Αριθμός Πεπρωμένου 22 - Ο Επινοητικός

Τα άτομα που έχουν σαν Αριθμό Πεπρωμένου το 22 /4 έχουν την ικανότητα να βρίσκουν πρακτικές λύσεις

Αριθμός Πεπρωμένου 22 - Ο Επινοητικός

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 22 - Ο επινοητικός

Το 22 είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός και μπορείτε να ζήσετε ή με τη δόνηση του 22 ή με τη δόνηση του 4, ή να πηγαινοέρχεστε κατά τη διάρκεια της ζωή σας από το ένα στο άλλο.

Τα άτομα που έχουν σαν Αριθμό Πεπρωμένου το 22 /4 έχουν την ικανότητα να βρίσκουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι θεωρούν άλυτα. Είναι δουλευτές, τίμιοι και πάνω από όλα ηθικοί.

Τα καταφέρνετε πολύ καλά να διευθύνετε τους άλλους αλλά πρέπει να προσέχετε να μην τους εκμεταλλεύεστε για προσωπικούς σκοπούς. Η υπερβολική δουλειά μπορεί σας προκαλέσει προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

Καταστρώνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και επιχειρείτε σπουδαίες ενέργειες, προκειμένου να κάνετε τις κρυφές σας επιθυμίες πραγματικότητα. Ταξίδια και προαγωγές είναι μέρος των ονείρων σας.

Μπορείτε να διακριθείτε στον τομέα της βιομηχανίας και της πολιτικής και να συνεισφέρετε στον κόσμο με τις καλά οργανωμένες και εφαρμόσιμες ιδέες σας. Είστε ο ειδικός στον τομέα σας και όλοι έρχονται σε εσάς για να ζητήσουν τη γνώμη και τις συμβουλές σας.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεγάλη περιουσία και να πρωτοστατείτε σε παγκόσμια κλίμακα. Μπορείτε τα καταφέρετε με πολλούς τρόπους αλλά και με τη βοήθεια των άλλων.

Μπορείτε να γίνετε ο φιλάνθρωπος που χρησιμοποιεί τα πλούτη και το όνομα του για να κτίσει έναν καλύτερο κόσμο και να ευεργετήσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Είστε σταθερός στις φιλίες και σε κάθε είδους σχέση που συνάπτετε, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου. Αυτή η σταθερότητα σας προσφέρει μια βάση πάνω στην οποία στηρίζεστε για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Αν είστε ένα αρνητικό 22, η υπερβολή σας μπορεί να προκαλέσει την καταστροφή των σχεδίων σας που διαφορετικά θα είχαν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Η υπερκόπωση και η μεγάλη επιθυμία σας για εξουσία μπορούν να δημιουργήσουν ένα αρνητικό 22, με κακή φήμη, που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του με τρόπο ανηλέητο.

Να αποφεύγετε τις υπερβολές. Μην ξοδεύετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας και μην επενδύετε σε αβέβαιες επιχειρήσεις. Μακριά από τυχερά παιχνίδια.

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved