Αριθμός Πεπρωμένου 33 - Ο Αφυπνιστής

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 33 είναι διαισθητικά, ευαίσθητα και συναισθηματικά.

Αριθμός Πεπρωμένου 33 - Ο Αφυπνιστής

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας (όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 33 - Ο Αφυπνιστής

Όλοι οι Κυρίαρχοι Αριθμοί αντιμετωπίζουν την πρόκληση να ζήσουν σύμφωνα με τις πνευματικές αρχές και σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας. Οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις στην προσπάθεια τους να βρουν τη συναισθηματική και πνευματική τους ισορροπία.

Το 33 είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός, ο οποίος μέσα από την χωρίς όρους αγάπη του ανακαλύπτει την ισχυρή θεραπευτική του ενέργεια. Σκοπός του είναι να αφυπνίσει τους άλλους για να καταλάβουν πώς να κάνουν τις συμπαντικές αλήθειες να λειτουργήσουν στον υλικό κόσμο.

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 33 είναι διαισθητικά, ευαίσθητα και συναισθηματικά. Βλέπουν κάτω από την επιφάνεια και θέλουν το καλό όλων, ανεξάρτητα από το χρώμα, την εθνικότητα, η τα θρησκευτικά τους πιστεύω.

Νοιώθουν έντονα την ανάγκη να διορθώσουν τις αδικίες και να αποκαταστήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Φροντίζουν συχνά άτομα με ειδικές ανάγκες ή ηλικιωμένους και βοηθάνε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη διαδικασία του θανάτου.

Επειδή είναι ευαίσθητοι και έχουν τρυφερή καρδιά μπορεί να παρασυρθούν από την απελπισία των άλλων, νοιώθοντας μέχρι τα βάθη της καρδιάς τους, τον πόνο του κόσμου που υποφέρει.

Προσπαθώντας όμως να λύσουν τα προβλήματα των άλλων, μπορεί να μείνουν σε επιφανειακό επίπεδο και να διασκορπίσουν την ενέργεια τους, αντί να εστιαστούν σε υψηλότερους στόχους και να συντονιστούν με τους πνευματικούς νόμους.

Μερικές φορές δυσκολεύονται να κρίνουν ποιοι τους έχουν πραγματικά ανάγκη, επειδή μπερδεύονται όταν ακούν την ιστορία κάποιου.

Είναι σημαντικό να μάθουν να ξεχωρίζουν την αλήθεια από το παραμύθι που τους σερβίρουν κάποιοι επιτήδειοι, και να καταλάβουν ότι δεν είναι δεν είναι όλα τα πράγματα γι όλους τους ανθρώπους.

Μέσα από τις εμπειρίες τους θα συνειδητοποιήσουν ότι για να μπορεί κάποιος να φροντίζει τους άλλους πρέπει να του έχει απομείνει ενέργεια για να το κάνει. Θα μάθουν επίσης να εκφράζουν και τις δικές τους ανάγκες και θα αφήσουν τους άλλους να αναλάβουν την ευθύνη της δικής τους ζωής.

Για να μπορέσουν να υπηρετήσουν πραγματικά την ανθρωπότητα – που είναι και ο προορισμός τους – πρέπει προηγουμένως να αγαπήσουν και να θεραπεύσουν τον ίδιο τον εαυτό τους.


Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved