιο να αναλώνεται.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από -την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών- και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 19 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Ηλίου που αντιστοιχεί στον αριθμό 19 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε μια αστείρευτη πηγή θετικής ενέργειας, ένα χαρισματικό άτομο, ειλικρινές και γενναιόδωρο. Με το λαμπερό σας χαμόγελο διώχνετε μακριά τα σκοτεινά σύννεφα της καθημερινότητας και χαρίζετε απλόχερα ζεστασιά και θαλπωρή σε όσους βρίσκονται δίπλα σας. Σας αρέσει να φροντίζετε τον εκλεκτό ή την εκλεκτή της καρδιάς σας και πολλές φορές τον ή την κακομαθαίνετε. Τυχερός /η όποιος ή όποια σας γνωρίσει πραγματικά, μπορέσει να σας δει κάτω από το σωστό πρίσμα και εκτιμήσει το θησαυρό που κρύβετε μέσα σας.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού. Το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας είναι ένα σοφό πλάσμα με καρδιά παιδιού. Το μελανό του σημείο είναι η υπερβολική του αυτοπεποίθηση που μπορεί να κρύβει μια δόση αλαζονείας και αυταρχικότητας. Πέρα από αυτό όμως, είναι ένα άτομο έντιμο και πιστό. Δεν ενδιαφέρεται για εφήμερες σχέσεις, αλλά για κάτι ουσιαστικό που να έχει διάρκεια. Όταν είναι ερωτευμένος ή ερωτευμένη μοιράζεται ευχαρίστως την καρδιά, τις σκέψεις και τα λεφτά του /της. Αξίζει την αγάπη και το σεβασμό σας.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η χαρά της ζωής και η απόλαυση του παιχνιδιού. Με το χαρούμενο χαρακτήρα σας αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις με χιούμορ και αισιοδοξία Η αγάπη σας μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο δυνατή. Είστε τόσο ταιριαστοί που δικαιολογημένα σας ζηλεύουν Προκαλείτε όμως, χωρίς να το καταλαβαίνετε και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Αν θέλετε ο έρωτας σας να κρατήσει μην είστε υπερβολικά διαχυτικοί όταν βρίσκεστε με τρίτους. Ζήστε αυτή την ευλογημένη σχέση και απογειωθείτε στα ουράνια.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved