Ερωτικό Ταρό: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα του Τροχού της Τύχης αντιστοιχεί στον αριθμό 10

Ερωτικό Ταρό: Ο Τροχός της Τύχης

Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, λατρεύει τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα και δύσκολα εμπνέει ασφάλεια.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. ‘Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 10 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Τροχού της Τύχης που αντιστοιχεί στον αριθμό 10 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είστε ένα άτομο απρόβλεπτο και ενδιαφέρον τόσο στη ζωή όσο και στον έρωτα. Έχετε την ικανότητα να μεταμορφώνετε τη πεζή πραγματικότητα σε μια σκηνή θεάτρου όπου το δράμα εναλλάσσεται με την κωμωδία. Σας αρέσει να ακροβατείτε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί και τρέφεστε με ότι πιο ακραίο. Όταν αποφασίζετε να αλλάξετε μια κατάσταση, αδιαφορείτε αν αυτές οι αλλαγές θα ταλαιπωρήσουν τα άτομα που είναι δίπλα σας. Για να ζήσει κάποιος μαζί σας χρειάζεται μεγάλη αντοχή και ιώβεια υπομονή.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Ένα χαρμάνι γοητείας και επιπολαιότητας. Μαζί του δεν θα πλήξετε ποτέ, αλλά κάποιες φορές θα σας εκνευρίζει με τις ιδιοτροπίες και την αψυχολόγητη συμπεριφορά του. Οι απογοητεύσεις και οι χωρισμοί θα δίνουν τη θέση τους στη συμφιλίωση και την επανασύνδεση μέχρι να βρείτε τις ισορροπίες σας. Είναι σαν το παλιό καλό κρασί που χρειάζεται χρόνο για να ωριμάσει. Αν αντέχετε αυτό το στυλ, η ζωή σας μαζί του θα είναι γεμάτη συναρπαστικές εμπειρίες που θα ζήλευαν πολλοί.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Η πορεία της σχέσης σας μοιάζει σαν να ταξιδεύετε μέσα σε ένα κυκλώνα χωρίς να γνωρίζετε τον τελικό προορισμό του ταξιδιού. Απρόβλεπτα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και δίνουν διαρκώς καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Από τον τρόπο που θα τα προσεγγίσετε αλλά και από την κατανόηση που θα δείξετε εξαρτάτε και η έκβαση της σχέσης σας. Αν είστε λοιπόν έτοιμοι να γευτείτε ότι σας προσφέρει η ζωή, θα ζήσετε μια μεγάλη περιπέτεια, αν πάλι δεν το αντέχετε μην το τολμήσετε, όσο κι αν σας γοητεύει, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε άδικα.

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.


Διαβάστε επίσης:

-Ερωτικό Ταρό: Η Αυτοκράτειρα

-Ερωτικό Ταρό: Σχέση μιας νύχτας ή μιας ολόκληρης ζωής;

-Ερωτικό Ταρό: Ο Μάγος

-Ερωτικό Ταρό: Η Αρχιέρεια

*Το βιβλίο "Ταρό για όλους" της Νίας Θεοφανίδου ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Read more: https://www.astrology.gr/taro/item/36508-erotiko-taro-i-aytokrateira#ixzz2cbdk4toy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved