Ερωτικό Ταρό: Ο Πύργος

Η κάρτα του Πύργου αντιστοιχεί στον αριθμό 16.

Ερωτικό Ταρό: Ο Πύργος

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι δυναμικό, μυστηριώδες και ζει την κάθε στιγμή του σαν να είναι η τελευταία.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).
Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 16 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Πύργου που αντιστοιχεί στον αριθμό 16 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο εκρηκτικό και απρόοπτο. Σας αρέσει να μαθαίνετε διαρκώς καινούργια πράγματα και να αποκτάτε νέες εμπειρίες. Δεν αντέχετε τη ρουτίνα και το πρόγραμμα και αντιστέκεστε σε ό, τι σας καταπιέζει. Αγαπάτε να παίζετε δραματικούς ρόλους και να προκαλείτε αναστάτωση στο περιβάλλον σας. Έχετε την ικανότητα να καθοδηγείτε και να δημιουργείτε ψευδαισθήσεις στους άλλους και αυτό μπορεί να σας κάνει αλαζόνες. Η γοητεία και ο ερωτισμός που εκπέμπετε τραβάει τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης. Αναζητάτε ένα σύντροφο για να μοιραστείτε μαζί του δυνατές συγκινήσεις.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Ο ήρεμος χαρακτήρας του αγαπημένου σας κρύβει μέσα του ένα καζάνι που κοχλάζει. Λατρεύει το μυστήριο και τις προκλήσεις. Η στρατηγική του είναι εκπληκτική και ξέρει να περιμένει όσο χρειάζεται. Χρησιμοποιεί το σεξ για να αποπλανήσει και να ελέγξει το αντικείμενο του πόθου του. Είναι ζηλιάρης, πιεστικός και εκδικητικός. Θέλει να νοιώθει πάντα ότι έχει το πάνω χέρι. Του αρέσει να παίζει με τα συναισθήματα των ανθρώπων, τα οποία ενεργοποιεί ή παγώνει ανάλογα με τα κέφια του. Το ιδανικό για την περίπτωση του είναι ένας σύντροφος που να διαθέτει ένα μυαλό που δεν μπορεί να εξερευνήσει.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Λεκτικό μαστίγωμα και εκπληκτικό σεξ. Μια σχέση βασισμένη στη συναισθηματική χειραγώγηση και τις υπερβολές. Η ακαμψία και ξεροκεφαλιά δημιουργούν ένταση, χάος και ασυνεννοησία. Μυστικά και απαγορευμένες περιοχές, σας κρατούν φυλακισμένους στον «Πύργο του ψεύδους». Αν επιθυμείτε να ελευθερωθείτε, η λύση σας είναι να ενεργήσετε δυναμικά αντί να κρύβεστε αποκομμένοι πίσω από τα ψηλά τείχη. Σταματήστε λοιπόν να θρηνείτε το παρελθόν, και να μένετε σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε να ριψοκινδυνεύσετε κάτι καινούργιο.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved