Βρες τον αριθμό της σχέσης σου και μάθε τι δηλώνει!

Τα χαρακτηριστικά της σχέσης σου με βάση την Αριθμολογία

Βρες τον αριθμό της σχέσης σου και μάθε τι δηλώνει!

Για να βρεις τον αριθμό της σχέσης σου, πρόσθεσε τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σου και του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Το άθροισμα που θα προκύψει θα το ανάγεις σε μονοψήφιο.
Πχ: Η Μαρία γεννήθηκε 21/6/1974 και ο Γιώργος 09/05/1963
-Πρόσθεσε και τις δύο ημερομηνίες μαζί: 2 + 1 + 6 + 1 + 9 + 7 + 4 + 5 + 9 + 1 + 9 + 6 + 3 = 63
- Κάνε τον διψήφιο αριθμό μονοψήφιο: 6 + 3 = 9
- Ο αριθμός της σχέσης της Μαρίας και του Γιώργου είναι ο 9

Ας δούμε τώρα την ερμηνεία του κάθε αριθμού:

Αριθμός σχέσης 1

Παθιασμένη και αυθόρμητη

Ενδεχομένως να ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά στον οποίο κανείς από τους δύο δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αλλάξετε συνήθειες και πεποιθήσεις που είχατε μέχρι πρότινος για τις ερωτικές σχέσεις, καθώς τα συναισθήματα που θα βιώσετε θα είναι πολύ δυνατά. Οι ερωτικές σας στιγμές χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος και η φωνή της λογικής είναι δύσκολο να επικρατήσει μεταξύ σας, επειδή η κάθε κατάσταση που θα βιώνεται με τρόπο υπερβολικό. Ο δεσμός σας θα είναι γεμάτος συγκινήσεις και περιπέτεια, όμως υπάρχει περίπτωση να αισθάνεστε ότι περιορίζεστε ή ότι είστε αναγκασμένοι να κάνετε θυσίες, προκειμένου να τον διατηρήσετε. Ο εγωισμός, η επιπολαιότητα και η εκρηκτική ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσά σας, συχνά θα οδηγεί σε μάχες από τις οποίες κανείς σας δεν θα υποχωρεί εύκολα! Αν λειτουργήσετε με βάση το «εμείς» κι όχι το «εγώ», τότε η σχέση μπορεί να είναι όπως τη θέλετε!

Αριθμός σχέσης 2

Αργή αλλά σταθερή πορεία

Αναζητάτε και οι δύο εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Το πάθος μπορεί να μην είναι έντονο αλλά υπάρχει ένα μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο που θα βοηθήσει στο να αντέξει η σχέση στο χρόνο. Σας ενώνουν κοινά συμφέροντα και στόχοι και προσβλέπετε στο μέλλον. Το αίσθημα της συντροφικότητας που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας, θα σας ωθήσει στο να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου ή μιας συμβίωσης. Το πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσετε είναι η συναισθηματική εξάρτηση που θα δημιουργηθεί στην πορεία και μια ζήλεια ή καχυποψία που θα οδηγήσουν σε απόπειρες ελέγχου, είτε από τον έναν είτε από τον άλλον, αφού συχνά θα νιώθετε φόβο και ανασφάλεια. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να επικεντρωθείτε στις θετικές πτυχές της σχέσης σας!

Αριθμός σχέσης 3

Σχέση χαλαρή και διασκεδαστική

Η σχέση αυτή βασίζεται κυρίως στον διάλογο και την άνετη επικοινωνία! Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι, είστε και καλοί φίλοι γι’ αυτό μπορείτε να ξανοιχτείτε, να μιλήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και να περάσετε καλά οι δυο σας! Από την αρχή, ίσως νιώσατε μια ταύτιση, σαν να γνωρίζεστε χρόνια κι αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλο πολύ γρήγορα. Η σχέση είναι σημαντική για την αλληλοκατανόηση που υπάρχει, το ότι διασκεδάζετε μαζί, τα ταξίδια που θα κάνετε αλλά και από τις γνώσεις και εμπειρίες που θα αποκτήσετε! Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι ένα είδος απερισκεψίας ή επιπολαιότητας που θα δημιουργήσει διαφωνίες και εντάσεις, καθώς συχνά θα παραμελείτε ή δε θα δίνετε βάση σε απλά, πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, οπότε θα υπάρχουν παράπονα ή αλληλοκατηγορίες για το ποιος από τους δύο έπρεπε να τα φροντίσει.

Αριθμός σχέσης 4

«Πρέπει» και «κανόνες»

Υπάρχει περίπτωση η σεξουαλική σας ζωή παλιότερα να ήταν κάπως επιπόλαιη αλλά μόλις έρθετε σε επαφή, θα νιώσετε κι οι δυο ότι ήρθε η ώρα να «ρίξετε άγκυρα» και να νοικοκυρευτείτε. Με αυτό το σκεπτικό, θα κυριαρχήσουν τα «πρέπει» και οι «κανόνες» και θα λειτουργήσετε σαν συντηρητικό και παραδοσιακό ζευγάρι. Τα συναισθήματά σας δεν θα εκφράζονται με λόγια, αλλά οι πράξεις σας, η φροντίδα και η μέριμνα που θα δίνετε απλόχερα ο ένας στον άλλο, δεν θα αφήσουν περιθώρια για αμφιβολίες. Συμβίωση, γάμος και δημιουργία οικογένειας είναι το πιθανό μέλλον αυτού του δεσμού, δεδομένου ότι όσο προχωρά, θα αισθάνεστε ότι έχετε ωριμάσει και «θέλω» σας στη ζωή έχουν αλλάξει. Αλλά για να φθάσετε σε αυτό το στάδιο θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αντιμετωπίσετε μια πολύ μεγάλη πρόκληση: Θα χρειαστεί να αφήσετε εκτός σχέσης μέλη της οικογένειας ή πολύ στενούς σας φίλους γιατί συχνά θα επηρεάζεστε από τη γνώμη τους σε κάθε δύσκολη επιλογή σας.

Αριθμός σχέσης 5

Τα αντίθετα έλκονται!

Ενδεχομένως η πρώτη σας αντίδραση με το που συναντηθήκατε να ήταν: «Εγώ με αυτό το πρόσωπο; Αποκλείεται!», επειδή φαίνεστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και δεν φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε να συνυπάρξετε. Αλλά στην περίπτωσή σας ισχύει το «τα αντίθετα έλκονται», επομένως η διαφορετικότητα είναι η αιτία που θα δημιουργηθεί ακαταμάχητη έλξη μεταξύ σας. Η σχέση σας θα είναι δυνατή, θα υπάρχει πάθος, έντονος ερωτισμός, διασκέδαση αλλά και κόντρες, καβγάδες, χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Συχνά θα δηλώνετε ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» και πρέπει να βάλετε τέλος, για να καταλάβετε την αμέσως επόμενη στιγμή ότι μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε! Η πορεία της σχέσης αυτής είναι αβέβαιη και εξαρτάται από την ωριμότητα και την εμπειρία που έχετε και οι δύο. Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές και αυτή η ένταση των συναισθημάτων που υπάρχει ανάμεσά σας ίσως γίνει ο λόγος του χωρισμού, αφού θα εξαντληθείτε από την προσπάθεια να την κρατήσετε. Πιθανόν το φλερτ και τα ξενοκοιτάγματα να είναι ο λόγος των τσακωμών σας.

Αριθμός σχέσης 6

Μια κρύο, μια ζεστό

Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και αυτό είναι κάτι που ξέρετε καλά και οι δύο, δεδομένου ότι κατά το ερωτικό παρελθόν σας μάθατε ότι μια σχέση μπορεί να αντέξει στην πάροδο του χρόνου μόνο με κόπο, προσπάθεια και υποχωρήσεις. Η σχέση σας είναι αντιφατική, δεδομένου ότι ίσως περάσετε διαστήματα που θα είστε πολύ κοντά, θα μοιράζεστε όμορφες, γλυκές και γαλήνιες στιγμές συντροφικότητας και άλλες φορές θα προσπαθείτε να ξεγλιστρήσετε, να απομονωθείτε ή να αποδείξετε τη δύναμη των συναισθημάτων σας. Μέχρι να σταθεροποιηθεί ο δεσμός σας, θα αναγκαστείτε να κάνει συμβιβασμούς, θυσίες, ίσως και να νιώσετε απαισιοδοξία και αρνητισμό, αμφιβάλλοντας για το κατά πόσο μπορείτε τελικά να είστε μαζί για πολύ καιρό! Αλλά αν καταφέρετε και ξεπεράσετε αυτό το στάδιο, τότε να θυμάστε ότι τίποτα δεν θα διαλύσει τη σχέση!

Αριθμός σχέσης 7

Κατανόηση και σεβασμός

Γνωρίζετε πολύ καλά κι οι δυο τι θέλετε από αυτή τη σχέση. Πιθανόν να αναγκαστείτε από τα αρχικά στάδια της δημιουργίας της να αντιμετωπίσετε σοβαρές καταστάσεις που δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη, παρανοήσεις ή επιπολαιότητες. Το πιο σημαντικό είναι η αμοιβαία κατανόηση και ο σεβασμός του ενός στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες του άλλου. Μεταξύ σας υπάρχει μια ισχυρή, ασυνήθιστη και μερικές φορές ακατανόητη σύνδεση και έλξη. Μπορείτε να καταλάβετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα, χωρίς να χρειάζεται να εκφραστούν με λόγια, σαν να επικοινωνείτε τηλεπαθητικά. Ωστόσο, κι οι δύο έχετε ανάγκη για ελευθερία και αυτονομία γιατί, όσο είστε πολύ καλά μαζί, άλλο τόσο πρέπει να μάθετε να περνάτε ωραία και χώρια και να μην απομονώνεστε από τον έξω κόσμο!

Αριθμός σχέσης 8

Καρμική σχέση

Χωρίς αμφιβολία, αυτή η σχέση θα δώσει και στους δύο σημαντικά μαθήματα αλλά πρέπει να θυμάστε ότι, όσο απρόσμενα ερωτευτήκατε, άλλο τόσο ξαφνικά μπορεί να σας φύγει. Επίσης, είναι πιθανό η αγάπη σας να μετατραπεί σε μίσος ή το μίσος σε λατρεία, επειδή κυριαρχεί έντονα το στοιχείο του απρόβλεπτου! Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι μεγάλες και το πάθος που θα μοιράζεστε πρωτοφανές, όμως η αντίδραση και η αντίσταση που θα βγάζετε σε όλα αυτά τα ισχυρά συναισθήματα θα παρεμποδίζει την ομαλή πορεία της σχέσης. Εκτός όμως από αυτά, υπάρχει και κάτι άλλο που σας συνδέει που μπορεί να ισχυροποιήσει τη σχέση: Έχετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες, αλληλοϋποστήριξη και αλληλοβοήθεια, ώστε να γίνετε ακόμη καλύτεροι, οπότε εύκολα θα μπορούσατε να είστε και καλοί επαγγελματικοί συνεργάτες.

Αριθμός σχέσης 9

Με βάρκα τα όνειρα

Η σχέση αυτή θα σας κάνει να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, θα νιώθετε σαν μικρά παιδιά, σαν να ζείτε σε μια άλλη εποχή, αθώα, ονειρική και παραμυθένια. Τα στοιχεία του ρομαντισμού, της φαντασίας και της τρυφερότητας θα δώσουν μια πολύ ήρεμη, γλυκιά νότα. Μερικές φορές όμως, ακριβώς επειδή δε θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με την αληθινή πλευρά της σχέσης ή την έχετε εξιδανικεύσει, θα έχετε πρόβλημα στο να αντιμετωπίσετε λογικά και πρακτικά ζητήματά της. Θα αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα ή θα «κουκουλώνετε» τα προβλήματα και θα αρνείστε την ύπαρξή τους! Κάτι που οφείλετε να θυμάστε είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτού του δεσμού, αρκετά μυστικά και αποκαλύψεις θα έρχονται στην επιφάνεια να σας ταρακουνούν και να σας αναγκάζουν να προσγειωθείτε ανώμαλα. Πρέπει να κάνετε περισσότερα και να ονειρεύεστε λιγότερο για να μπορέσετε να συνυπάρξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved